۱۰:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
چرا معوقات بازنشستگان هنوز واریز نشده است؟ فیش حقوقی بازنشستگان تأمین اجتماعی در تیر و مردادماه تغییر نکرده است همان افزایش فقط پایه حقوق ثابت بوده است. سایر مزایا هم همان مزایا سال ۱۴۰۴ بوده است و در سال ۱۴۰۵ هیچ گونه تغییر نکرده است.
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
بودجه افزایش حقوق و هم بودجه افزایش و سایر سطوح بازنشستگان تأمین اجتماعی و هم تأمین منابع پرداخت مطالبات بازنشستگان تأمین اجتماعی در اسفند ماه سال ۱۴۰۴ مشخص، روشن و ابلاغ شده است ولی اما متأسفانه سازمان تامین اجتماعی عمل و اجرا نکرده است و هر سال برای ما بازنشستگان تأمین اجتماعی در مورد پرداخت مطالبات و… مشکل ایجاد می کند.
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
سایر مزایا بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز همان مزایا سال قبل است و افزایش نیافته با اینکه امروز شنبه 24 مرداد 1405است چرا
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
سایر مزایا بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز همان مزایا سال قبل است و افزایش نیافته با اینکه امروز 24 مرداد 1405است چرا مدعیان دروغین حمایت از بازنشستگان کجا هستند امروز 24 مرداد 1405 هست که پس پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی به کجا رسید؟ و متأسفانه هیچ کسی هم تاکنون در سازمان تأمین اجتماعی، دولت، مجلس و... پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟