Site icon شناسنامه قانون

طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه

قانون تعیین فوق‌العاده خاص قوه قضاییه

طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه

گزارش کمیسیون اجتماعی به مجلس شورای اسلامی (جایگزین ۱)

طرح تسری فوق‌العاده خاص کارمندان سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور به کارکنان اداری قوه قضائیه به شماره ثبت (۴۵۹) و طرح تسری فوق‌العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی، انتقال خون ایران، دامپزشکی و زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور به کارکنان سازمان بازرسی به شماره ثبت (۴۵۷) که به این کمیسیون به عنوان اصلی ارجاع شده بود، در جلسات متعدد با حضور مسؤولان دستگاه‌های ذی‌ربط و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و دیوان محاسبات کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به استناد تبصره (۱) ماده (۱۴۳) قانون آیین‌نامه داخلی به دلیل تشابه موضوع ادغام و نهایتاً در جلسه مورخ ۱۷/۵/۱۴۰۰ با اصلاحاتی در عنوان و متن به شرح پیوست به تصویب رسید.

اینک گزارش آن در اجرای ماده (۱۴۳) قانون آیین‌نامه داخلی تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی- ولی اسماعیلی

طرح تعیین فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه

ماده واحده- فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضاییه، سازمان‌ها و دستگاه‌های وابسته (به استثنای سازمان پزشکی قانونی و سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور) به شرح جدول زیر تعیین می‌شود.

ردیف مدرک تحصیلی ضریب فوق‌العاده خاص
۱ کارمندان اداری با مدرک تحصیلی دکترا، فوق لیسانس و لیسانس امتیاز شغل و شاغل * (۳)
۲ کارمندان اداری با مدرک تحصیلی فوق دیپلم، دیپلم و زیردیپلم امتیاز شغل و شاغل* (۲/۵)
3 فوق‌العاده خاص مشاغل کارگری با هر مدرک تحصیلی حداقل حقوق سالانه مصوب وزارت کار* (۲)
4 فوق‌العاده خاص قضات با هر مدرک تحصیلی شصت درصد (۶۰%) فوق‌العاده ویژه مربوط

تبصره ۱- این فوق‌العاده مستمر بوده و مشمول کسر کسور بازنشستگی می‌باشد.

تبصره ۲- سقف فوق‌العاده مذکور حداکثر تا (۳) برابر حداقل حقوق سالانه مصوب هیأت وزیران (مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری) تعیین می‌شود. این سقف با تشخیص و تصویب رئیس قوه قضائیه برای ده درصد (۱۰%) از پست‌های قوه قضائیه و دستگاه‌های وابسته با توجه به عواملی نظیر: اهمیت و حساسیت شغل، محل خدمت، مناطق محروم، پیچیدگی وظایف و مسئولیت‌ها تا (۴) برابر حداقل حقوق مذکور قابل افزایش است.

تبصره ۳- قوه قضائیه و تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های وابسته مکلفند مبالغ ناشی از فوق‌العاده مذکور را برای نیروهای شرکتی همانند مشاغل کارگری محاسبه و تحت عنوان کمک هزینه رفاهی مستقیماً به حساب آنان واریز نمایند. این پرداخت موجب هیچگونه تغییر در وضعیت بکارگیری نیروهای فوق‌الذکر و یا ایجاد تعهد استخدامی برای قوه قضائیه، سازمان‌ها و دستگاه‌های وابسته نمی‌باشد.

تبصره ۴- قوه قضائیه و سازمان‌ها و دستگاه‌های وابسته مکلفند نسبت به اجرای این قانون از تاریخ ۱/۱/۱۴۰۰ حداکثر طی مدت سه سال اقدام نمایند.

تبصره ۵- افزایش ناشی از اجرای این قانون در حدود اعتبار مصوب دستگاه‌های مشمول از ردیف‌های ۱۰۸۰۰۶، ۱۰۸۰۰۹، ۱۰۸۰۱۷، ۱۰۸۱۰۰، ۱۰۸۱۰۸، ۱۰۸۳۰۰، ۱۰۸۵۰۰، ۲۶۸۰۰۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور تأمین و به شرط عدم ایجاد بار مالی جدید برای دولت و تأمین اعتبار قابل پرداخت است.

مطالب مرتبط:

Exit mobile version