کسر حق بیمه بازنشستگی از اضافه کار و سایر پرداختیها در دولت تأیید شد/ آخرین وضعیت فوقالعاده خاص
کسر حق بیمه بازنشستگی از اضافه کار و سایر اقلام احکام کارگزینی در دولت تأیید شد/ نظر دولت در خصوص فوقالعاده خاص
شناسنامه قانون- سومین نشست هم اندیشی معاونان توسعه مدیریت و برنامه ریزی با حضور روسای سازمان اداری استخدامی و سازمان انرژی اتمی برگزار شد.
به گزارش شناسنامه قانون، علاءالدین رفیع زاده رئیس این سازمان اظهار کرد: رویکرد ما نسبت به مساله کسورات بازنشستگی مشخص است. کسور بازنشستگی و فوق العاده خاص یکشنبه در دولت مطرح و مقرر شد در شورای هماهنگی اقتصادی طرح شده و به دولت بیاید تا تصویب کنیم.
وی افزود: مساله ما آموزش و پرورش و نیروهای مسلح است. بحث کسور بازنشستگی نهایی خواهد شد. اجرای این مساله برای دولت و کارمند سود است زیرا دولت پس از مدتی میزان بدهی اش بابت پرداخت همسان سازی کاهش پیدا می کند. اگر سال ۹۵ تصمیم اشتباهی گرفته نمی شد در شرایط فعلی ناترازی بین پرداخت شاغل و بازنشسته نداشتیم.
معاون رئیسجمهور ادامه داد: دستورالعمل فوقالعاده خاص هم نهایی شده است. تصویب دو فوریتی آن در مجلس با شیوه فعلی اگر با همین شکل اجرا شود، فاتحه نظام پرداخت و عدالت در پرداخت را باید خواند. زیرا ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری حذف شده و همه مشمول دریافت ۲۵ هزار امتیاز شدهاند.
در این ارتباط ببینید: مصوبه برقراری فوقالعاده خاص در کلیه دستگاههای اجرایی➕ متن منقح نهایی و نکات حقوقی
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور تصریح کرد: گزارش متقن و مستند و همراه آمار از سوی سازمان اداری استخدامی با مشارکت دستگاهها در باب چشم انداز وضعیت پرداختی به کارمندان تهیه شود تا بدانیم ادامه این شیوه چه اثری در سلامت سیستم اداری میگذارد. این گزارش پس از نهایی شدن در جلسه آتی معاونان به بحث و بررسی گذاشته شود تا بدانیم با چه راهکارهایی میتوان به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت از کارمندان حمایت کرد.
کتابهای استخدامی انتشارات آراه
کتابهای استخدامی سامان سنجش
کتابهای استخدامی از انتشارات معتبر را میتوانید از فروشگاه اینترنتی اداریها تهیه کنید.
فوق العاده خاص باید در حکم کارگزینی و در کسورات بازنشستگی تاثیر داشته باشد و گر نه به هیچ دردی نمیخوره. نمیشه که همش دست مدیر باشه و اونم هر ماه بین چشم چراغی های خودش تقسیم کنه و تاثیری هم روی حکم نداشته باشه.
با درود
خیلی دوست دارم بدانم آن بزرگوارانی که کسر حق بیمه بازنشستگی از اضافهکار را در سال 95 ممنوع کردند چه استلالی داشتند که بخش بزرگی از جامعه کارمندی را متضرر نمودن ، مگر می شود که کارمند مالیات اضافه کار را پرداخت کند ولی از امتیازات آن بویژه در دوران بازنشستگی بهره مند نباشد .
جا دارد از جناب آقای دکتر رفیع زاده و همکاران بزرگوارشان در دولت سپاسگذاری داشته باشم چون چندین میلیون تومان سفره زندگی من پر بار تر می شود .
فوق العاده خاص متاسفانه مثل همیشه به حقوق های بالا بیشتر تعلق میگیره و افرادی که حقوق کمتر میگیرند مبلغ قابل توجهی گیرشون نمیاد وهمیشه اونکه ۱۰۰ میلیون میگیره بیشتر گیرش میاد ولی حقوقهای ۱۰ یا ۱۵ تومن ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومن مث همیشه بی عدالتی متاسفانه
عدالت در پرداخت به این معنی نیست که همه حقوق یکسان بگیرند بلکه پرداختها باید بر اساس تحصیلات و سوابق و تجربه و شایستگی باشد که در اینصورت تفاوت در پرداختی ها دیده خواهد شد که این بی عدالتی نیست