پرسش و پاسخ در مورد قانون مديريت خدمات كشوري مربوط به وزارت آموزش و پرورش
سوالات مربوط به حقوق ومزایا و ترفيعات
۵۹- طبقه و رتبه شغلي افراد جديد الاستخدام بدون در نظر گرفتن سابقه خدمت غير رسمي آنها چگونه مي باشد؟
جواب:
دارندگان مدرك | طبقه | رتبه | جانبازان | فرزند شهيد |
ديپلم | 1 | مقدماتي | مقدماتي | مقدماتي |
فوق ديپلم | 3 | مقدماتي | مقدماتي | مقدماتي |
ليسانس | 4 | مقدماتي | مقدماتي | مقدماتي |
فوق ليسانس | 5 | مقدماتي | مقدماتي | مقدماتي |
دكترا | 6 | مقدماتي | مقدماتي | مقدماتي |
جواب : امتياز مدرك ديپلم ، فوق ديپلم ، ليسانس و فوق ليسانس به ترتيب ۱۲۰۰-۱۴۰۰-۱۷۰۰-۲۰۰۰
امتياز مهارت ديپلم ، فوق ديپلم ، ليسانس و فوق ليسانس به ترتيب ۲۵۰-۳۰۰-۴۰۰-۶۰۰
امتياز كارآموزي با توجه به گواهي هاي صادره از مركز آموزش ضمن خدمت به ازاء هر ساعت نيم امتياز.
تذکر:
۱) امتياز سنوات و تجربه درحكم استخدام آزمایشی درج نمي شود.
۲) جانبازان، آزادگان و فرزندان شهيد از امتياز يك مقطع تحصيلي بالاتر در محاسبه امتیاز حق شاغل برخوردار خواهند شد.
۶۱- افرادی که در طول سال مدرک تحصیلی جدید ارائه نمایند مدرک آنان چگونه اعمال گردد ؟
جواب : در صورت ارائه مدرک بالاتر توسط کارمندان وارتقاء سطح مشاغل آنان ، صرفاً امتیازات تحصیلات آنان درجدول شماره ۳ (جدول حق شاغل) تغییر می نماید و در طبقه آنان در جدول شماره یک (جدول حق شغل) در حال حاضر تغییري ایجاد نمی گردد.
۶۲- آیا مشاغلی نظیر حسابدار و کارگزین در صورتی که دارای عناوین کارشناسی باشند ، متصدیان آنها می توانند تا رتبه ارشد ارتقاء یابند ؟
جواب : چنانچه مشاغلی چون حسابدار ، کارگزینی ، مترجم و … به عنوان مشاغل کارشناسی شناخته شده باشند متصدیان آنها طبق ضوابط و مقررات قبل از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری از فوق العاده شغل مشاغل کارشناسی برخوردار بوده اند ، با رعایت ضوابط پیش بینی شده دربخشنامه می توانند تا رتبه ارشد ارتقاء یابند.
۶۳- آیا امتیاز حق شاغل به صورت سالانه تعیین خواهد شد ؟
جواب : امتیاز حق شاغل در ابتدای هر سال محاسبه و در حکم کارگزینی کارمندان درج می گردد . لیکن کارمندانی که آخرین سال خدمت خود را سپری می کنند سنوات خدمت آنان در زمان بازنشستگی به میزان خدمت انجام شده در همان سال به نسبت کسر سال ، محاسبه و امتیاز مربوطه تخصیص می یابد.
۶۴- آیا افراد جديدالاستخدامي كه جانباز يا فرزند شهيد هستند از امتيازات جدول ايثارگري فصل دهم قانون مدیریت خدمات كشوري برخوردار خواهند شد؟
جواب : بلي فرزند شهيد ۱۳۰۰ امتياز و جانباز با توجه به درصد جانبازي و جدول مربوطه
۶۵- نحوه محاسبه امتیازات دوره های آموزشی ضمن خدمت به عهده چه کسی است ؟
جواب : به عهده کمیته موضوع ردیف 5 فصل سوم آئین نامه قانون مدیریت خدمات کشوری می باشد و امتیاز دوره های آموزشی ارائه شده فوق می بایست حداکثر تا پایان هر سال اعمال گردد . ضمناً این ارقام از تفاوت تطبیق کسر نمی گردد .
۶۶- آیا ایثارگران با استفاده از یک مقطع تحصیلی بالاتر می توانند تا رتبه ارشد ارتقاء یابند ؟
جواب : درصورت اشتغال درمشاغل کاردانی حداکثرتارتبه پایه ودرمشاغل کارشناسی حداکثردررتبه ارشد قرار می گیرد.
۶۷- آیا مدت اسارت آزادگان جزء سنوات خدمتی محسوب می شود ؟
جواب : بلی. مدت اسارت آزادگان از هر نظر جزء سنوات خدمت دولتی محسوب می گردد و مستثنی از سقف مذکور در تبصره ۳ ماده ۶ فصل دوم بخشنامه شماره ۱/۱۴۵۹۳۱/۲۰۰ مورخ ۲۱/۲/۱۳۸۸ نمی باشند.
۶۸- نحوه بهره مندی از فوق العاده ایثارگری افرادی که گواهی خود را از سال ۱۳۸۸ به بعد ارائه می نمایند چگونه است ؟
جواب : ایثارگرانی که در سال ۱۳۸۸ گواهی حضور در جبهه و تغییر درصد جانبازی ارائه می دهند به ترتیب از تاریخ تایید حضور در جبهه و از تاریخ تغییر درصد جانبازی طبق گواهی مراجع مربوطه از امتیازات ایثارگری موضوع جدول شماره 4 آئین نامه اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری بهره مند می گردند.
۶۹- مدت اسارت آزادگان چگونه از لحاظ امتیاز سنوات و تجربه محاسبه خواهد شد ؟
جواب : مدت اسارت آزادگان از نظر امتیاز سنوات وتجربه موضوع جدول شماره ۳ بخشنامه شماره ۱/۱۴۵۹۳۱/۲۰۰ مورخ ۲۱/۲/۱۳۸۸ دو برابر قابل محاسبه مي باشد.
۷۰- تشخیص خدمت داوطلبانه و غیر داوطلبانه با چه مرجعی می باشد ؟
جواب : تشخیص خدمت داوطلبانه و غیر داوطلبانه در جبهه به عهده واحد اعزام کننده می باشد .
۷۱- آیا حضور غیر داوطلبانه افراد درجبهه در قانون مدیریت خدمات کشوری دارای امتیاز می باشد؟
جواب : خير امتيازي در قانون مدیریت خدمات کشوری برای خدمت غیر داوطلبانه در جبهه درنظر گرفته نشده است .
۷۲- آیا برای حضور داوطلبانه کمتر از ۳ ماه امتیاز تعلق خواهد گرفت ؟
جواب : جهت تخصیص امتیاز برای حضور داوطلبانه کمتر از ۳ ماه در جبهه اقداماتی صورت پذیرفته که در صورت حصول نتیجه مراتب اعلام خواهد شد.
۷۳- آیا در قانون مدیریت خدمات کشوری امتیازی برای فرزندان شاهد در نظر گرفته شده است ؟
جواب : بلی مانند جانبازان ۵۰% با امتیاز ۱۳۰۰ فوق العاده ایثارگری و امتیاز حق شاغل یک مقطع بالاتر .
۷۴- آیا ایثارگران (فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان) که از سال ۱۳۸۸به بعد استخدام شده یا می شوند از گروههای تشویقی برخوردار خواهند شد ؟
جواب : با عنایت به اینکه در قانون مدیریت خدمات کشوری گروه اعم از تشویقی یا استحقاقی و یا افزایش سنواتی پیش بینی نشده است ، لذا ایثارگرانی که از سال ۸۸ به بعد استخدام شده یا می شوند صرفاً امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاترطبق جدول شماره ۳ و ۴ آئین نامه اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری حسب مورد بهره مند می گردند . بدیهی است امتیازات مهارت و توانایی ، سنوات خدمت و تجربه مربوط و مشابه آنان با توجه به سطح تحصیلی خود آنان تعیین می گردد.
۷۵- حقوق و مزایای کارکنان مشمول حالت اشتغال چگونه محاسبه می شود ؟
جواب : حقوق و مزایای جانبازان و شهدای مشمول قانون حالت اشتغال همانند کارکنان مشابه (با دو گروه یا درجه بالاتر در گذشته) بدون کسب امتیاز دوره های آموزشی با قانون تطبیق داده می شوند. بدیهی است چنانچه جانبازان قبل از اینکه از کار افتاده و مشمول قانون فوق الذکر شده باشند، دوره های آموزشی مصوب را طی نموده باشند از امتیاز مربوط بهره مند می گردند.
۷۶-نحوه استفاده فرزندان شاهد از ماموریت آموزشی چگونه است ؟
جواب : فرزندان شاهد می توانند بر اساس تبصره 2 ماده 13 اصلاحی آیین نامه اجرایی قانون تسهیلات استخدامی ویژه فرزندان شاهد موضوع تصویب نامه شماره ۶۱۹۵۶/ت۲۸۱۰۶هـ مورخ ۶/۱۱/۸۲ هیات وزیران مانند سایر ایثارگران از ماموریت آموزشی برخوردار شوند.
۷۷- حداقل زمان لازم برای برخورداری از فوق العاده ایثارگری چه مدتی می باشد ؟
جواب : حداقل مدت لازم برای برخورداری از فوق العاده ایثارگری بر اساس مدت خدمت داوطلبانه در جبهه ۳ ماه می باشد.
۷۸- نحوه بهره مندی از فوق العاده ایثارگری بر اساس جدول شماره ۴ آئین نامه اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری چگونه است ؟
جواب : نحوه بهره مندی از فوق العاده ایثارگری بر اساس جدول شماره ۴ برای کارکنانی که به صورت سطری برخوردار می باشند بدین صورت است که از امتیاز ستون مربوط به اضافه 25% افزایش برخوردار می باشند. برای مثال فردی که جانباز ۵% باشد و تا ۶ ماه خدمت داوطلبانه داشته باشد ، امتیاز ایثارگری او برابر است با ۵۰۰ امتیاز
۷۹- آیا در اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری حق لباس تعلق خواهد گرفت؟
جواب : تا تعیین ضوابط و استانداردهای ماده ۳۶ قانون مدیریت خدمات کشوری مانند سالهای قبل اقدام گردد.
۸۰- آیا امتیاز تجربه به نسبت کسر سال قابل محاسبه است ؟
جواب : بلی. امتیاز سنوات تجربی به نسبت کسر سال نیز قابل محاسبه می باشد .
۸۱- نحوه انطباق مدرک تحصیلی جانبازان و آزادگانی که از سال 1388 به بعد به استخدام دستگاه دولتی در می آیند با جدول حق شغل چگونه است ؟
جواب : جانبازان و آزادگانی که از سال 88 به بعد در دستگاه دولتی استخدام می شوند جهت تطبیق با جدول حق شغل (جدول شماره 1 ) بر اساس مدارک تحصیلی موضوع جدول شماره 5 از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر برخوردار می باشند . برای مثال چنانچه جانباز یا آزاده ای با مدرک تحصیلی فوق دیپلم به استخدام دستگاه دولتی در آید درابتدای امر در طبقه چهار جدول(طبقه شغلی دارندگان کارشناسی) تخصیص می یابد ، این عزیزان علاوه بر امتیاز مذکور از فوق العاده ایثارگری موضوع بند 4 دستور العمل مذکور نیز حسب مورد برخوردار می شوند .
۸۲- حداکثرمدت زمان قابل محاسبه سنوات تجربی کارکنان چند سال می باشد ؟
جواب : سی سال
۸۳- نحوه محاسبه حقوق کارکنانی که از سال 1388 به بعد استخدام شده اند چگونه است ؟
جواب : برابر جدول حق شغل وبا توجه به مدرک تحصیلی به شرح جدول شماره 5 آئین نامه اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری محاسبه می گردد.
۸۴- نحوه محاسبه امتیاز دارندگان مدرک تحصیلی دکترای تخصصی (Ph.D ) برای انطباق با جدول حق شغل چگونه است ؟
جواب : همانگونه که در ردیف 3 فصل دوم آئین نامه اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری قید گردیده است تا تهیه و تدوین ضوابط مربوط به نحوه تخصیص مشاغل به طبقات جدول حق شغل ، دارندگان مدرک تحصیلی دکترای تخصصی (Ph.D ) از امتیاز ردیف 6 جدول شماره 1 آئین نامه صدرالاشاره بهره مند می گردند .
۸۵- آیا با تغییر عنوان شغلی مستخدمین شاغل در رشته های شغلی ، تغییري در طبقات و رتبه های آنان ایجاد خواهد شد؟
جواب : در صورت تغییر عنوان شغلی مستخدمین شاغل در رشته های شغلی هر یک از رسته ها از جمله رسته بهداشتی , درمانی واداری و… به سایر رشته های غیر مربوط , در حال حاضر در طبقات و رتبه های آنان در جدول شماره یک آئین نامه تغییری ایجاد نمی شود و همانند گذشته از حق شغل و تفاوت تطبیق عیناَ برخوردار می گردند.
۸۶- در صورت تغییر شغل مشاغل آموزشی که از ضریب 1/1 استفاده می کنند ( موضوع تبصره 3 ماده 65 قانون مدیریت خدمات کشوری) امتیاز حق شغل آنان چگونه محاسبه می شود ؟
جواب : کارمندانی که در شمول تبصره 3 ماده 65 قانون مدیریت خدمات کشوری قرار می گیرند در صورت تغییر شغل و خروج شغل آنان از شمول تبصره مذکور , امتیاز شغل آنان به میزان 10% از حق شغل مربوطه کاهش می یابد که نتیجتاَ از مبلغ انتهای حکم آنان کسر می شود . خاطر نشان می سازد تفاوت تطبیق این قبیل افراد تغییر نمی کند.
۸۷- آیا کارکنان در طول دوره آزمایشی می توانند از تقلیل ساعت کار استفاده نمایند ؟
جواب : کارمندانی که در دوره آزمایشی موضوع ماده ۴۶ قانون مدیریت خدمات کشوری بسر می برند نمی توانند از تقلیل ساعت کار تبصره ۱ ماده ۸۷ استفاده نمایند. ایثارگران تابع قوانین ومقررات خاص قبلی می باشند.
۸۸- امتیاز دوره های آموزشی شامل چه دوره هایی می شود ؟
جواب : تمامی دوره های آموزشی مصوب که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی (سال ۵۷) توسط مستخدمین دولت طی شده است قابل محاسبه مي باشد.
۸۹- آیا امتیاز دوره های آموزشی که در خارج از کشور برگزار می شود قابل محاسبه است؟
جواب : خیر قابل محاسبه نمی باشد.
۹۰- امتیاز دوره های آموزشی توجیهی قابل محاسبه می باشد ؟
جواب : دوره آموزشی توجیهی (بدو خدمت) برای استفاده از امتیاز دوره های آموزشی مصوب قابل احتساب نمی باشد.
۹۱- آیا امتیاز دوره آموزشی طی شده توسط شاغلین غیر رسمی نظیر قراردادی و… قابل محاسبه می باشد؟
جواب :دوره های آموزشی طی شده توسط شاغلین غیررسمی نظیر قراردادی , خرید خدمت , روزمزد , شرکتی و … پس از تبدیل وضعیت استخدامی آنان به رسمی یا پیمانی برای برخورداری از امتیازات مربوط به این فصل قابل احتساب نمی باشد و با توجه به اینکه براساس قوانین و مقررات موضوعه , نظام آموزش کارکنان دولت صرفاَ برای مستخدمین پیمانی و رسمی دستگاههای اجرایی کشور طراحی گردیده بنابراین دوره های آموزشی کوتاه مدت مصوبی که کارکنان در طول دوره خدمت رسمی یا پیمانی در دستگاهها گذرانیده باشند برای استفاده از این امتیاز و احتساب در سوابق آموزشی آنان قابل محاسبه می باشد. نیروهای جدیدالاستخدام حق التدریس که در زمان اشتغال به صورت حق التدریس دوره آموزشی گذرانده در صورتی که گواهی ضمن خدمت آن در زمان استخدام صادر گردد قابل محاسبه می باشد .
۹۲- آیا حق عائله مندی و اولاد به زنان سرپرست خانوار قابل پرداخت است ؟
جواب : فقط کمک هزینه عائله مندی برای زنان سرپرست خانوار با رعایت کلیه مقررات مربوط قابل پرداخت می باشد.
۹۳- فوق العاده های که مشمول کسر کسور بازنشستگی نمی باشند کدامند ؟
جواب : اقلامی که در احکام کارگزینی کارکنان براساس قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت درج شده و براساس قانون مدیریت خدمات کشوری مشمول کسور بازنشستگی نمی باشد عبارتند از :فوق العاده بدی آب و هوا , فوق العاده محرومیت از تسهیلات زندگی , فوق العاده محل خدمت , فوق العاده خارج از کشور , فوق العاده کارانه و حق تضمین ,کسر صندوق و اضافه کار
۹۴- فوق العاده محل خدمت کارکنان چگونه محاسبه می شود ؟
جواب : فوق العاده محل خدمت کارمندانی که از تاریخ ۱/۱/۱۳۸۸ به بعد منتقل می شوند موقتاَ براساس مقررات قبلی و برمبنای آخرین حکم کارگزینی آنان در سال ۱۳۸۷ پرداخت می گردد.
۹۵- آیا طرح مسیر ارتقاء شغلی از سال ۱۳۸۸ به بعد قابل اجرا می باشد؟
جواب : مقررات مربوط به طرح مسیر ارتقاء شغلی با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری از تاریخ ۱/۱/۱۳۸۸ به بعد قابل اجرا نمی باشد و ارتقاء رتبه بعد از تطبیق وضع با قانون براساس دستورالعملی خواهد بود که به تصویب شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی خواهد رسید .
۹۶- نحوه پرداخت فوق العاده سختی کار چگونه است ؟
جواب : به استناد بند ۶ فصل یکم دستورالعمل اجرایی قانون , تا تصویب و ابلاغ آیین نامه اجرایی فوق العاده سختی کار و کار در محیطهای غیر متعارف نظیر کار با اشعه و مواد شیمیایی , مبالغ مربوط به حق اشعه صرفاَ براساس مبالغ مقطوع مندرج در آخرین حکم کارگزینی سال ۱۳۸۷ کارمندان مبناي پرداخت آن از سال ۱۳۸۸ به بعد می باشد.
۹۷- آیا قانون خدمت نیمه وقت بانوان در مورد مستخدمان پیمانی قابل اجرا است ؟
جواب : بانوان پیمانی در صورت موافقت دستگاه می توانند با رعایت مقررات مربوط از قانون خدمت نیمه وقت بانوان استفاده نمایند.
۹۸- نحوه تعیین حقوق و مزایای بانوانی که خدمت نیمه وقت آنان در سال ۱۳۸۸ به اتمام رسیده چگونه است ؟
جواب : بانوانی که خدمت نیمه وقت آنان در سال ۱۳۸۸ به اتمام رسیده آخرین حکم قبل از استفاده از خدمت نیمه وقت آنان با قانون مدیریت خدمات کشوری تطبیق وضع داده می شوند.
۹۹- آیا سوابق خدمت نیروهای قرارداد کار مشخص به عنوان سابقه دولتی قابل محاسبه است ؟
جواب :سوابق خدمت نیروهای قرارداد کار مشخص با توجه به اینکه سوابق آنان به صورت سالانه بازخرید می شوند و نوعاَ هزینه کار مشخص و معین برآورد و پرداخت می شود به عنوان سابقه خدمت دولتی محسوب نمی گردد. توضیح اینکه بعنوان سنوات بازنشستگی قابل محاسبه است.
۱۰۰- حداکثر سن برای پرداخت کمک هزینه اولاد چه قدر می باشد ؟
جواب : باتوجه به اینکه ماده ۹ قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت با قانون مدیریت خدمات کشوری مغایر نمی باشد لذا به استناد بند ۴ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری حداکثر سن برای اولادی که از مزایای این بند استفاده می کنند به شرط ادامه تحصیل ونیز غیر شاغل بودن فرزند (۲۵) سال تمام و نداشتن شوهر برای اولاد اناث خواهد بود . ( فرزندان ذکوردر صورت عدم اشتغال به تحصیل تا ۲۰ سالگی )
۱۰۱-کمک هزینه اولاد حداکثر تا چند فرزند قابل پرداخت است ؟
جواب : به استناد بند ۴ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری حداکثرتا سه فرزند قابل پرداخت می باشد.
۱۰۲-آیا کمک هزینه عائله مندی به کارمندان مردی که همسر خود را از دست داده یا طلاق داده باشند پرداخت می شود ؟
جواب : کمک هزینه عائله مندی به کارمندان مردی که همسر خود را از دست داده یا طلاق داده باشند و دارای فرزند تحت سرپرستی باشند تعلق نمی گیرد.
۱۰۳- آیا در اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری اعطای گروه پیش بینی شده است ؟
جواب : خیر. در قانون مدیریت خدمات کشوری اعطای گروه پیش بینی نشده است لذا جهت اعطای گروه از تاریخ ۱/۱/۱۳۸۸ تاکنون دستورالعملی صادر نشده است.
۱۰۴- آیا در حال حاضر اعطای گروه بابت گردان عاشورا ، تشویقی براساس نتایج ارزشیابی سالانه و… امکان پذیر می باشد؟
جواب : با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری اعطای هر نوع گروه موضوعیت ندارد.
۱۰۵- آیا کارمندان پیمانی از مرخصی بدون حقوق بهره مند می باشند؟
جواب : براساس ماده ۱۳ اصلاحی آیین نامه استخدام پیمانی موضوع ردیف ۱ تصویب نامه شماره ۲۸۵۷۶/ت۳۱۶۵۷هـ مورخ ۱۰/۵/۱۳۸۴ هیات وزیران , مستخدم پیمانی می تواند در صورت نیاز با موافقت دستگاه استخدام کننده از مرخصی بدون حقوق و حداکثر به میزان مدت قرارداد استفاده نماید.(به استثنای سال اول استخدام پیمانی)
۱۰۶- آیا همترازی ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت در حال حاضر قابل اجرا است ؟
جواب : با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری برقراری حقوق و مزایای ناشی از مقرراتی مانند همترازی ماده ۸ قانون نظام هماهنگ کارکنان دولت لغو شده است . خاطر نشان می سازد به منظور جبران حقوق و مزایای این قبیل افراد تمهیداتی در زمینه نحوه ارتقاء رتبه آنان در دست بررسی و مطالعه است که به محض حصول نتیجه مراتب به اطلاع خواهد رسید.
۱۰۷- پرداخت فوق العاده مدیریت برای پستهای اداری در سطوح مختلف چگونه است ؟
جواب : براساس جدول شماره ۲ آئین نامه اجرایی فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری امتیازات تعیین گردیده است و از تاریخ ۱/۱/۸۹ به شرح ذیل که شامل سه سطح است قابل اجرا می باشد
سطح ۱ شهرستان :
الف) کارشناس مسئول با امتیاز ۵۱۰
ب) معاون ادارات: ماهورمیلاتی – دشمن زیاری – بیرم – علامرودشت – اشکنان – سده – سرچهان – کوهمره نودان – مشهد مرغاب – فرگ – گله دار – کامفیروز – ششده – شیبکوه – جویم – خشت و کمارج با امتیاز ۵۱۰
سطح ۲ شهرستان : تمامی معاونین اداراتی که در سطح یک قرار نگرفته اند با امتیاز ۵۵۰
سطح ۳ شهرستان : تمامی روسای ادارات با امتیاز ۱۰۵۰
۱۰۸- آیا امکان تقسیم ساعات موظف معاونین اجرایی و فناوری در چند مدرسه مستقل امکان پذیر است؟
جواب : خیر معاون باید تمام وقت در یک مدرسه انجام وظیفه نماید
۱۰۹- سنوات نيروهاي تربيت معلم و دانشسرا كه قبلاً وقفه داشته اند ، چگونه محاسبه می شود.
جواب : دستور العمل خاصي از وزارت اعلام نشده ، لکن در صورتي كه فردي راي ديوان عدالت اداري داشته باشد سنوات ايشان قابل محاسبه می باشد
۱۱۰- نحوه احتساب سابقه سربازی برای نیروهای جدیدالاستخدام چگونه است؟
جواب : فقط برای احتساب تعیین طبقه به میزان نصف قابل محاسبه می باشد .
۱۱۱- آیا مدت خدمت سرباز معلمی به عنوان تجربه آموزشی محسوب می گردد ؟
جواب : مدت خدمت سرباز معلمانی که با ابلاغ رسمی در مشاغل طرح طبقه بندی معلمان اشتغال داشته اند برابر ابلاغ قابل محاسبه می باشد.
۱۱۲- مشاغل سرپرستی ومدیریتی برای چه کسانی باید اعمال گردد؟
جواب:
الف) مشاغل سرپرستی: برای تمامی شاغلین سمتهای مدیریت یا معاونت مدارس ، کارشناس مسئول و معاونین اداراتی که مشمول طرح ارزیابی مدیران نمی گردند وتمامی مشاغلی که بر اساس قانون استخدام کشوری حق مسئولیت دریافت می کرده اند.
ب) مشاغل مدیریتی: مشاغل مشمول طرح ارزیابی مدیران مانند روسای ادارات و مدیریتها و معاونین مدیریتها ، مدیرکل و معاونین و عناوین مشابه.
۱۱۳- نحوه صدور ابلاغ نیروهایی که در چند مدرسه اشتغال دارند چگونه است؟
جواب : در واحدی که بیشترین ساعت موظف را دارد به عنوان واحد سازمانی اصلی (کد ۹) درج و برهمین اساس به ذینفع مزایا تعلق می گیرد.
۱۱۴- چنانچه احیانا مافوق دستور خلاف مقررات برای اجرا صادر نماید چه باید کرد؟
جواب : برابر ماده ۹۶ قانون مدیریت خدمات کشوری کارکنان مکلف می باشند در حدود قوانین ومقررات دستور مافوق خود را در امور اداری اطاعت نمایند، اگر کارمند حکم یا دستور مقام مافوق را بر خلاف قوانین ومقررات اداری تشخیص دهند ، مکلفند کتبا مغایرت دستور را با قوانین ومقررات به مقام مافوق اطلاع دهند. در صورتی که مجددا مقام مافوق کتبا اجرای دستور خود را تائید کرد کارمندان مکلف به اجرای دستور صادره خواهند بود و از این حیث مسئولیتی متوجه کارمندان نخواهد بود وپاسخگویی با مقام دستور دهنده می باشد.
۱۱۵- در ازای چند سال سنوات یا تجربه آموزشی یک رتبه به افراد اضافه می شود؟
جواب : برای نیروهای جدید الاستخدام در صورت داشتن ۶ سال سابقه تجربی تمام وقت یا ۱۰ سال سابقه خدمت تمام وقت یک رتبه با توجه به اشتغال در مشاغل کاردانی حداکثر رتبه پایه و در مشاغل کارشناسی حداکثررتبه ارشد قابل احتساب می باشد.
سلام
هراعجم هستم سال
۱۳۷۱/۷/۱ وارد تربیت معلم شدم و در سال تحصیلی ۱۲۷۳/۱۰/۳۰ فارغ التحصیل شدم
بین تحصیل من یک وقفه ایجاد شده در حالی که تربیت معلم از حقوق بنده این چندماه مبلغی کسر می کرده
من برای بازنشستگی رفتم اداره کل مشهد
آقایون این وقفه رو از سنوات من کم می کنند
و این عدالت نیست
لطفا رسیدگی شود
با تشکر زهرا عجم
سلام. تکلیف رتبه های استحقاقی چیست. همکارانی که در شش ماه اول سال به رتبه بالاتر میرفتند بدلیل لغو آزمون بلاتکلیف هستند و مناطق هنور رتبه بالاتر را اعمال نکردند. منظور همان رتبه های عادی ارشد. خبره. عالی است