0 امتیاز
22 بازدید
قبل در شکایت از کارگر یا کارفرما توسط
سلام. یکی از کارگران کارگاه اینجانب، صبح زود هنگامی که عازم محل کار بوده، دچار تصادف رانندگی شده و به مدت دو ماه در کما بوده است. از آن زمان تاکنون در وضعیت استعلاجی به سر می‌برد و هنوز مدت استعلاجی او تمام نشده است. با این حال، به اداره کار مراجعه کرده و در خصوص از کارافتادگی از بنده شکایت کرده است، با این استدلال که کارفرما حادثه را به سازمان تأمین اجتماعی گزارش نکرده است. این در حالی است که هیچ‌گونه راه ارتباطی با کارگر به جز تلفن همراه وجود نداشت و تلفن وی خاموش بود. بعد از 10 روز متوجه شدیم که وی تصادف کرده است.

1 پاسخ

0 امتیاز
قبل توسط (26.3هزار امتیاز)
اگر حادثه ناشی از کار مربوط به کارگاه باشد، کارفرما موظف به ارائه گزارش حادثه به سازمان تأمین اجتماعی است. در صورتی که کارفرما به هر دلیلی از ارائه گزارش حادثه به تأمین اجتماعی خودداری کرده باشد و این امر منجر به ضرر و زیان برای کارگر شود، کارگر می‌تواند در مراجع ذی‌صلاح علیه کارفرما شکایت کند. در برخی شرایط، ارائه یا عدم ارائه گزارش حادثه به تأمین اجتماعی تأثیری در تعهدات و خدمات تأمین اجتماعی به کارگر ندارد. اگر تصادف رانندگی ارتباطی با کار کارگاه نداشته باشد، کارفرما ملزم به گزارش حادثه به تأمین اجتماعی نیست.

برای مشاهده زمان برگزاری، تاریخ ثبت نام و دانلود دفترچه راهنمای آزمون کارشناسان رسمی دادگستری (قوه قضائیه) 1403 بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

زمان برگزاری و منابع مطالعاتی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری 1403

برای مشاهده بهترین منابع مطالعاتی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری (قوه قضائیه) 1403 وارد لینک زیر شوید:

سوالات مشابه

...