کتاب استخدامی
اخبار اداری و استخدامی

علی صفدری: جشنواره شهید رجایی در بهبود عملکرد دستگاه‌ها

جشنواره شهید رجایی هدف نیست، بلکه سازو کاری است که به کمک آن شاهد بهبود عملکرد در سازمان‌ها باشیم و استانداردهای مدیریت صحیح و اصولی در سازمان‌ها برقرار شود.

علی صفدری، معاون نوسازی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و عضو ستاد مرکزی جشنواره شهید رجایی، در جلسه هماهنگی که با حضور مدیران دفاتر مدیریت عملکرد و بهره‌وری 53 دستگاه اجرایی با هدف هماهنگی برای برگزاری بهتر جشنواره شهید رجایی برگزار شد، ضمن بیان مطلب فوق گفت: شاخص اصلی انتخاب این  53 دستگاه این بوده که گستره ملی و عملکرد کشوری داشته و دارند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، معاون نوسازی این معاونت ضمن تبیین هشت محور عمومی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی حاضر در جشنواره شهید رجایی، از مدیران دفاتر مدیریت عملکرد دستگاه‌های اجرایی خواست تا گزارش‌های ارزیابی و اسامی افراد برگزیده دستگاه‌‌ها را هر چه سریع تر در اختیار ستاد مرکزی جشنواره بگذارند تا اعضای این ستاد بتوانند نتایج این بررسی‌ها را در زمان مقرر برای اعلام در جشنواره ارائه کنند.

صفدری در این نشست ضمن پاسخ به پرسش‌ها و ابهامات شرکت کنندگان در زمینه چگونگی فرآیند ارزیابی دستگاه‌های اجرایی گفت: دولت تدبیر و امید برای افزایش کارآمدی دستگاه‌های اجرایی و تامین رضایتمندی شهروندان محترم از خدمات ارائه شده توسط دستگاه‌‌ها، برگزاری این جشنواره را الزامی دانست و به همین دلیل، به رغم ضیق وقت و ملاحظات فراوانی که وجود داشت، پس از رایزنی با مراجع ذی ربط، تصمیم به برگزاری آن گرفته شد و باید تلاش کنیم که اگر کاستی‌ای  در مسیر اجرا می‌بینیم، با رایزنی و همفکری و تبادل نظر مستمری که در طول سال جاری خواهیم داشت، در سال آینده جشنواره‌ای پربارتر و با لحاظ تمامی زمینه‌های پایش و ارزیابی داشته باشیم.

وی در همین زمینه افزود: جشنواره امسال نیز باید در عالی ترین سطح ممکن برگزار شود و این جشنواره نقطه آغازی است برای اینکه کیفیت عملکرد را بهبود ببخشیم و نقاط قوت را افزون تر و نقاط ضعف را به بهترین وجهی شناسایی و بر‌طرف کنیم.

عضو ستاد مرکزی جشنواره شهید رجایی همچنین گفت: یکی از شاخص‌های مهم و قابل توجه این ارزیابی، نظر و دیدگاه مردم در خصوص عملکرد دستگاه‌هاست و ما برای دستیابی به این هدف، از استادان دانشگاه، اعضای شوراهای مختلف شهر و روستا، اصناف و سایر تشکل‌های حرفه‌ای کمک می‌گیریم تا سطح رضایتمندی شهروندان از نتایج تلاش دستگاه‌های اجرایی را بسنجیم و در نتایج کلی لحاظ کنیم.

در این نشست همچنین دکتر بردیا صدر نوری، مشاور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از همکاری دستگاه‌های اجرایی در ارائه گزارش‌های مورد نیاز در زمینه عملکردشان با توجه به محدودیت زمانی موجود تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که برگزاری این جشنواره بتواند فضای مطلوب تر خدمت و کارآیی را در عرصه تلاش سازمان‌ها حاکم کند.

عضو ستاد مرکزی جشنواره شهید رجایی همچنین تصریح کرد: آنچه همیشه در زمینه عملکرد دستگاه‌های اجرایی مورد توجه و بررسی بوده سطح و کیفیت خدمت دهی به ارباب رجوع است، اما در این جشنواره و در ارزیابی‌های طراحی شده برای آن، میزان تلاش و زحمات کارکنان شریف دولت در زمینه خدمت دهی نیز به خوبی مورد توجه، بررسی و قدردانی قرار می‌گیرد.

جشنواره شهید رجایی که از سال 1375 بی وقفه و هر سال برگزار می‌شد، در طول دولت‌های نهم و دهم تنها یک بار در سال 1391 برگزار شد و اکنون روند اجرایی آن، مجددا در دولت تدبیر و امید از سرگرفته ‌شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شناسنامه قانون در تلگرام