کتاب استخدامی
مجموعه طرح‌ها و لوایح

متن جدید طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه

طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران

شناسنامه قانون- با رأی آوردن تقاضای رسیدگی خارج از نوبت گزارش کمیسیون اجتماعی پیرامون طرح ساماندهی کارکنان دولت بر اساس تبصره (۱) ماده (۱۰۰) آیین‌نامه داخلی مجلس، متن کامل این طرح، با اصلاحات نهایی در رفت و برگشت با کمیسیون اجتماعی منتشر شد.

گفتنی است، این طرح به «طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران» تغییر عنوان داده است.

طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران

‌ماده واحده- ‌‌از زمان لازم‌الاجرا شدن این قانون، به کارگیری نیروی انسانی برای انجام وظایفی که قبل از تصویب این قانون در قالب شرکتی، حجمی، طرح های عمرانی و سایر عناوین مشابه به کارگیری می‌شده‌اند، در تمامی دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (مصوب ۱۴/۱۲/۱۳۹۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی)، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و وابسته به آنها، صرفاً از طریق انتشار آگهی عمومی، برگزاری آزمون و طی مراحل گزینش به صورت متمرکز در کل کشور و در قالب قرارداد کار معین با دستگاه مربوطه بدون محدودیت مقرر در تبصره ذیل ماده (۳۲) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوب ۸/۷/۱۳۸۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و سایر محدودیت های مشابه در قوانین و مقررات دیگر دستگاه‌ها، بر اساس آیین‌نامه‌ای که ظرف مدت سه ماه به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیات وزیران می‌رسد، خواهد بود.

‌تبصره ۱- ‌سازمان اداری و استخدامی کشور موظف است استانداردهای کمی و کیفی مشاغل و نیروی انسانی مورد نیاز موضوع این قانون را ظرف مدت سه ماه تهیه و به تصویب هیات وزیران برساند.

‌‌تبصره ۲- دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران موظفند ظرف حداکثر شش‌ماه از زمان لازم الاجرا شدن این قانون، با نیروهای شاغل در دستگاه‌های مربوطه که در قالب طرح‌های عمرانی، حجمی، شرکتی و سایر عناوین مشابه که مشغول به کار بوده و دارای حداقل دو سال سابقه خدمت می‌باشند، از طریق سنجش صلاحیت‌های شغلی، قرارداد کارمعین منعقد نمایند.

‌تبصره ۳- ‌سوابق تمام وقت اعم از دولتی و غیردولتی آن دسته از کارکنانی که در دستگاه‌های موضوع این قانون استخدام یا به‌کارگیری می‌شوند، مشروط به پرداخت کسور مربوط، براساس دستورالعملی که ظرف مدت شش ماه توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به عنوان سابقه جهت بازنشستگی لحاظ می‌گردد.

تبصره ۴- ‌تخلف از مفاد این قانون جرم بوده و مسئول ذی‌ربط به مجازات مصرح در ماده (۵۹۸) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۱۳۷۵/۳/۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و انفصال از خدمات دولتی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

‌تبصره ۵- اجرای احکام این قانون در خصوص دستگاه‌هایی که مستقیماً زیر نظر مقام معظم رهبری است منوط به اذن معظم‌له می‌باشد.

تبصره ۶- ایثارگران از شمول احکام این قانون مستثنی بوده و تابع قوانین و مقررات خاص خود می‌باشند.

تبصره ۷- سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است گزارش اجرای این قانون را تهیه و هر شش ماه یکبار به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.

تبصره ۸- ‌از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، ماده (۱۷) قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره ذیل آن نسخ می‌گردد.

دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه:

کلیه دستگاه‌های اجرائی شامل قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی ایران اعم از وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و مؤسسات و دانشگاه‌ها، شرکت‌های دولتی، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری دولتی، شرکت‌های بیمه دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی (در مواردی که آن بنیادها و نهادها از بودجه کل کشور استفاده می‌نمایند)، مؤسسات عمومی، بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان قانون اساسی، بنیادها و مؤسساتی که زیر نظر ولی‌فقیه اداره می‌شوند و همچنین دستگاه‌ها و واحدهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است اعم از اینکه قانون خاص خود را داشته و یا از قوانین و مقررات عام تبعیت نمایند نظیر وزارت جهاد کشاورزی، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بنادر و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های تابعه آنها، ستاد اجرائی و قرارگاه‌های سازندگی و اشخاص حقوقی وابسته به آنها.

شناسنامه قانون در پیام‌رسان‌های داخلی

?روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
?ایتا
eitaa.com/Shenasname
?بله
https://ble.ir/Shenasname
?سروش
splus.ir/Shenasname

153 دیدگاه

  1. اصلا چرا باید سهمیه باشد این عین ناعدالتیست من هم منطقه داشتم وهم در کرونا بودم انجام وظیفه منت به سر مردم ندارد

  2. سلام
    دقیقااین طرح مثل طرح های خودرو سازهاست که هر یه مدت چراغ ماشین راعوض میکنن وبه اسم خودروی جدید میدن به بازار.
    ازاول قراربود تمام نیروها باهر نوع استخدامی تبدیل بشن به پیمانی یارسمی حالا چی شد .
    کسانی که با عنوان قراردادکارمعین استخدام شدن وادامه تحصیل دادن وباسابقه وباتجربه شدن پس چی میشن ؟
    عدالتی در کار نیست !!!

  3. بعد از 17 سال هنوز قراردادی هستم هر روز هم میگن میخوان افراد اضافی رو بیرون کنن.17 سال هر روز استرس و دلهره. این وضعیت مملکت ما. کدوم رسیدگی کدوم نظارت

  4. کل دولت نزدیک چهارملیون کارمند هست موندم کی این یه ملیون شرکتی رفتن توی دولت ک الان توقع پیمانی شدن دارن شکر خدا دولت مقاومت کرد اوایل گفت فقط میشن قراردادی کارمعین جدیدا هم ریس سازمان استخدامی گفت همونم نمیشن ازمون عمومی شرکت م سنواتشون سن کم میکنه

  5. خدا رو شکر که دیگه داره به جایی میرسه
    دوستان قرارداد معین چون بی دلیل به شرکتی ها فخر میفروختن از این طرح خوششون نیومده
    اجازه بدین این طرح انجام بشه انشالله نوبت شما هم میرسه

  6. باسلام خداقوت به تمام زحمتکشان وهمچنین نمایندگان محترم که به این طرح رای دادن ودست این پیمانکاران راقطع میکنن بااین طرح دیگه حق کسی ضایع نمیشه ودلگرمی وروحیه کارگربالاترمیره تشکر میکنیم مخصوصا نیروهای زحمت کش شهرداریها

  7. از طرح اولیه چیزی نموده قرار بود نیروهای قراردادی کار معین تعیین تکلیف بشن نیروها تبديل وضعیت بشن بعد از 12 سال هنوز کد مستخدمی هم نداریم چه برسه به قرارداد دولتی کار معین الان منظورتون از کارمعین دولتی است یا اینکه کارمعین درون دستگاهی است قرار بود کلا استخدام های قبلی تعیین تکلیف بشه الان کجا تعیین تکلیف شده چرا هیات رئیسه مجلس ودولت با طرح اولیه مخالف بودند وحالا با یه طرح سطحی اون هم با هزار منت موافقت کردند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *