اخبار اداری و استخدامی

تصویب ساماندهی نظام پرداخت نیروهای شرکتی گام بزرگ در تحقق یک مطالبه دیرینه است

تصویب ساماندهی نظام پرداخت نیروهای شرکتی گام بزرگ در تحقق یک مطالبه دیرینه است

شناسنامه قانون- نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس، تصویب ساماندهی نیروهای شرکتی در هیئت دولت را گامی بزرگ در تحقق یکی از مطالبات دیرینه این نیروها دانست و بر اجرای سریع این مصوبه تأکید کرد.

به گزارش شناسنامه قانون به نقل از مهر، رضا صدیقی صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به تصویب نهایی ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی در هیئت دولت، اظهار کرد: این مصوبه یکی از مهم‌ترین مراحل در مسیر تحقق مطالبه دیرینه نیروهای شرکتی کشور به شمار می‌رود.

ی افزود: موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی در ماه‌های گذشته به‌صورت مستمر در دستور کار مجلس، کمیسیون اجتماعی و دولت قرار داشت و در چارچوب مسئولیت‌های نمایندگی و دبیری کمیسیون اجتماعی، پیگیری‌های مستمر و رایزنی‌های لازم برای به سرانجام رسیدن این مطالبه انجام شد.

صدیقی با بیان اینکه این مسیر اکنون وارد مرحله‌ای تعیین‌کننده شده است، گفت: تصویب این مصوبه می‌تواند نویدبخش خبرهای خوش بیشتری برای نیروهای شرکتی در ادامه فرآیند اجرا باشد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، تصویب این مصوبه را آغاز مرحله اجرای یکی از مهم‌ترین مطالبات حوزه استخدامی کشور دانست و تصریح کرد: انتظار می‌رود دولت با تسریع در تدوین و ابلاغ دستورالعمل‌های اجرایی، زمینه اجرای دقیق، جامع و عادلانه این مصوبه را برای همه مشمولان فراهم کند.

وی تأکید کرد: موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی تا زمان اجرای کامل و تحقق اهداف پیش‌بینی‌شده، همچنان با جدیت از سوی وی و کمیسیون اجتماعی مجلس پیگیری خواهد شد تا حقوق نیروهای شرکتی به نحو شایسته استیفا شود.

4 دیدگاه

  1. ممنون از دولت وهمهنمایندههای مجلس که واقعا پیگیر بودن ومخصوصا شخص جناب دکتر پزشکیان امیدوار هستیم همه نیروها تعیین تکلیف شوند انشاالله وهرچه زودتر ماهم بعد از سالها انتظار به آرزوی خودمون برسیم جناب دکتر رفیع زاده هر چه سریعتر کار مارو انجام دهید ممنون

  2. اینکه پیمانکار رو حذف کنید و مثل قبل یه حقوق بخور و نمیر بدید اسمش ساماندهی نیست، ساماندهی اونه که تبدیل وضعیت کنن و حکم بزنن

  3. جم کنید بساط مسخره بازی تون رو ۷ سال آزگار مصوبه قانونی مجلس و دستور رئیس جمهور مبنی بر ساماندهی و تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی را بخاطر تضاد منافع خصولتی ها در دولت و مجلس پاسکاری میکنید اما ایثارگران هرگزایثارنکرده که ۱۰الی ۱۵ سال بعد جنگ بدنیا اومدن بدون مدرک دانشگاهی و سابقه یک شبه و توی مدت یکسال تبدیل وضعیت به نیروی رسمی ! شدند چرا برا اونا اینهمه قانون نبود ؟ الان که به لطف جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و ۴۰ روزه عملا همه نیروهای شرکتی ایثارگر محسوب میشوند انها را ضربتی تبدیل وضعیت نمیکنید ؟! دلیل اینهمه مانع تراشی و سنگ اندازی قطعا منفعت طلبی مدیران و برخی اعضای هیات دولت و نمایندگان مجلس است و دیگر هیچ بهانه ای قابل قبول نیست خواست و اراده ملت تبدیل وضعیت است رسالت انقلاب اسلامی عدالت و برابری و رفع تبعیض بوده است

  4. سلام
    جالبه! اکثر نیروهای شرکتی از فک و فامیل مدیران هستند که نتونستند جای کار پیدا کنند و به پارتی اومدن در اداره های دولتی. کل نماینده های کشور بسیج شدند که این نیروهای ضعیف و بی کفایت رو که با خلاف و پارتی بازی استخدام شدند کمک کنن که بهشون بد نگذره.
    شما خلاف کن مجلس شورای اسلامی کمک میکنه و خلافت رو قانونی میکنه!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *