اخبار اداری و استخدامی

شرایط ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ برگزاری آزمون در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش در هفته جاری/ برگزاری ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار می‌شود

شناسنامه قانون- معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای جذب ۲۸ هزار معلم دوره ابتدایی، از تغییرات آزمون استخدامی خبر داد.

به گزارش شناسنامه قانون به نقل از تسنیم، صادق ستاری فرد اظهار کرد: تا کنون ۹۳۰ هزار پرونده رتبه بندی برای معلمان شاغل و بازنشسته تشکیل شده است و ۱۳۰ هزار نفر نیز نو معلم هستند.

وی افزود: احکام قطعی ۴۱۱ هزار نفر صادر شده است که ۶۶ هزار و ۲۶۳ نفر بازنشسته و ۳۴۵ هزار و ۶۰۷ نفر شاغل هستند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره توزیع فرهنگیان در رتبه‌های یک تا ۵ گفت: در رتبه یک ۳۱ هزار و ۵۹۲ نفر رتبه دو، ۸۱ هزار و ۲۸ نفر رتبه سه، ۲۱۸ هزار و ۵۸۱ نفر رتبه چهار، ۱۳ هزار و ۱۶۸ نفر رتبه پنج، ۱۲۳۸ نفر، ساماندهی شدند.

ستاری فرد گفت: تا پایان سال رتبه بندی را به سرانجام می‌رسانیم و افرادی که احکام قطعی آنها صادر شد می‌توانند در سامانه شخصی خود آن را مشاهده کنند و رسیدگی به اعتراضات از روز سه شنبه ۹ اسفند آغاز می‌شود و سازوکار آن در سامانه اطلاع رسانی می‌شود.

شرایط جدید آزمون استخدامی آموزش و پرورش

وی با اشاره به اینکه آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای جذب معلم سال آینده برگزار می‌شود، گفت: این آزمون در تاریخ ۸ اردیبهشت برگزار خواهد شد و شروع ثبت نام از آخر این هفته است. این آزمون برای جذب ۲۴ هزار و ۶۹۴ نفر آموزگار ابتدایی، ۲۳۳۲ نفر آموزگار استثنایی و ۹۹۲ آموزگار برای مناطق عشایری است که در مجموع ۲۸ هزار و ۱۷ نفر آموزگار استخدام می‌شوند.

تقسیم‌بندی سؤالات به سه حیطه عمومی، اختصاصی و تخصصی

معرفی منابع آزمون به داوطلبان

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره منابع آزمون استخدامی آموزش و پرورش، عنوان کرد: از همه جوانان علاقه‌مند به حوزه تعلیم و تربیت برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش دعوت می‌کنیم، حیطه‌های آزمون تغییرات جدی دارد و به سه حیطه عمومی، اختصاصی و تخصصی تقسیم شده است و شفافیت در آزمون کتبی و فرایند ارزیابی را داریم به گونه‌ای که منابع آزمون نیز به صورت مشخص و شفاف به داوطلبان معرفی می‌شود.

امکان تعیین سه کد رشته محل از سوی داوطلبان

ستاری فرد ادامه داد: تا کنون انتخاب شغل محل‌ها به گونه‌ای بود که داوطلب می‌توانست یک یا دو کد رشته محل را انتخاب کند اما در آزمون جدید می‌توانند سه کد رشته محل را انتخاب کنند و اگر در رشته محل اول انتخاب نشد، دو مورد بعدی بررسی می‌شود.

تعیین حداکثر سن ۴۰ سال بدون تفکیک میان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد

وی با اشاره به اینکه موارد امتیازآور به صورت شفاف در مصاحبه اعلام شده است، گفت: تلاش می‌کنیم بتوانیم از ظرفیت ارزیابان حرفه‌ای و نیروهای خارج از بوم استان استفاده کنیم، طبق قانون حداقل سن ۲۰ سال تمام و حداکثر سن۴۰ سال تمام است در آزمون پیش رو تفکیکی بین دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد ایجاد نکردیم و فرد با هر دو مدرک می‌تواند تا سقف ۴۰ سال در آزمون شرکت کند بنابراین فرصت مناسبی برای حضور دهه شصتی‌ها در آزمون استخدامی آموزش و پرورش وجود دارد و تلاش می‌کنیم با افزایش گستره داوطلبان افراد متخصص را شناسایی کنیم.

کسر سنوات فعالیت تمام‌وقت در مراکز آموزشی و تربیتی از سقف سن

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: در مصوبه ۸۳۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی ذکر شده است که مدت فعالیت تمام وقت در مراکز آموزشی و تربیتی از سقف سن کسر می‌شود و این در آزمون لحاظ خواهد شد.

ستاری فرد بیان کرد: در آزمون ۱۴۰۰، ۷۰ درصد افرادی که شرکت کردند و پذیرفته شدند فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد بودند از سوی دیگر در آزمون تیمز و پرلز در حوزه سواد خواندن و عملکرد ریاضی و علوم وضعیت دانش آموزان بسیار ضعیف است‌.

بسط رشته‌های تحصیلی مورد قبول در سه سطح علوم انسانی، اسلامی و علوم پایه

وی ادامه داد: تا به امروز افرادی می‌توانستند در آزمون استخدامی شرکت کنند که مدرک کارشناسی رشته علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، برنامه ریزی آموزشی و تکنولوژی آموزشی داشتند بنابراین در آزمون جدید نسبت به بسط رشته‌ها در سه سطح علوم انسانی، اسلامی و علوم پایه اقدام کردیم تا زمینه برای حضور دانش‌آموختگان این حوزه‌ها فراهم شود البته در مرحله مصاحبه ارزیابی دقیق انجام خواهد شد مثلا در حیطه تخصصی بازی وار سازی مفاهیم ریاضی و علوم، توانایی قصه گویی، شعر خوانی، داستان خوانی، تلاوت قرآن اجرا و طراحی بازی در مصاحبه بررسی می‌شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: شاخص‌های برقراری ارتباط و تعامل موثر با دانش آموزان، مثبت اندیشی، خلاقیت، تسلط بر اسناد بالادستی آموزش و پرورش بررسی خواهد شد و در مجموع ۲۳ شاخص در مصاحبه رصد می‌شود.

ستاری فرد ادامه داد: حافظان درجه یک تا ۵ قرآن فارغ از رشته تحصیلی با شرط داشتن مدرک کارشناسی میتوانند در آزمون شرکت کنند.

تغییر حد نصاب نمره برای ورود به مصاحبه به میانگین نمره سه نفر اول

وی با اشاره به اینکه حدنصاب نمره تغییر کرده است، بیان کرد: در گذشته ۵۰ درصد نمره نفر اول ملاک حدنصاب بود اما در آزمون پیش رو میانگین نمره سه نفر اول به عنوان حدنصاب قرار می گیرد و این باعث می‌شود افراد بیشتری بتوانند به مرحله مصاحبه وارد شوند.

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: سال گذشته ۹ هزار و۷۰۰ صندلی خالی ماند و خواستیم تکمیل ظرفیت بگذاریم که نمرات منفی بود و این هم به دلیل محدودیتی بود که برای حضور نخبگان ایجاد کرده بودیم.

ستاری فرد گفت: سهم آزمون کتبی ۴۰ درصد و سهم مصاحبه ۶۰ درصد خواهد بود و فرصت گزینش نیز افزایش خواهد یافت، در نیمه تیر نتایج نهایی آزمون استخدامی اعلام می‌شود و فرصت گزینش برای بررسی نسبت به سال‌های گذشته بیشتر است و فرصت سه ماهه خواهند داشت.

وی متذکر شد: قبولی نهایی سخت اما ورودی آسان‌تر است و تعداد رشته‌های بیشتری می‌توانند وارد شوند و مرحله ارزیابی و مصاحبه را سخت‌تر بررسی خواهیم کرد.

شناسنامه قانون در پیام‌رسان‌های داخلی
نمایش بیشتر

57 دیدگاه

  1. به نام‌ خدا
    اینجانب متولد۱۳۵۶/۱/۱ دارای مدرک کاردانی آموزش ابتدایی وکارشناسی علوم تربیتی شاخه پیش‌دبستانی ودبستانی هستم به مدت ۱۲سال است که در مدرسه غیر انتفاعی مشغول هستم آیا می توانم در این آزمون شرکت کنم .واقعا در حق بنده حقیر وامثال من اجحاف شده است از شما مقام محترم تقاضای مساعدت را دارم .اجرتون با آقا امام زمان(عج)

  2. سلام عزیزم رشته های کاردانی و فنی حرفه‌ای الان بازارکارش ازبقیه رشته ها بالا تره و اینکه هرکس وارد کاردانی وفنی حرفه ای دلیل به بی سواد بودن فرد نمیشه

  3. متاسفانه بار علمی معلم ها نسبت به زمان ما که درس میخوندیم خیلی پایین…. قدیم معلمها دلسوزتر بودن در بحث اموزش

  4. سلام ببخشید توروخدا یه فکری به حال رشته های حقوق هم بکنید .بتونیم شرکت کنیم .هیچ کاری هیچ استخدامی برای رشته حقوق نیست .توروخدا راهی پیدا کنید

  5. اره تورو خدا سخت بگیرین تا فقط کسانی که شایستگی دارن وارد معلمی شوند ،دکتران و دانشمندان و افراد مهم از دامن همین معلمان رشد میکنند ،وقتی که بچه از درس ریاضی متنفر میشه چی میشه که متنفر میشه چون ان درس را درست نفهمیده به همین خاطر پس قید رشته های مهم را میزند و سراغ رشته های کاردانش میرود و این در حالیست که خود دانش اموز هم راضی نیست پس خواهشنا خیلی خیلی سخت بگیرین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *