قانون تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد
قانون تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد (در حال تصویب در مجلس شورای اسلامی)
خبر مورخ 2 تیر 1398
با موافقت نمایندگان صورت گرفت
ارجاع لایحه اصلاح و تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری به مجمع تشخیص
اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد با اصرار نمایندگان به مجمع تشخیص ارجاع شد.
صحن علنی 23 اردیبهشت 98 مجلس شورای اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 2 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد با اصلاح و تمدید این لایحه موافقت کردند.
براساس ماده واحده این لایحه؛ مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد مصوب 7 آبان 1390 از تاریخ انقضای آن تا تاریخ 30 شهریور 1399 با اصلاح زیر تمدید میشود:
1- در ماده 6 قانون عبارت “مختومه نماید” به عبارت “بایگانی نماید که این امر نافی صلاحیت سایر مراجع قانونی نمی باشد” اصلاح می شود.
2- عبارت “ولو اینکه جرم یا تخلفی به اثبات نرسد.” به انتهای فراز اول تبصره ذیل بند (د) ماده 17 قانون الحاق شد.
خبر مورخ ۱۸ فروردین ۱۳۹۸
اعلام مغایرت لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد از سوی شورای نگهبان
به گزارش شناسنامه، ایرادات شورای نگهبان به لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد بهشرح زیر است:
بسمه تعالی
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
عطف به نامه شماره 114945/388 مورخ 1397/12/27 و پیرو نامه شماره 9491/102/97 مورخ 1307/12/28؛ لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد مصوب جلسه مورخ بیست و ششم اسفند ماه یکهزار و سیصد و نود و هفت مجلس شورای اسلامی در جلسات شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که بهشرح زیر اعلام نظر میشود:
1- در ماده 6، عبارت «و در غیر این صورت پرونده را مختومه نماید»؛ از این جهت که معلوم نیست آیا نافی صلاحیت سایر مراجع قانونی میباشد یا خیر، ابهام دارد؛ پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.
2- در تبصره ماده 17، از این جهت که آیا گزارشدهندگانی که اطلاعات آنها صحیح میباشد ولی غیرقابل اثبات است مشمول احکام این ماده میشوند یا خیر، دارای ابهام است؛ پس از رفع ابهام، اظهارنظر خواهد شد.
3- اطلاق حکم ماده 28، نسبت به دستگاههایی که در قانون اساسی دارای وظایف خاص میباشند، مغایر اصولی چون 57، 60، 156، 170 و 173 قانون اساسی است. همچنین در تبصره این ماده، تصویب آییننامه توسط سران سه قوه، مغایر اصول 138 و 158 قانون اساسی میباشد.
عباسعلی کدخدایی- قائممقام دبیر شورای نگهبان
گزارش یک شوری
شماره: 26776
تاریخ: 6/4/1397
گزارش کمیسیون اجتماعی به مجلس شورای اسلامی
لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد به شماره چاپ 871 که به این کمیسیون به عنوان اصلی ارجاع شده بود، در جلسات متعدد با حضور نماینده دولت و کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت و در جلسه نهائی مورخ 5/4/1397 با اصلاحاتی به شرح زیر به تصویب رسید.
اینک گزارش آن در اجرای ماده (147) قانون آییننامه داخلی به مجلس شورای اسلامی تقدیم میشود.
رییس کمیسیون اجتماعی- سلمان خدادادی
لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد
ماده واحده- مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد مصوب 7/8/1390 از تاریخ انقضای آن تا پایان شهریورماه سال 1398 تمدید میشود.
مقررات مرتبط:
– قانون ارتقاء سلامت نظام اداري و مقابله با فساد