کتاب استخدامی
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

آیین‌نامه اجرایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

آیین‌نامه اجرایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی (تصویبنامه شماره 1411220/ت55330هـ مورخ 24/10/1397 هیئت وزیران)

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی- وزارت جهاد کشاورزی

سازمان برنامه و بودجه کشور

هیئت وزیران در جلسه 19/10/1397 به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به استناد بند (ب) ماده (7) قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور -مصوب 1395-، آیین‌نامه اجرایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را به شرح زیر تصویب کرد:

آیین‌نامه اجرایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

ماده 1- در این آیین‌نامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند:

الف- قانون: قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور -مصوب 1395-

ب- شورای عالی: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی موضوع ماده (7) قانون

پ- دستگاه اجرایی: دستگاه‌های موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری

ت- سلامت:‌ سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی که علاوه بر سن، جنس و وراثت، تحت تأثیر سایر عوامل مانند وضعیت محیط و شرایط اجتماعی- اقتصادی و فرهنگی که افراد به دنیا آمده، رشد کرده و بزرگ می‌شوند، نیز می‌باشد.

ث- امنیت غذایی: دسترسی پایدار همه مردم در تمام اوقات به غذای سالم و کافی مبتنی بر فرهنگ صحیح تغذیه‌ای

ماده 2- ترکیب شورای عالی و وظایف و اختیارات آن مطابق بندهای (الف) و (ب) ماده (7)‌ قانون می‌باشد.

تبصره- دبیر شورای عالی مجاز است از سایر وزرا و سایر افراد ذی‌صلاح حسب مورد برای شرکت در جلسات بدون حق رأی دعوت به عمل آورد.

ماده 3- دبیرخانه شورای‌عالی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستقر است.

تبصره 1- دبیر شورای‌عالی مکلف است گزارش پیشنهادهای ارائه شده دستگاه‌های اجرایی و چگونگی روند اجرای مصوبات شورا توسط دستگاه‌های اجرایی را هر سه ماه یک‌بار به اطلاع رییس و اعضای شورای عالی برساند.

تبصره 2- مصوبات شورای عالی پس از تأیید شورای عالی توسط دبیر شورا ابلاغ می‌شود.

در حال تکمیل…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *