کتاب استخدامی
مجموعه طرح‌ها و لوایح

متن جدید طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه

طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران

شناسنامه قانون- با رأی آوردن تقاضای رسیدگی خارج از نوبت گزارش کمیسیون اجتماعی پیرامون طرح ساماندهی کارکنان دولت بر اساس تبصره (۱) ماده (۱۰۰) آیین‌نامه داخلی مجلس، متن کامل این طرح، با اصلاحات نهایی در رفت و برگشت با کمیسیون اجتماعی منتشر شد.

گفتنی است، این طرح به «طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران» تغییر عنوان داده است.

طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران

‌ماده واحده- ‌‌از زمان لازم‌الاجرا شدن این قانون، به کارگیری نیروی انسانی برای انجام وظایفی که قبل از تصویب این قانون در قالب شرکتی، حجمی، طرح های عمرانی و سایر عناوین مشابه به کارگیری می‌شده‌اند، در تمامی دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (مصوب ۱۴/۱۲/۱۳۹۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی)، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و وابسته به آنها، صرفاً از طریق انتشار آگهی عمومی، برگزاری آزمون و طی مراحل گزینش به صورت متمرکز در کل کشور و در قالب قرارداد کار معین با دستگاه مربوطه بدون محدودیت مقرر در تبصره ذیل ماده (۳۲) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوب ۸/۷/۱۳۸۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و سایر محدودیت های مشابه در قوانین و مقررات دیگر دستگاه‌ها، بر اساس آیین‌نامه‌ای که ظرف مدت سه ماه به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیات وزیران می‌رسد، خواهد بود.

‌تبصره ۱- ‌سازمان اداری و استخدامی کشور موظف است استانداردهای کمی و کیفی مشاغل و نیروی انسانی مورد نیاز موضوع این قانون را ظرف مدت سه ماه تهیه و به تصویب هیات وزیران برساند.

‌‌تبصره ۲- دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران موظفند ظرف حداکثر شش‌ماه از زمان لازم الاجرا شدن این قانون، با نیروهای شاغل در دستگاه‌های مربوطه که در قالب طرح‌های عمرانی، حجمی، شرکتی و سایر عناوین مشابه که مشغول به کار بوده و دارای حداقل دو سال سابقه خدمت می‌باشند، از طریق سنجش صلاحیت‌های شغلی، قرارداد کارمعین منعقد نمایند.

‌تبصره ۳- ‌سوابق تمام وقت اعم از دولتی و غیردولتی آن دسته از کارکنانی که در دستگاه‌های موضوع این قانون استخدام یا به‌کارگیری می‌شوند، مشروط به پرداخت کسور مربوط، براساس دستورالعملی که ظرف مدت شش ماه توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به عنوان سابقه جهت بازنشستگی لحاظ می‌گردد.

تبصره ۴- ‌تخلف از مفاد این قانون جرم بوده و مسئول ذی‌ربط به مجازات مصرح در ماده (۵۹۸) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۱۳۷۵/۳/۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و انفصال از خدمات دولتی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

‌تبصره ۵- اجرای احکام این قانون در خصوص دستگاه‌هایی که مستقیماً زیر نظر مقام معظم رهبری است منوط به اذن معظم‌له می‌باشد.

تبصره ۶- ایثارگران از شمول احکام این قانون مستثنی بوده و تابع قوانین و مقررات خاص خود می‌باشند.

تبصره ۷- سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است گزارش اجرای این قانون را تهیه و هر شش ماه یکبار به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.

تبصره ۸- ‌از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، ماده (۱۷) قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره ذیل آن نسخ می‌گردد.

دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه:

کلیه دستگاه‌های اجرائی شامل قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی ایران اعم از وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و مؤسسات و دانشگاه‌ها، شرکت‌های دولتی، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری دولتی، شرکت‌های بیمه دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی (در مواردی که آن بنیادها و نهادها از بودجه کل کشور استفاده می‌نمایند)، مؤسسات عمومی، بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان قانون اساسی، بنیادها و مؤسساتی که زیر نظر ولی‌فقیه اداره می‌شوند و همچنین دستگاه‌ها و واحدهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است اعم از اینکه قانون خاص خود را داشته و یا از قوانین و مقررات عام تبعیت نمایند نظیر وزارت جهاد کشاورزی، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان بنادر و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های تابعه آنها، ستاد اجرائی و قرارگاه‌های سازندگی و اشخاص حقوقی وابسته به آنها.

شناسنامه قانون در پیام‌رسان‌های داخلی

?روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
?ایتا
eitaa.com/Shenasname
?بله
https://ble.ir/Shenasname
?سروش
splus.ir/Shenasname

153 دیدگاه

  1. بخاطر این بی عدالتی انگیزه کار کردن و احساس مسئولیت و دلسوزی در نیروها از بین رفته و این موضوع تبعات و آسیب های زیادی دارد امیدواریم زودتر انجام بگیرد

  2. باسلام،
    به اسم طرح ساماندهی کارکنان دولت چند هزارتایی دیگر به خیل قراردادی های دستگاه اضافه خواهند شد این عده نیز بعد گذشت یک دهه از عمر خدمتی خود به درک متقابل قراردادی های موجود خواهند رسید قانون ۲۹ ششم توسعه درباره نظام پرداخت یکسان است و این حالی است شما تعاریف مختلفی از نیروهای استخدامی خود دارید حتی نیروهای قراردادی نمی توانند ضامن وام ازدواج شوند یعنی بانکها نیز برای ضمانت بدنبال نیروی رسمی و پیمانی هستند بنابراین حرف نظام پرداخت و هماهنگ سازی در چارچوب قوانین ساختگی و بدون پشتوانه در تسکین درد موقت است.

  3. و باز هم اجحاف واقعی در مورد کارمعین های بدبخت پس ما چی با مدرک کارشناسی ارشد و یک و نیم دهه سابقه کی قراره تبدیل وضعیت بشیم، امید آخر ما توی این چند سال همین ساماندهی بود. یا صاحب الزمان ادرکنی ?هیچ کس به فکر ما نیست??

    1. چرا تعیین تکلیف نیروی های قرارداد معین در این طرح مغفول مانده خانواده ایثارگران و شرکتی ها سروسامان گرفتند ما هم خوشحال شدیم ولی کسی به فکر سایر قرار دادیها مثل معین نیستند

  4. لعنت بر وعده دهندگان دروغگو، همین تعداد قراردادی رو نمیتونین کنترل کنین باز میخواین هزاران نفر رو به این جمع اضافه کنین!

  5. خواهشا نیروهای قرارداد معین در سطح کشور هر طوری که براشون مقدوره موضوع تبدیل وضعیت را پیگیر شوند واقعا انصاف نیست به همین روال و با ترس و استرس فعالیت کنیم این حق ماها نیست از نمایندگان استان خودتون و از ریاست محترم جمهوری که به استانها سفر میکنند پیگیر باشید من هم از نمایندگان و از سازمان اداری و استخدامی پیگیر موضوع هستم خواهش میکنم موضوع را جدی بگیرید .

  6. نمایندگان مجلس دوباره جزیره ای عمل میکنند می بایست همزمان با تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قرارداد معین ،نیروهای قرارداد معین که سابقه بالای 15سال دارند به رسمی و بقیه به پیمانی تبدیل وضع میشدند عادت کردند همیشه باید یه گروهی را ناراضی نگه دارند قرارداد معین هم که میگن امنیت شغلی دارند من نمیبینم من خودم 20سال قراردادی هستم هر لحظه امکان عدم نیاز هست یه روز به مدیر کل حواست نباشه سلام کنی میگه نامه اشو بزن بره و تمام تلاشهای سنوات گذشته را نادیده میگیره و اصلا براشون مهم نیستی جالبه همین مدیر کل را از بیرون آوردند و از نیروهای خود سازمان نیست من خودم با آقای دکتر گودرزی اسماعیلی و عیسی زاده صحبت کردم فایده ای نداشت .

  7. چند سالی است که وعده ساماندهی کارکنان دولت داده شده است و این هم ثمره بررسی های تخصصی و کارشناسی نمایندگان و سازمان اداری و استخدامی است. واقعا خسته نباشید؛ انصافا حق و حقوق کارکنان قراردادی و شرکتی احقاق شد و عدالت به نحو احسن اجرا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *