دوره آموزش و ارزیابی جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی آغاز شد
دوره آموزش و ارزیابی جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی آغاز شد/ نخستین گروه نخبگان، آماده ورود به دولت میشوند
شناسنامه قانون- سازمان اداری و استخدامی کشور دوره آموزش و ارزیابی ویژه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی را آغاز کرد. نخستین گروه نخبگانی که قرار بود در دستگاههای اجرایی بهکار گرفته شوند؛ یکشنبه، ۶ آذر در سازمان اداری و استخدامی کشور وارد دوره آموزش و ارزیابی ویژه جذب نخبگان در دولت شدند.
به گزارش شناسنامه قانون به نقل از روابطعمومی سازمان اداری و استخدامی کشور، در راستای تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در اجرای وعدههای دولت مردمی سیزدهم، گروه نخست نخبگان بر اساس شیوهنامه شناسایی استعدادهای برتر به منظور جذب در دستگاههای اجرایی کشور، با مشارکت بنیاد ملی نخبگان، نخستین روز دوره آموزش و ارزیابی را گذراندند.
علیرضا علیخانزاده؛ رئیس امور جذب، بهکارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور در تشریح فرایند ورود نخبگان به دولت گفت: بنا بر تأکید مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در خصوص بهکارگیری نخبگان در دستگاههای اجرایی و تأکید مجدد رئیسجمهور در نظارت ستادی از سازمان اداری و استخدامی کشور بر موضوع جذب نخبگان، این سازمان با همکاری بنیاد ملی نخبگان شیوهنامه شناسایی استعدادهای برتر را تدوین کرد.
- بیشتر ببینید: شیوه نامه جذب نخبگان و استعدادهای برتر در دستگاههای اجرایی کشور (بخشنامه شماره ۲۴۴۲۶ مورخ ۱۱/۴/۱۴۰۱ سازمان اداری و استخدامی کشور)
وی ادامه داد: طی فراخوانی از سوی بنیاد ملی نخبگان، افراد اطلاعات خود را در سامانه وارد کردند و با معرفی نفرات منتخب به کانون ارزیابی وابسته به ارتش جمهوری اسلامی ایران و انجام مصاحبه و ارزیابی، نفرات برگزیده انتخاب و برای شرکت در دوره آموزش و ارزیابی به سازمان اداری و استخدامی کشور معرفی شدند که این سازمان بنا بر مذاکره با دستگاههای اجرایی، در مرحله نهایی نخبگان برگزیده در این دوره را به دستگاه اجرایی مربوطه برای شروع به کار معرفی میکند.
علیخانزاده هدف اصلی از برگزاری این دوره را «آمادهسازی و ارزیابی نخبگان برای ورود به بدنه دولت» خواند و گفت: «آشنایی نخبگان با ساختار کلان دولت، نظام اداری، قوانین و مقررات مرتبط»، «شناخت چالشهای نظام اداری و نزدیککردن نگاه نخبگان به واقعیتهای موجود»، «آشنایی با دستگاههای اجرایی» و «نحوه مدیریت کشور» از جمله اهداف سازمان اداری و استخدامی کشور در برگزاری این دوره است.
رئیس امور جذب، بهکارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور، به نحوه انجام این دوره اشاره کرد و گفت: شرکتکنندگان در مسیر اجرای دوره با همراهی راهبران گروهبندی شده و در انتهای کارگاهها و بازدیدها به بحث و بررسی پیرامون مسائل و چالشهای حوزه تخصصی میپردازند و کاربرگ مربوطه را به صورت گروهی و انفرادی تکمیل میکنند.
رئیس امور جذب، بهکارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور به بازدیدهای میدانی نخبگان انتخاب شده از دستگاههای اجرایی اشاره کرد و گفت: یکی از برنامههایی که برای این نخبگان در نظر گرفته شده است تا در این دوره اجرا شود، بازدید از وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نیرو، سازمان محیطزیست و سازمان ملی بهرهوری ایران است.
علیخانزاده همچنین از برگزاری کارگاههای چالشمحور با موضوعاتی همچون «بهرهوری»، «آبشار سیاستی»، «ساختار»، «بودجه»، «جذب و رشد»، «اقتصاد»، «پرداخت مبتنی بر عدالت»، «مدیریت عملکرد»، «سلامت اداری» و «مشاغل» خبر داد.
وی سناریوی این دوره را «شناخت وضع موجود» و «شناخت وضع مطلوب» خواند و گفت: از پس تجربه مسئلهشناسی و آشنایی با نظام مسائل و ترسیم افق دولت، شرکتکنندگان به مرحله ارائه ایده تحولی میرسند و این ایده توسط دستگاه اجرایی مرتبط ارزیابی و داوری میشود و در نهایت این افراد در آن دستگاه جایابی میشوند.
این دوره به نام شهید مصطفی موسوی؛ از شهدای نخبه این سازمان نامگذاری شده است که از ۶ تا ۲۹ آذرماه ۱۴۰۱ برگزار میشود.
شناسنامه قانون در پیامرسانهای داخلی
?روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
?ایتا
eitaa.com/Shenasname
?بله
https://ble.ir/Shenasname
?سروش
splus.ir/Shenasname
مجموعه سوالات رسمی کنکور فرهنگیان:
بانک سوالات تعلیم و تربیت اسلامی
بانک سوالات هوش و استعداد معلمی