کتاب استخدامی اداری ها
اخبار اداری و استخدامی

جزئیات افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان به میزان ۱۰ درصد در نیمه دوم سال

جزئیات افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان به میزان متوسط ۱۰ درصد در نیمه دوم سال

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ضرورت ترمیم حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم سال، از برنامه ریزی و بررسی‌ها برای افزایش ۱۰ درصدی مجدد حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت با تامین منابع ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومانی خبر داد.

مسعود میرکاظمی امروز با حضور در خبرگزاری تسنیم در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه، یک گروه در دولت شامل سازمان برنامه وبودجه، سازمان استخدامی در کنار وزارت اقتصاد و… مسئولیت بررسی ظرفیتهای موجود جهت ترمیم پرداختها را بر عهده گرفتند، گفت: در ۵ ماهه نخست سال درآمدهای وصول شده با ارقام مصوب در قانون بودجه فاصله داشت، یکی از دلایل این موضوع آن بود که در لایحه بودجه سهم صندوق توسعه ملی از درآمد نفت ۲۰ درصد بود که در نهایت به ۴۰ درصد افزایش یافت، بر این اساس درآمد دولت از محل فروش نفت در بودجه کاهش یافت.

وی با تاکید براینکه با وجود کاهش ۲۰ درصدی منابع درآمدی نفت، نه تنها هزینه‌ها کاهش نیافت بلکه شاهد افزایش مصارف نیز بودیم، گفت: در حقیقت کل مصارف کشور از یک هزار و ۳۷۰ هزار میلیارد تومان به یک هزار و ۳۹۰ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

وی گفت: با توجه به این شرایط شاهد ۲۰ هزار میلیارد تومان افزایش هزینه‌هایی در بودجه بودیم که ممکن است محقق نشود. این اطمینان باید به وجود بیاید که ما از این جهت دچار کسری بودجه نشویم. هدف‌گذاری ما برای جلوگیری از خلق پول و تورم بوده است، ممکن است این مسئله با یک تصمیم افزایش حقوق از بین برود.

میرکاظمی ادامه داد: این موضوع به ضرر کارگران و کارمندان است چرا که اگر افزایش حقوقی صورت بگیرد که منجر به افزایش نقدینگی شود، همان افزایش حقوق به سبب تورم از جیب آنها خارج خواهد شد. تورم خود باعث بی‌ثباتی و عدم پیش‌بینی پذیری اقتصاد کشور می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از محورهای برنامه‌های دولت در سال ۱۴۰۱ پیش‌بینی‌پذیر کردن اقتصاد کشور بوده است، گفت: در حال حاضر این بحث وجود دارد که آیا منابعی که دستگاه‌ها موظف به تحقق آن هستند تامین خواهد شد یا خیر که در این خصوص دستگاه‌ها در حال بررسی دقیق هستند.

با توجه به اینکه افزایش حقوق‌ها به صورت ماهانه ۷ هزار میلیارد تومان برای دولت بار مالی به دنبال دارد امیدوار هستیم به نحوی تامین مالی صورت بگیرد که سبب افزایش نقدینگی نشود. در حقیقت اگر افزایش حقوق‌ها را برای ۶ ماه در نظر بگیریم حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان و اگر برای ۷ ماه در نظر گرفته شود، بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان مورد نیاز خواهد بود.

رییس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه زمانی که این موضوع در دولت جمع‌بندی شود برای طی مراحل تصویب به مجلس خواهد رفت، گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ بندی وجود دارد که براساس شورای عالی حقوق دستمزد اجازه افزایش حقوق در سال جاری را نخواهد داشت در نتیجه افزایش حقوق‌ها حتما باید به تصویب مجلس برسد.

وی افزود، در لایحه‌ای که دولت پیش از این به مجلس ارسال کرده است، علاوه بر بحث ترمیم حقوق، این موضوع مطرح شده که دولت اجازه پیدا کند در مواردی که نیاز وجود دارد ترمیم حقوق انجام بدهد، در نتیجه اگر این لایحه به تصویب برسد دیگر نیازی به لایحه ترمیم حقوق نخواهد بود. متوسط افزایش حقوق‌های در نظر گرفته شده برابر ۱۰ درصد است که بحث‌های مربوط به عائله‌مندی و قانون جمعیت نیز در آن موثر خواهند بود.

مشاهده فیلم کامل خبری

مطالب مرتبط:

100 دیدگاه

  1. سلام ۱۰ درصد به نفع خودتان است چرا باید همه ۱۰ درصد اضافه شود بالای ۱۰ ملیون نباید افزایش پیدا کند کسانی که زیر ۱۰ ملیون می گیرند باید افزایش داشته باشد این عادلانه نیست آن که ۳۰ م می گیرد یک دفعه ۳ ملیون اضافه می شود این درست نیست

  2. ازعدالت نیست که بازنشسته کشوری که اکثرا سی سال تا سی وپنج سال در دستگاه اجرایی کارکرده و نیروی جوانی وتلاش خود را ازدست داده و ثابت بوده حقوق از بیمه پرداز ویابازنشسته تامین اجتماعی کمتر باشد دراینجا عدالت چه معنی ومفهومی دارد

  3. باسلام درتامین اجتماعی بعضی ازافرادبا۷،۴نهایتابا۱۰سال سابقه بازنشست شدن الان حقوقشون ازکارمنددولتی که۳۲سال کارکرده بیشتراست عدالت این است؟حقوق یه معلمی که با۳۳سابقه بازنشست شده ازحقوق یه کارگری که نهایتابا۱۰سال سابقه بازنشست شده کمتراست.ایاعدالت این است؟

  4. آی کیو تامین اجتماعی از دولت بودجه نمیگیره که بخواد حقوق بازنشسته های ت ا رو تعیین تکلیف کنه صندوق های بازنشستگی کشوری و لشکری ردیف بودجه دارند

  5. مقایسه در اضافه کردن حقوق بین معلم و کارگر کار درستی نیست چرا که کارگر هم مانند معلم خانواده دارد و نیاز مبرم در معیشت دارد.راه درست اینه که ابتدا نیازهای اصلی معیشت کارگر و معلم را بسنجید و یک عدد خاص را به گونه ای تعیین کنید که رفع نیاز هر دو قشر انجام گیرد.ولی بطور مثال کسیکه هجده سال تحصیلات دارد و در برابر گچ و تخته .کلاس چهل نفره .تحت فشار و عذاب قرار دارد تا در هدایت عزیزان مردم کاستی ای بوجود نیاید را نباید با کارگری که در اتاق نگهبانی زیر کولر و یا بخاری نشسته و هر چند گاهی با یک دکمه درب ورودی را باز و بسته میکند یکسان محاسبه کنید.
    به خدا سوگند که اعتقاد دارم ابتدا نیازهای ضروری همه ی مشاغل در تامین معیشت یکسان محاسبه بشه و سپس پرداختها برابر زحمات و میزان تحصیلات اضافه بر آن هم داده بشود تا حق به حق دار برسه.

  6. با سلام
    بنده با مدرک فوق لیسانس و ۳۱ سال خدمت در دولت که حدود ۲۰ سال آن به مشاغل مدیرتی پایه و عالی ختم شد و نهایتا از صندوق بیمه تامین اجتماعی بازنشست شدم،حدود ۵۰درصد کمتر از همتراز خود در صندوق بازنشستگی کشوری حقوق دریافت میکنم .با توجه به اینکه دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی کمتر از سایر صندوق های بازنشستگی می باشد و اگر یکسان سازی حقوق انجام شود،قطعا به نفع بازنشستگان تامین اجتماعی است.

  7. مگه آقای رئیسی هی نمیگن عدالت در پرداخت پس چرا تامین اجتمایی باید پنجاه درصد اصافه حقوق داشته باشن و لشکری و کشوری ده درصد این کجاش عدالت در پرداخت هاست دیگه از نور چشمی ها نمیگم که چقدر اضافه شده ترا به خدا این عدالته

  8. اگه بودجه نیست برا همه اگه تورم زا است برا همه نه فقط بازنشستگان نگون بخت بودجه نباشه و تورم زا باشه آخه تورم دیگه بدتر از اینم هست ما هم خدایی
    د
    ایم خدا هم مد نظرتون باشه تبعیض تا چه حد

  9. اگه تورم وخلق پول درازای ۳۸درصدافزایش حقوق لشکری وکشوری خواهیم داشت پس حقوق شرکت نفت و…راهم مانند کشوری ولشکری کنید تاعدالت برقرارشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شناسنامه قانون در تلگرام