Site icon شناسنامه قانون

‌قانون اعطای امتیازات ایثارگری و اشتغال در مناطق جنگی و جنگزده به کارگران مشمول قانون کار

ساختار سازمان اداری و استخدامی کشور انتصابات جدید در سازمان اداری انتصابات جدید در سازمان اداری و استخدامی کشور اطلاعیه جدید سازمان اداری و استخدامی تصویب طرح رتبه بندی مشاغل روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی مراکز آموزشی تأیید صلاحیت شده نظام‌نامه تعالی مدیریت منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی کمیته آمارهای بخشی نظام اداری سامانه مدیریت اطلاعات پرداخت کارکنان نظام اداری سازمان اداری و استخدامی کشور

‌قانون اعطای امتیازات ایثارگری و اشتغال در مناطق جنگی و جنگزده به کارگران مشمول قانون کار (مصوب ۳۰/۹/۱۳۷۶ مجلس شورای اسلامی)

‌قانون اعطای امتیازات ایثارگری و اشتغال در مناطق جنگی و جنگزده به کارگران مشمول قانون کار

‌ماده ۱- از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون کلیه ایثارگران مشمول قانون کار حسب مورد از امتیازات زیر بهره‌مند می‌شوند:

الف – حق سنوات و ارتقای گروه تشویقی.

ب- تسهیلات ماموریت آموزشی.

پ- اعطای امتیازات یک مقطع تحصیلی بالاتر (‌فقط برای آزادگان و جانبازان).

تبصره- شاغلان مناطق جنگی و جنگزده -موضوع تبصره (۳) بند (۸) بخشنامه شماره ۲۷۲۷/‌د مورخ ۲۰/۵/۱۳۷۱ سازمان امور اداری و‌استخدامی کشور – که از تاریخ ۱۳۵۹.۶.۳۱ تا ۱۳۶۷.۵.۲۹ در این مناطق به کار اشتغال داشته‌اند صرفا از حق سنوات تشویقی بهره‌مند می‌شوند.

ماده ۲- منظور از کارگران ایثارگر، جانبازان، رزمندگان با حداقل شش ماه خدمت متوالی یا نه ماه متناوب در جبهه – حسب مورد با تایید سپاه ‌پاسداران انقلاب اسلامی یا جهاد سازندگی – و اسرا، آزادگان و مفقودان جنگ تحمیلی از تاریخ ۱۳۵۹.۶.۳۱ تا ۱۳۶۷.۵.۲۹ است.

‌ماده ۳- مجموع مزایای پرداختی ماهانه ناشی از اجرای این قانون به هر کارگر، از پنجاه درصد (۵۰%) حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در‌همان سال تجاوز نمی‌کند. ‌

تبصره- درصورتی که مشمولان این قانون قبلا به موجب مقررات دیگری از امتیازهای یادشده استفاده کرده باشند، نمی‌توانند از امتیازهای این‌قانون بهره‌مند شوند، مگر اینکه این قانون موجب افزایش امتیازات آنان شود که در این صورت تنها از امتیازات این قانون استفاده می‌کنند.

ماده ۴- میزان، چگونگی و شرایط اعطای امتیازها به مشمولان این قانون، مطابق آئین‌نامه‌ای است که ظرف سه ماه از تاریخ تصویب این قانون‌توسط وزارت کار و امور اجتماعی با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشور و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تهیه و به تصویب هیأت‌وزیران می‌رسد.

قانون فوق مشتمل بر چهار ماده و دو تبصره در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ سی‌ام آذرماه یکهزار و سیصد و هفتاد و شش مجلس شورای اسلامی ‌تصویب و در تاریخ ۱۳۷۶.۱۰.۳ به تایید شورای نگهبان رسیده است.

Exit mobile version