اخبار اداری و استخدامی

لزوم شفاف سازی در اطلاع رسانی پرداخت فوق العاده خاص کارمندان و طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

لزوم شفاف سازی در اطلاع رسانی پرداخت فوق العاده خاص کارمندان و طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

شناسنامه قانون- معاون حقوقی، مجلس و استان‌ها سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به ۲ طرح ساماندهی کارکنان شرکتی و طرح «فوق العاده خاص کارکنان» و لزوم شفاف‌سازی در اطلاع‌رسانی این طرح‌ها گفت: یک سردرگمی در خبررسانی این موضوعات اتفاق افتاد و خبرهای متفاوت و ضد و نقیضی از منابع مختلف منتشر شد که برداشت‌های منفی مختلف را بدنبال داشت.

به گزارش شناسنامه قانون، علیرضا رحیمی روز چهارشنبه در نخستین همایش منطقه‌ای سازمان امور اداری و استخدامی کشور که به میزبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد، افزود: اکنون شرایط به نحوی است که همه منتظر هستند که ببینند دولت و سازمان امور اداری و استخدامی کشور چه تصمیمی در خصوص کارکنان شرکتی خواهند گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش دولت و سازمان اداری و استخدامی، تصمیمات مناسبی در خصوص کارکنان شرکتی اتخاذ شود.

معاون حقوقی، مجلس و استان‌ها سازمان اداری و استخدامی کشور در ادامه به موضوع اصلاح نظام اداری در کشور پرداخت و اظهار کرد: یکی از محورهای اصلاح نظام اداری کشور در دولت چهاردهم، تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد است که به معنای جذب مدیران جوان از خارج مجموعه در دستگاه‌های اجرایی نیست بلکه دوره تربیتی برای کارمندان جوان هر دستگاه اجرایی که به لحاظ عملکردی و نگرشی و بینش کارنامه درخشانی دارند، برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: تربیت ۵۰۰ مدیر جوان در دستگاه‌های اجرایی کشور مصوبه شورای عالی اداری را دارد و به دستگاه‌های اجرایی نیز ابلاغ شده است، سهمیه هر استان از این تعداد مدیر مشخص شده و مساله تربیت مدیران جوان نیز ترکیبی از سطوح دانشگاهی و مهارت آموزی‌های سطوح مدیریتی است.

رحیمی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی کشور مهمترین تاثیر بر نظام اصلاح اداری کشور خواهند داشت، گفت: برنامه اصلاح نظام اداری کشور در دولت چهاردهم در دستور کار سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی کشور قرار گرفته است، به طوری که این طرح به تصویب شورای عالی اداری رسید و بدون استثنا برای همه دستگاه ها هم به لحاظ عمومی و هم به لحاظ زمان بندی تکلیف تعیین کرده است.

بیشتر بخوانید:  جزییات پرداخت مبتنی بر عملکرد حقوق و مزایای کارمندان

وی ۲ حوزه کلیدی در اجرای این برنامه را شورای راهبری تحقق اداری در دستگاه‌ها و استان‌ها و همچنین پروژه «فواد» (فوریتهای اداری) عنوان کرد و گفت: شورای راهبری که متولی اصلی نظارت و اجرای طرح مزبور در سطوح منطقه‌ای و استانی است، با فرمت‌های مشخص ابلاغ شده و نشست‌های مفصل‌تری برگزار خواهد کرد، کتابچه اصلاح نظام اداری نیز تدوین و ابلاغ شده است.

معاون سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در برنامه اصلاح نظام اداری کشور، سه شاخص مرتبط برای جشنواره شهید رجایی استانها که سالانه عملکرد دستگاه‌های اجرایی هر استان را ارزیابی می‌کند، در نظر گرفتیم که به لحاظ زمان بندی، اجرای این طرح باید در طول سه سال محقق شود، چون برنامه هایی که اصلاح نظام اداری منبعث از آن است، تکالیفی است که برنامه هفتم و سیاست های کلی نظام بر عهده دولت و سازمان ها گذاشته و منبعث از اسناد بالادستی است.

وی با تاکید بر انجام نظارت جامع بر روند اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در کشور گفت: ۶ محور اصلی در اصلاح نظام اداری پیش بینی شده است که ذیل این ۶ محور ۳۲ برنامه اجرایی تعریف شده که یکی از محورهای آن بهره وری است.

رحیمی گفت: یکی دیگر از محورهای اصلاح نظام اداری کشور تربیت ۵۰۰ مدیر جوان در دولت چهاردهم است، این به معنای جذب مدیران جوان از خارج مجموعه در دستگاه‌های اجرایی نیست بلکه دوره تربیتی برای کارمندان جوان هر دستگاه اجرایی که به لحاظ عملکردی و نگرشی و بینش کارنامه درخشانی دارند، برگزار می‌شود.

وی با اشاره به طرح فوریت های اداری (فواد) است، گفت: این طرح به معنای پاسخگویی به نارضایتی های شهروندان در لحظه است، شماره ۱۲۸ را برای این طرح اختصاص دادند و اولین استانی که این طرح را به صورت آزمایشی اجرا کرد، قزوین بود که دو ماه از اجرای این طرح در آن می گذرد، استان دوم که دیروز افتتاحیه این طرح را به صورت آزمایشی داشت، استان البرز بود.

معاون سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: موفقیت در طرح فواد به معنای موفقیت کل نظام است زیرا نارضایتی‌های عمومی که از نظام اداری و خدمات عمومی در کشور و شکافی که بین اعتماد مردم و خدمات عمومی وجود دارد، در قالب طرح فواد پاسخ داده خواهد شد لذا استانها باید اجرای این طرح را جدی بگیرند.

بیشتر بخوانید:  رفیع زاده: منتظر تصمیم دولت درباره ساماندهی نیروهای شرکتی هستیم

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان خراسان رضوی در حوزه ICT و استارتاپ‌ها، ابراز امیدواری کرد که این استان به عنوان پایلوت سوم اجرای آزمایشی طرح «فواد» انتخاب شود.

رحیمی خاطر نشان کرد: در راستای اجرای طرح فواد، تفاهم‌نامه‌ای سه جانبه بین سازمان امور اداری و استخدامی، ایرانسل و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منعقد شده و این مثلث طرح «فواد» را به لحاظ فنی و اجرایی جلو خواهد برد.

سایت کتاب استخدامی

103 دیدگاه

  1. باسلام
    بخدا دیگه از این دروغگویی هاخسته شدیم
    اقا توکه به کارمند دولت قول میدی ولیکن انجام وظیفه نمی‌کنی چرا ؟؟؟هی هرروزاعلام می‌کنی ؟؟
    زیادمیشه کم میشه نیرومیگیرند.
    من الان ۱۴سال نیرویی پیمانی هستم ارگان آموزش و پرورش!!! هرساله نزدیک مهر که میشه همین موضوع را مطرح می‌کند…
    خداروخوش نمیاد بنده یک خدمتگزار مدرسه هستم
    به جای یه مدرسه چهار تامدرسه دست من است… حقوقی که به دوروزنمیکشه باسه بچه ؟؟؟خونه هم ندارم ؟؟؟؟به نظر من کثیف ترین شغل گداترین ارگان فقط کارمندی است.. بخدا اگه بخاطر ابروم نبود مواد فروشی میکردم..تازه چهارتایی نوکرم داشتم ؟؟؟
    درس بخونم بشم کارمند.مدرک فوق دیپلم تاسیسات مکانیکی دارم

  2. اینا هیچ کاری واسه کارمند جماعت نمیکنند نه پنجشنبه هارو تعطیل کردند و نه فوق العاده خاص رو دادند فقط سالهاست که شعار شعار شعار و بازی با آبروی کارمندان بیچاره میکنند ، به هیچ وجه به این مسئولین نه میشه دلخوش بود و نه میشه اعتماد کرد، لعنت خدا بر مسئول دروغگو و بی کفایت

  3. منم شوهرم بهیار هست با۲۲ سال سابقه کار الان خالص دریافتیش شده ۲۰ تومن با دوتابچه وشهریه وپول سرویس..چون توی روستا زندگی میکنیم مدرسه ومعلم درست وحسابی نداریم مجبوریم بچهامون رو بفرستیم شهر مدرسه.‌بخدا نمیرسیم..خداشاهده تواین گرمای تابستون من حتی نمیتونم میوه یا ی دون بستنی بگیرم براشون..

  4. به نماینده ها و وزرای عزیز و گرامی بگید فوق العاده خاص شما که وعده وعید بود اما نگران شمائیم بخاطر اینکه اسرائیل جنایت کار اف 35 اش وعده وعید نیست ما افزایش حقوق نمی خوایم بخدا یه فکری برا زنده موندن خوددون و خانواده هادون بکنید.خدا کمک کن

  5. دولت و مجلس به دنبال کلاه گذاشتن بر سر کارکنان دولت هست.‌ هر ساله بحث افزایش حقوق در بین سال شکل می‌خورد ولی هیچ نتیجه ای ندارد. در حالی که تورم افسار گسیخته رو بو جلو‌می رود .‌ به عنوان مثال ظرف دو سال خیلی از اقلام خوراکی و بهداشتی که نیاز روز مردم هستند بیش از ۲۰۰ درصد افزایش یافته ولی حقوق در مدت دو سال کمتر از ۶۰ درصد افزایش یافته است.
    بحث فوق العاده خاص هم مثل تمام وعده های دولت سرابی بیش نیست. پس دل به آن خوش نکنید.

  6. ایشان معاون سازمان اداری و استخدامی است . به کی داره میگه ؟ به خودش؟ کی باید تکلیف فوق العاده خاص را معلوم کند مکر در سازمان اداری و استخدامی گیر نکرده یعنی پیش ایشان ؟

  7. با سلام
    آقایان مسئول
    مراقب باشید که اقتصاد مردم به درماندگی نرسد
    خواهشاً این دیدگان را باز بفرمایید و ببینید که مشکلات اقتصادی چه بلایی بر سر کشورها خصوصاً همسایه آورده است
    کشور ایران مردمان خوب و همراهی دارد و نظامشان را دوست دارند
    توجه کنید آقا جان توجه
    نشود روزی پشیمان شوید

  8. سلام .فک کنم بهتره گوش
    عالم و آدم رو با فوق العاده خاص و ویژه و ….. کر نکنید و جوسازی نفرمایید،شما چنانچه توانایی و مدیریت و اجرای یک برنامه را ندارید،پس چرا با آبروی کارمند جماعت خصوصا قشر فرهنگی بازی می کنید,به شخصه چند ماهه که دنبال میکنم این بحث رو که این ماه اجرا میشه،خوشبحال فرهنگی ها و کارمندان و….. ،جوری تیتر میزنید ملت فک میکنند که ما ماهی صد میلیون حقوق میگیریم،اقا برادر عزیز گرامی دوست بزرگوار لطف بفرمایید آبروی ما رو نبرید،پولتون و افزایش حقوق و فوق‌العاده ها پیشکش .

  9. سلام
    من ۲۴سال با مدرک کاردانی فوریتهای پزشکی کار میکنم من میگم چرا قانون فوق‌العاده خاص برای خیلی از وزارتخانه‌ها اجرا شد ولی پسنل درمان و ستادی بیش از ده سال چشم انتظار ایستاده اند!؟؟ چرا بانک های کشور به پرسنل زیرمجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی برای پرداخت وام اما و اگرهایی مثل مثل معدل و عدم سپرده‌گذاری و …مطرح میکند مگه ما چقدر دریافتی داریم که این همه سپرده گذاری کنیم؟!!

    1. باسلام. الکی دل کارمندان ذا خوش نکنید. با این آبروریزی که دست اندرکاران در اجرای فوق العاده خاص ببار آوردند نه تنها انگیزه نداد بلکه باعث شد کارمندان محترم بفهمند دولت محترم با این اعلام دل کارمندان را آزردند هر کاری عرضه میخواد.

  10. با سلام خدمت مسولان محترم بنده با ۱۹ سال سابقه چهار سال هست به لطف مسولان محترم کشورمون رسمي شدیم با کلی نیش وکنایه همکاران الان با دریافتی حقوق ۱۳ ملیون حتی یک نفر تو این چهار سال نیومد بگه نگران نباشید درست می شه پیش حسابداری کارگزینی که حرف میزنی میگه مقصر خودتون هستید که گفتید خانواده ایثارگران هستید هیچ کسی صدای ما رو نمی شنود انگار همه خودشون رو زدن به این که حق تونه گناه ما چی بود که الان چهار سال گذشته وهیچ اقدامی برامون انجام نمی شه یک نیروی خدمات شرکتی با دوماه سابقه حقوق ومزایای دوبرابر من داره خدای انصاف نیست به دهم ماه نکشیده حقوق تموم شده حتی جرات نمی کنیم یه دندون پزشکی برویم نوبت بگیریم اه مظلوم بی پاسخ نمی ماند

    1. فوق العاده خاص کجای خبر بود.
      خجالت بکشید.
      دروغ نگویید.
      بخدا مرگی هست. شب اول قبری هست….