وزارت آموزش و پرورش

دستورالعمل تشکیل کارگروه های تخصصی هیأت‌های ممیزه قانون نظام رتبه بندی معلمان

تشکیل کارگروه های تخصصی هیأت‌های ممیزه قانون نظام رتبه بندی معلمان

شناسنامه قانون- معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش دستورالعمل تشکیل کارگروه های اجرایی و تخصصی هیأت‌های ممیزه قانون نظام رتبه بندی معلمان را به ادارات کل آموزش و پرورش استان‎ها ابلاغ کرد.

به گزارش شناسنامه قانون، معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش وپرورش در تاریخ ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۱ در راستای اجرای هرچه سریع‌ تر و دقیق‎تر رتبه‌بندی و با استناد به تبصره ذیل ماده ۲۰ آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان، دستورالعمل تشکیل کارگروه های تخصصی و اجرایی هیأت‎های ممیزه قانون نظام رتبه بندی معلمان را به ادارات کل آموزش و پرورش استان‎ها ابلاغ کرد.

بر این اساس هیأت‎های ممیزه استان، شهرستان، منطقه و ناحیه مطابق مفاد قانون، آیین‌نامه اجرایی مربوط و موارد ذکر‌شده در این دستورالعمل باید در اسرع وقت نسبت به تشکیل کارگروه‎ها و اجرای دقیق رتبه‌بندی و صدور احکام کارگزینی مشمولان حداکثر تا ۲۰ آبان ماه سال جاری اقدام کنند.

دستورالعمل تشکیل کارگروه های تخصصی و اجرایی

در بخش‌هایی از این دستورالعمل آمده است:

– مرجع و مسئولیت اصلی بررسی، تعیین امتیاز نهایی و تعیین رتبه مشمولان و حسن اجرای مقررات مربوط با هیأت‌های ممیزه موضوع ماده ۷ قانون نظام رتبه بندی معلمان است که باید با استفاده از ظرفیت حداکثری کارگروه های تخصصی و اجرایی انجام شود.

– هیأت ممیزه مرکزی، استان، شهرستان، منطقه و ناحیه موظف ‌است پس از بررسی موارد، مفاد فرم‎های مربوط، امتیازات مکتسبه و رتبه هر یک از مشمولان را در قالب صورت‌جلسه‌ای که از سامانه رتبه بندی گرفته می‌شود، تنظیم، تأیید و امضا ‌نماید. اصل این صورت‌جلسه در پرونده پرسنلی فرد بایگانی و تصویر آن در سامانه رتبه‌بندی بارگذاری می‌شود.

– به‌منظور تسریع در اجرای رتبه‌بندی، هر هیأت‎ها ممیزه در سطوح مختلف حداقل چهار کارگروه اجرایی (اصلی) شامل «آموزش متوسطه»، «آموزش ابتدایی»، «فرهنگی- پرورشی» و «تربیت‌بدنی و سلامت» با مسئولیت مستقیم معاونت‎های مربوط تشکیل می‌شود.

– به‌منظور ارتقای کیفیت و حکمفرما نمودن نگرش تخصصی در ارزیابی‌ها، کارگروه آموزش متوسطه با استفاده از ظرفیت گروه‎های آموزشی نسبت به تشکیل کارگروه های تخصصی هیأت ممیزه اقدام می‌نماید.

– کارگروه های تخصصی متناسب با عناوین شغلی و درسی هر دوره و با تصویب هیأت ممیزه تعیین می‌شوند. تعداد اعضای کارگروه فرعی ۵ نفر است و میانگین امتیاز ثبت شده توسط هر یک از آن‎ها به عنوان امتیاز فرد مشمول قانون تعیین و به هیأت‌های ممیزه پیشنهاد می‌گردد.

– با توجه به تعداد معلمان دوره ابتدایی، هیأت‎های ممیزه شهرستان/ ناحیه/ منطقه می‎توانند ذیل کارگروه اجرایی (اصلی) آموزش ابتدایی نیز به تناسب تعداد معلمان، کارگروه های تخصصی (فرعی) تشکیل دهند. تعداد و اعضای این کارگروه‎ها نیز به تصویب هیأت ممیزه مربوط می‎رسد.

– در تشکیل کارگروه‎های تخصصی و فرعی تا حد امکان از ظرفیت استادان دانشگاه فرهنگیان، معلمان و مدیران مدارس باتجربه و خوشنام و اعضای گروه‎های آموزشی و کارشناسان خبره استفاده شود.

صفحه شناسنامه قانون در پیام‌رسان‌های داخلی

?روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
?ایتا
eitaa.com/Shenasname
?بله
https://ble.ir/Shenasname
?سروش
splus.ir/Shenasname

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *