ارزیابی و مدیریت عملکرد

بخشنامه ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ دستگاه‌های اجرایی

بخشنامه ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ دستگاه‌های اجرایی (بخشنامه شماره ۱۰۰۱۴۶ مورخ ۲۲/۱۰/۱۴۰۳ سازمان اداری و استخدامی کشور)

بخشنامه به تمام دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، استانداری‌ها و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها

پیوست فایل بخشنامه ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳

پیوست شاخص‌های ارزیابی عملکرد ملی و استانی

سازوکار اجرایی ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ دستگاه‌های اجرایی کشور و ابلاغ شاخص‌های نظام اداره و حکمرانی

در اجرای بند (الف) و (ب) ماده (۳) آیین‌نامه اجرایی مواد (۸۱) و (۸۲) قانون مدیریت خدمات کشوری و به منظور ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور در راستای تحقق اهداف و وظایف محول شده و نیز با تکیه بر سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظّم رهبری مدظله‌العالی، تکالیف تعیین شده در قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم، سازوکار ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سطوح ملی و استانی بر اساس شاخص‌های مأموریت‌محور (اختصاصی) و شاخص‌های نظام اداره و حکمرانی (عمومی) در سال (۱۴۰۳)، به شرح زیر تعیین می‌شود:

ماده ۱- نسخه نهایی شاخص‌های نظام اداره و حکمرانی سال‌های (۱۴۰۳) و (۱۴۰۴) دستگاه‌های اجرایی کشور در سطوح ملی و استانی پیوست این بخشنامه می‌باشد.

تبصره- شیوه‌نامه امتیازدهی شاخص‌های مذکور، متعاقبا توسط امور مديريت عملکرد در تارنمای سازمان به نشانی www.aro.gov.ir بارگذاری و به نحو مقتضی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ماده ۲- اوزان شاخص‌های نظام اداره و حکمرانی متناسب با نظام مسائل، نوع خدمات و مأموریت‌های هر دستگاه، با همکاری  نهادهای ارزیاب و خبرگان، تعیین و متعاقباً ابلاغ خواهد شد.

ماده ۳- شاخص‌های مأموریتمحور سطح ملی، ستاد دستگاه و سازمان‌های وابسته‌، به استناد بند (ب) ماده (۳) آیین‌نامه اجرایی مواد (۸۱) و (۸۲) قانون مدیریت خدمات کشوری با مشارکت سازمان برنامه و بودجه کشیور، شبکه خبرگانی و جامعه اندیشگاهی توسط این سازمان نهایی و ابلاغ شده است.

ماده ۴- دریافت گزارش خودارزیابی ستاد، سازمان‌های وابسته و واحدهای استانی دستگاه‌های اجرایی کشور در ابعاد شاخص‌های مأموریت‌محور و شاخص‌های نظام اداره و حکمرانی برای دورهی ارزیابی سال (۱۴۰۳) تا تاریخ ۳۱/۰۱/۱۴۰۴ از طریق سکوی مذکور انجام خواهد شد.

ماده ۵- راهبری فرآیند خودارزیابی بر عهده دفاتر مدیریت عملکرد یا عناوین مشابه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مستقل خواهد بود.

تبصره ۱- دفاتر مذکور ترتیبی اتخاذ نمایند تا نتایج خودارزیابی ستاد دستگاه، سازمان‌های وابسته و واحدهای استانی حداکثر تا تاریخ مندرج در ماده (۴) این بخشنامه، به “سکوی مدیریت عمکرد نظام اداری (معنا)” انتقال یابد.

تبصره ۲- صحت اطلاعات ارائه شده توسط واحدهای استانی در ارزیابی سطح استان بر عهده وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مستقل دارای واحدهای استانی/ منطقه‌ای است.

ماده ۶- آن دسته از دستگاه‌های اجرایی استان که ستاد دستگاه آنها فاقد شاخص‌های مأموریت‌محور ابلاغی هستند، موظفند نسبت به انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در شاخص‌های مذکور، اقدام نمایند.

تبصره- در صورت عدم تفاهم، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها، رأساً نسبت به تدوین و هدف‌گذاری شاخص‌های مذکور اقدام و آنها را ملاک ارزیابی قرار خواهند داد.

ماده ۷- ارزیابی دستگاه‌های اجرایی استان توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و با استفاده از ظرفیت جامعه خبرگانی و نخبگان استان، انجام و گزارش برگزیدگان حداکثر تا تاریخ ۲۰/۰۴/۱۴۰۴ برای بررسی و تأیید نتایج به امور مدیریت عملکرد این سازمان، ارسال خواهد شد.

تبصره- در صورتی که اختالف امتیاز نهایی واحد استانی با امتیاز ارزیابی نهایی سطح ملی، فراتر از حد انتظار باشد، دلایل اختلاف امتیاز، حسب مورد در کمیته‌ای در امور مدیریت عملکرد این سازمان، مورد بررسی و تصمیمگیری قرار خواهد گرفت.

ماده ۸- نتایج ارزیابی‌های انجام شده ضمن ارائه در شورای عالی اداری و گزارش به رئیس‌جمهور محتیرم، مبنای قدردانی در جشنواره شهیدرجایی (سطح ملی و استانی) بوده و در بستر “سامانه تعاملی دولت‌سنج”، به اطلاع عموم خواهد رسید.

تبصره : امتیاز مکتسبه دستگاه‌های اجرایی، مبنای پرداخت فوق‌العاده کارآیی و عملکرد (به استناد مصوبه ۶۶۵۳/۲۰۶ تاریخ ۲۳/۰۳/۱۳۹۰) قرار خواهد گرفت.

علاءالدین رفیع‌زاده- معاون رپیس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *