اصلاح ضوابط اجرایی بودجه سال ۱۴۰۳ در خصوص افزایش رفاهیات کارکنان و بازنشستگان

اصلاح ضوابط اجرایی بودجه سال ۱۴۰۳ در خصوص افزایش رفاهیات کارکنان و بازنشستگان (تصویب‌نامه شماره ۱۲۷۹۰۸ مورخ ۱۴۰۳/۸/۲۳ هیئت وزیران)

سازمان اداری و استخدامی کشور – سازمان برنامه و بودجه کشور

هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۸/۱۶ به پیشنهاد مشترک سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و در اجرای ماده (۴۰) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) مصوب ۱۳۸۴ تصویب کرد ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور موضوع تصویب نامه شماره ۲۴۵۴۱/ ت ۶۲۴۹۸هـ مورخ ۱۴۰۳/۲/۱۶ و اصلاحات بعدی آن به شرح زیر اصلاح می‌شود:

اصلاح ضوابط اجرایی بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور

۱- در صدر بند (۱) ماده (۳)، عبارت محاسبات عمومی به عبارت برنامه و بودجه» اصلاح و متون زیر به عنوان بندهای (۵) تا (۱۰) به ماده مذکور الحاق می‌شوند:

«۵- کمک های رفاهی مستقیم و غیر مستقیم پس از لحاظ هزینه های اجتناب ناپذیر و ضروری مطابق با موافقتنامه مبادله شده و برای بانک‌ها بیمه‌ها و شرکتهای دولتی حداکثر بیست درصد (۲۰٪) بیش از عملکرد بودجه سال ۱۴۰۲ قابل پرداخت است. پرداخت کمک‌های رفاهی مستقیم و غیر مستقیم به کارکنان قرارداد کار معین (مشخص) و ساعتی و موارد موضوع ماده (۱۲۴) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ از محل اعتبارات ابلاغی و با رعایت مفاد موافقتنامه مجاز است دستگاه اجرایی مجاز است در موارد خاص نسبت به افزایش سقف کمکهای رفاهی مستقیم و غیر مستقیم در سقف اعتبار ابلاغی پس از درج در موافقتنامه اقدام نماید.

۶- کمک هزینه غذای روزانه به میزان سیصد و شصت هزار (۰۰۰ر ۳۶۰) ریال، صرفاً به کارمندانی که ساعات کاری روزانه آنها به صورت تمام وقت می‌باشد قابل پرداخت است.

تبصره- هزینه غذای کار در ایام تعطیل و نوبت کاری شب کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی دستگاه های اجرایی با تأیید بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقام مجاز از طرف وی به عنوان هزینه های اداری قابل پرداخت است.

۷- کمک هزینه ماهانه ایاب و ذهاب به کارمندان مشمولی که از خدمات حمل و نقل سازمانی نظیر خدمات حمل و نقل (سرویس) با خودروی سازمانی استفاده نمی‌کنند؛ در تهران به میزان سه میلیون و ششصد هزار (۳٫۶۰۰٫۰۰۰) ریال و در شهرهای دارای پانصدهزار نفر جمعیت و بالاتر به میزان دو میلیون و چهارصد هزار (۲,۴۰۰,۰۰۰) ریال قابل پرداخت است. پرداخت کمک هزینه ایاب و ذهاب به کارمندانی که از خدمات حمل و نقل سازمانی نظیر خدمات حمل و نقل (سرویس) یا خودروی سازمانی استفاده می که می کنند ممنوع است.

تبصره ۱- دستگاههای اجرایی مستقر در کلان شهرها مجازند برای بهره برداری از خدمات حمل و نقل (سرویس رفت و آمد) کارکنان خود نسبت به عقد قرارداد با شرکتهای حمل و نقل شهری غیر دولتی اقدام کنند سقف قرارداد مربوط می‌تواند حداکثر بیست درصد (۲۰) بیش از عملکرد هزینه ایاب و ذهاب پرداختی به کارکنان در سال ۱۴۰۲ باشد.

تبصره ۲- دستگاه‌های اجرایی مکلفند برای کارمندان مشمولی که دارای معلولیت شدید و بسیار شدید هستند و همچنین جانبازانی که از حق پرستاری موضوع ماده (۲۶) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوب ۱۳۸۶ برخوردار میباشند کمک هزینه ماهانه ایاب و ذهاب را تا پنجاه درصد (۵۰%) افزایش دهند.

۸- کمک هزینه مهد کودک صرفاً برای بانوان مشمول شاغل در دستگاه‌های اجرایی فاقد مهد کودک به ازای هر فرزند زیر شش سال ماهانه حداکثر به میزان سه میلیون و پانصد هزار (۳٫۵۰۰٫۰۰۰) ریال قابل پرداخت است.

۹- دستگاه‌های اجرایی مکلفند نسبت به ارائه امکانات و خدمات رفاهی به بازنشستگان خود در سقف اعتبارات ابلاغی مربوط اقدام نمایند.

۱۰- مبالغ موضوع بندهای (۵) تا (۹) این ماده در سقف اعتبارات ابلاغی دستگاه‌های اجرایی و در چهارچوب موافقتنامه متبادله با سازمان و منوط به عدم ایجاد کسری در هزینه های اجتناب ناپذیر قابل تعهد و پرداخت است.»

۲- تبصره (۲) ماده (۴) حذف می‌شود.

محمدرضا عارف- معاون اول رئیس‌جمهور

دریافت پی دی اف اصلاح ضوابط اجرایی بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور

شناسنامه قانون در پیام‌رسان‌های داخلی
ایتا
eitaa.com/Shenasname

بله
https://ble.ir/Shenasname
روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
سروش
splus.ir/Shenasname