کتاب استخدامی
اخبار اداری و استخدامی

جزئیات طرح دولت برای افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان لشکری و کشوری چیست؟

جزئیاتی از طرح دولت برای افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان کشوری/ پیشنهاد افزایش حقوق و مستمری کارمندان و بازنشستگان، در یک الگوی جدید به هیئت دولت ارائه شده است.

به گزارش شناسنامه قانون به نقل از تسنیم،‌ پیشنهاد افزایش حقوق و مستمری کارمندان و بازنشستگان، توسط سازمان اداری و استخدامی به طور مشترک با سازمان برنامه و بودجه کشور با هدف بهبود و کمک به معیشت کارمندان، بازنشستگان کشوری، لشگری و ارتقاء قدرت خرید به دولت ارائه شده است و در روزهای آینده روال قانونی تأیید آن طی خواهد شد.

عادلانه‌سازی پرداخت‌ها، افزایش قدرت خرید و همچنین کمک به حفظ بنیان خانواده در راستای قانون جوانی جمعیت کشور، از اهداف این پیشنهاد عنوان شده است.

الگوی جدید پیشنهادی، اینگونه است که معادل ریالی امتیازاتی که برای کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت با عنوان متناسب‌سازی حقوق به صورت ثابت در احکام کارگزینی در نظر گرفته می‌شود، به حقوق افزوده خواهد شد.

بازنشستگان، وظیفه‌بگیران و مشترکان صندوق‌‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرایی مطابق با جزء ۲ بند الف تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، مشمول این افزایش حقوق خواهند بود.

همچنین در این الگوی پیشنهادی، اجرای ماده ۱۶ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مدنظر قرار گرفته و طبق این ماده قانونی، “کمک هزینه اولاد” و “حق عائله‌مندی” مشمولان ذکر شده، در چهارچوب افزایش سنواتی حقوق و دستمزد به ترتیب به میزان صد درصد(۱۰۰%) و پنجاه درصد(۵۰%) افزایش یابد.

مشمولان این الگوی افزایش حقوق، همه مشمولان ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه خواهند بود، از جمله: همه دستگاه‌های اجرایی شامل قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی ایران اعم از وزارتخانه ها، سازمان ها و مؤسسات و دانشگاه‌ها، شرکت‌های دولتی، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری دولتی، شرکت‌های بیمه دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، مؤسسات عمومی، بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان قانون اساسی و غیره.

همچنین روزنامه خراسان در این رابطه نوشت: نکته مهم این‌که طبق اطلاعات اختصاصی اعلام شده به خراسان، با توجه به مشکلات معیشتی کارمندان و بازنشستگان لشکری و کشوری و توجه ویژه دولت به این مسئله پیش‌بینی می‌شود اجرای این الگو در همین امسال مصوب و اجرایی شود، البته این‌که اجرای آن از اواسط سال ۱۴۰۱، شامل معوقات ماه‌های سپری شده از سال هم خواهد شد یا خیر، هنوز مشخص نیست.

146 دیدگاه

  1. تکلیف کارمندان بدبخت قراردادی که این همه کار میکنن از یه صفر کیلومتر استخدام کمتر می گیرن چی میشه طرح تبدیل وضعیتها کی اجرا میشه

  2. تبدیل وضعیت ایثار گر هستم حقوق پنج میلیونی میگیرم این چه کارمند رسمی که پنج ملیون حقوق میگیره به چه عنوان تشکیل خانواده بدیم وقتی حقوقمون کمه

  3. افزایش نباید به گونه ای باشد که کسی که هم اکنون ۱۵ سال است بازنشست شده و هزاران گرفتاری از قبیل هزینه ازدواج فرزند، تحمل هزینه های سنگین پزشکی و درمانی، و تحمل مخارج تحصیلی فرزندان ، ….. بر گردن دارد حقوقش با کسی که دیروز بازنشست شده تفاوتی نداشته باشد یا کسی که حدود ۲۰ سال شب بیداری و زحمت کشیده و کارشناس ارشد یا دکترا گرفته حقوقش با یک فرد دیپلم و حتی سیکل تفاوت معنا دار نداشته باشد و یا حقوق کسی که به حساب حضرات مثلا ۱۰ میلیون است را طوری مهار کنند که حقوق ۶ میلیونی دیگری را به حقوق او برسانند او که بدون حساب و کتاب حقوق نگرفته است

  4. الان کارمندانی که که سابقه ی کار بالا دارند با کارمندانی که تازه استخدام شدن تفاوت حقوق چندانی ندارن یعنی سابقه ی کار هیج تاثیری نباید داشته باشه دیگه چه انگیزه ای می مونه

  5. تخصص ، رتبه شغلی ، سنوات خدمت ، تحصیلات باید در نظر گرفته شود در غیر این صورت کارمندان امید و انگیزه خود را از دست می دهند و بی عدالتی بیشتری به چشم می خورد

  6. الان برق منطقه ای اومده برای یک شغل که سه قراردادشرکتی رسمی کارگری و رسمی کارمندی استخدام کرده جالب اینه که رسمی کارگری بیشتر از همه میگیری بعد شرکتی که اونم کارگریه بعد کارمند رسمی

  7. حقوق کارمندان هم مانند کارمندانی که حکمشان کارگری هست 57 درصد اضافه شود چرا باید در یک اداره یک کارمند که حکمش کارگری خورده 57 درصد اضافه شود اما کارمند با تخصص و سنوات و تحصیلات بیشتر حقوقش 10 درصد اضافه شود واقعا بی عدالتی هست و باعث بی انگیزه شدن کارمندان میشود امیدوارم به این نکات توجه ویژه شود .

  8. با سلام. اگر منظور حقوق ثابت در قانون خدمات کشوری است. حقوق ثابت یعنی مجموع حق شغل + حق شاغل + فوق العاده مدیریت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *