اخبار اداری و استخدامی

مطالبه علی نیکزاد نایب رئیس اول مجلس، از رفیع‌زاده درباره تعیین تکلیف نیروهای شرکتی در دولت چهاردهم

مطالبه علی نیکزاد نایب رئیس اول مجلس، از رفیع‌زاده درباره تعیین تکلیف نیروهای شرکتی

شناسنامه قانون- علی نیکزاد، نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی، در جلسه‌ای با حضور علاءالدین رفیع‌زاده (رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور) و عبدالکریم حسین‌زاده (معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم)، بر ضرورت تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت این موضوع، خواستار تعیین تکلیف سریع این نیروها در دولت چهاردهم شد. در پاسخ، رفیع‌زاده اعلام کرد: «ان‌شاءالله به نتیجه خواهیم رساند.»

بیشتر بخوانید:  طرح استیضاح میدری وزیر کار به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد
سایت کتاب استخدامی

28 دیدگاه

  1. قانون نیروهای شرکتی دقیقا یک نوع برده داری قانونی از کارگرانی است که از فشار بیکاری مجبور به تن دادن به این شغل شده اند و یا میشوند بطوریکه نیروهای شرکتی هیچ روزی تعطیل نمی شوند .اضافه کاری نمی گیرند حقوقشان بموقع داده نمی شود و گاهی سه تا چهار ماه تنها یک ماه حقوق دریافت می کنند و اگر هم اعتراضی بکنند سریع اخراج میشوند ‌واقعا شایسته نیست در نظامی بنام جمهوری اسلامی است اینگونه به کارگری پیامبر اسلام دستش را می بوسد ظلم و اجحاف بشود .

  2. نظر کارشناسی در خصوص ضرورت تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قرارداد کار معین

    احتراماً به استحضار می‌رساند:

    تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شاغل در دستگاه‌های اجرایی به قرارداد کار معین، اقدامی ضروری و راهبردی است که مزایای مهمی برای دولت و نظام اداری کشور به همراه دارد:

    1️⃣ افزایش شفافیت و پاسخگویی
    با عقد قرارداد مستقیم، مسئولیت قانونی و حرفه‌ای کارکنان نسبت به دستگاه اجرایی به‌طور کامل برقرار می‌شود و امکان ارزیابی عملکرد دقیق و شفاف فراهم می‌شود.

    2️⃣ رفع محدودیت‌های دسترسی سامانه‌ای
    نیروهای شرکتی به دلیل ماهیت پیمانکاری، اغلب دسترسی رسمی به سامانه‌های حساس (مالی، منابع انسانی، امور اداری) ندارند و این امر روند کار را کند و پرخطا می‌کند. با تبدیل وضعیت، این مشکل اساسی برطرف می‌شود.

    3️⃣ کاهش هزینه‌های پنهان و واسطه‌گری
    تداوم کار به‌صورت شرکتی موجب تحمیل هزینه‌های غیرضروری به بودجه عمومی و ایجاد لایه‌های واسطه‌گری می‌شود که عملاً بهره‌وری را کاهش می‌دهد.

    4️⃣ ارتقای امنیت شغلی و انگیزه کارکنان
    ثبات شغلی، شأن اداری و انگیزه نیروهای قراردادی به‌مراتب بالاتر از وضعیت شرکتی است و این امر مستقیماً کیفیت خدمات دولت به مردم را ارتقا می‌دهد.

    با عنایت به موارد فوق، تداوم وضعیت فعلی نه‌تنها به نفع نظام اداری کشور نیست، بلکه به استمرار ناپایداری منابع انسانی، مسئولیت‌گریزی و کاهش کیفیت خدمات منجر خواهد شد.

    لذا شایسته است دستور فرمایید اقدامات لازم برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قرارداد کار معین در اولویت قرار گیرد.

  3. ناف شما را با دروغ بریدن بلاخره لازمه بیاید پشت دوربین دروغ بگید تا به مردم بگید ما داریم برای شما تلاش می‌کنیم شما فقط برای حقوق نجومی که میگیریدنون حلال می‌برید سر سفره خانوادتون دنیا فهمیده که دروغگوها خوبی هستید بهترین جام دروغگوئی را دارن میسازن بهتون بدن که دیگه تو دنیا نخواهد همچین جامی ساخته وتکرار بود.خیلی روداری.

  4. سلام این حرفهای پوچ و الکی ،چند سال گفته میشه که مثلا داریم تلاش می‌کنیم برای نیروهای شرکتی کار انجام دهیم شماها چطوری نون می‌برید سر سفره که زن وبچهاتون بخورن بعدشم یکی بدتر از خودتون میشن و با پارتی که دارید بدو ورود به کار دولتی استخدام رسمی میشن، بریداین حرفهای مزخرفا برای عمهاتون بگید فقط موندم چطور از رو نمیرید

  5. سلام لطفا مسئولین محترم به خاطر خدا برای تبدیل وضعیت نیروهای نهضت سوادآموزی بعداز سال ۹۲ فکری کنید و به فکر جوانان تحصیلکرده مملکت باشید .

  6. سلام لطفا مسئولین محترم به خاطر خدا برای تبدیل وضعیت نیروهای نهضت سوادآموزی بعداز سال ۹۲ فکری کنید و به فکر جوانان تحصیلکرده مملکت باشید .
    این نیروها دیگر انگیزه ای برای ادامه کار ندارند چون آمار باسوادی با زحمات این نیروهای زحمتکش و مظلوم تا ۹۸ درصد بالا رفته است و دیگر بیسوادی پیدا نمی شود و اگر کسی باشد یا مسن است یا شرایط درس خواندن را ندارد . در حق این نیروها خیلی ظلم می شود و در سال حق الزحمه ناچیزی به شرط این که قبولی داشته باشند به آن ها پرداخت و ۱۰ روز بیمه برایشان واریز می شود و امنیت شغلی ندارند . به داد نهضتی ها که جوانی خود را در راه خدمت به جامعه گذاشته اند برسید

  7. یعنی یه چیزی میخوان تصویب کنن و به نفع مردم باشه40سال طول میکشه تا انجامش بدن ولی اگه یه چیز بنفع دولت باشه شنبه از خواب بیدار میشی میبینی همه چی امضا شده تایید و اجرایی شده هست اینقد‌ توی سرمردم نزنید بخدا بریدیم از بس پیمانکاری کار کردیم اونم توی شرکت نفت ولی پیمانکار شخصی تاکی باید مردم مسخره بکنید همش پارتی بازیه اشنا داشته باشی اوکی میگیری نداشته باشی تا اخر عمرت حمال میمونی

  8. از سال ۹۲ داریم در نهضت سواد آموزی در دور افتاده ترین مسیر ها و روستا زحمت میکشیم ، بعد ۸ ماه ۵ ، ۶ تومان میدن که چیزی هم از جیب خودمون میزازیم سرش میدم پیمانکار واسه پول بیمه اونم هر ماه ۱۰ روز ، پول رفت و برگشت از خودمون ، بابا دیگه خسته شدیم بخدا ، چرا کسی نیست به داد ما برسه ،

  9. سلام لطفاً قرارداد کار معین هاروهم تعیین تکلیف کنید ما الان یازده ساله داریم کار میکنیم به خدا هنوز دنبال آزمونهای استخدامی هستیم خوب امنیت شغلی نداریم همش سر کار تهدید میشیم تاکی باید وضعیت ما بیچاره ها اینجوری باشه …