آزمون وکالت

بخشنامه اعطای پروانه وکالت به قضات شاغل (غیربازنشسته)

بخشنامه مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در خصوص اعطای پروانه وکالت به قضات شاغل (غیربازنشسته)

معاون وکلای مرکز وکلای قوه قضائیه از امکان صدور پروانه وکالت (به‌صورت غیرفعال) به قضات شاغل خبر داده است که حداقل ۲۰ سال سنوات خدمتی و ۱۵ سال سابقه قضائی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم؛ با اقدام کمیسیون ویژه جهش تولید و رونق کسب و کار مجلس در تصویب کلیات طرح قانون تسهیل صدور مجوز برای کسب و کارها، قضات متقاضی دریافت پروانه وکالت ملزم به شرکت در آزمون وکالت بودند، اما شورای نگهبان با تأیید کلی این طرح، بندهای مربوط به الزام شرکت قضات در آزمون وکالت را دارای اشکال و ابهام دانست و این ایراد در ارسال دوباره مصوبه طرح به شورای نگهبان باز هم تکرار شد.

حالا از مجلس خبر می‌رسد که کمیسیون ویژه جهش تولید به پیشنهاد یکی از اعضا، بندی که شورای نگهبان نسبت به آن ابهام و ایراد داشته است را به‌کلی از طرح تسهیل حذف کرده است؛ مجلس احتمالاً در جلسه روز یکشنبه، سوم بهمن‌ ماه به این موضوع خواهد پرداخت و در صورت تصویب در صحن علنی، چهار گروه قضات، اعضای هیئت علمی، نمایندگان مجلس که حداقل یک دور سابقه نمایندگی داشته باشند و نیز کارشناسان حقوقی ارگان‌ها و نهادها می‌توانند طبق روال سابق بدون شرکت در آزمون وکالت در صورت ارائه تقاضا، پروانه وکالت را از کانون‌های وکلا دریافت کنند.

مرکز وکلای قوه قضائیه، اقدام به صدور پروانه وکالت برای قضات کرده است البته به این شرط که این پروانه نزد مرکز وکلای قوه قضائیه تا زمان بازنشستگی یا منفک شدن قضات از دادگستری، تودیع بماند؛ چراکه قضات شاغل طبق قانون نمی‌توانند پروانه وکالت دریافت کنند.

بر این اساس، معاون وکلای مرکز وکلای قوه قضائیه خطاب به رؤسای هیئت مدیره‌های مراکز وکلای سراسر کشور از امکان صدور پروانه وکالت (به‌صورت غیرفعال) به قضات شاغل خبر داده است که حداقل ۲۰ سال سنوات خدمتی و ۱۵ سال سابقه قضائی داشته باشند.

این نامه به تاریخ ۱۸ دی‌ ماه ۱۴۰۰ تنظیم شده است:

پروانه وکالت قضات شاغل

1 دیدگاه

  1. واقعا دیگه جای تاسف داره حداقل بگذارید بازنشسته شون بعد
    حداقل به فکر جوان بیکار باشید قاضی ماهی بالای۲۰م حقوقشه
    بابا این کارارانکنید به خدا به سنگ هم بگی زبون باز می کنه میخنده
    تنهاچیزی که باید گفت این جمله است متاسفم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شناسنامه قانون آیا مایلید تازه‌ها و مقررات مهم برای شما ارسال شود؟
رد کردن
اجازه دادن به اعلان ها