اخبار اداری و استخدامی

پیش نویس مصوبه تعیین تکلیف نیروهای شرکتی آماده شده است

اعلام دو اقدام مد نظر دولت در خصوص نیروهای شرکتی / تهیه پیش نویس مصوبه تعیین تکلیف نیروهای شرکتی

شناسنامه قانون- پیش نویس مصوبه تعیین تکلیف نیروهای شرکتی از طریق پرداخت به ذی‌نفع نهایی آماده شده است / تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی با اختصاص امتیازاتی در آزمون‌های استخدامی دنبال می‌شود.

به گزارش شناسنامه قانون به نقل از ایسنا، فاطمه مهاجرانی در ابتدای نشست خبری هفتگی که در مجموعه پالایشگاه شازند اراک برگزار شد، در پاسخ به پرسشی درباره تعیین تکلیف نیروهای شرکتی، اظهار کرد: موضوع نیروهای شرکتی در دولت و مجلس موافقان و مخالفانی دارد. دولت چهار دستگاه سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان اداری و استخدامی کشور، معاونت حقوقی و معاونت اجرایی رئیس‌جمهوری را در این زمینه موظف کرد که کارگروهی تشکیل دادند تا مشخص شود چگونه می‌توان پرداخت به ذی‌نفع نهایی انجام شود و شرکت‌ها از این میان برداشته شوند؟ پیش‌نویس آماده شده و به دولت خواهد آمد.

مهاجرانی در بیان اقدام دوم در این خصوص ادامه داد: طبق قانون هرکس می‌خواهد تبدیل وضعیت شود باید در آزمون شرکت کند. کارگروه این تدبیر را انجام داده‌ تا نیروهای شرکتی، امتیازاتی تحت عنوان سنوات کار و تخصصی که دارند، دریافت کنند و در آزمون برای آنان در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید:  ادغام صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری
سایت کتاب استخدامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *