سلام علیکم
قسمت اول
بر اساس مفاد ماده یک دستورالعمل نحوه انتخاب و انتصاب مدیران حرفهای خیر
– مدیران ارشد: آن دسته از مدیرانی می باشند که وظیفه سیاست گذاری، خط مشی گذاری، برنامه ریزی کلان، هدایت و نظارت عالیه بر عملکرد دستگاه را در واحدهای ستادی به عهده دارند.
– مدیران میانی: به آن دسته از مدیرانی اطلاق می شود که وظیفه هماهنگی، ایجاد ارتباط بین سطوح عالی (مقامات) و یا مدیران ارشد را در واحدهای تسادی به عهده دارند. مانند مدیران کل و معاونین آنان، معاونین سازمان ها، مؤسسات دولتی و مراکز مستقل و سمت های مدیریتی هم سطح آنها.
– مدیران پایه: به آن دسته از مدیرانی اطلاق می شود که وظیفه اجرای سیاست ها، خط مشی ها و برنامه های سازمانی را در واحدهای ستادی بر عهده دارند. مانند: رؤسای ادارات، رؤسای گروه ها و سمت های مدیریتی همسطح آنها.
– مدیران عملیاتی: شامل مدیران آن دسته از واحدهای عملیاتی یا اجرایی دستگاه های اجرایی نظیر مدارس، بیمارستان ها، ورزشگاه ها، موزه ها، مراکز فنی و حرفه ای و مراکز نگهداری معلولین هستند که تولید، تأمین و ارایه خدمات اصلی و نهایی دستگاه را به عهده دارند.
قسمت دوم
در صورتی که در تشکیلات مصوب آن سازمان پست کارشناس مسئول پیشبینی شده باشد و در زیر مجموعه آن پستهای سازمانی دیگری قرار گرفته باشد و در آن واحد پست سازمانی معاون اداره وجود نداشته باشد و عملاً کارشناس مسئول وظایف سازمانی معاون اداره را بر عهده داشته باشد در آن صورت پست کارشناس مسئول همتراز پست سازمانی معاون اداره خواهد بود و به تبع بر اساس مصوبه شماره 39832/ت58928هـ مورخ 1400/04/13 هیئت محترم وزیران با موضوع افزایش جداول فوق العاده مدیریت فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری از فوق العاده مدیریت موضوع تبصره 2 ماده 65 قانون مذکور در سطح معاون اداره بهرهمند میگردد.