کارگروه سند جامع سرمایه انسانی آموزش و پرورش موضوع ماده 88 قانون برنامه هفتم تشکیل شود
کارگروه سند جامع سرمایه انسانی آموزش و پرورش موضوع ماده 88 قانون برنامه هفتم تشکیل شود
شناسنامه قانون- معاون رئیسجمهور گفت: تدوین سند جامع سرمایه انسانی آموزش و پرورش و ایجاد تحول بنیادی در ساختار منابعانسانی این وزارتخانه، افزایش رضایت مردم از سکاندار آموزش و پرورش در کشور را به دنبال دارد.
به گزارش روابطعمومی سازمان اداری و استخدامی کشور؛ دکتر علاءالدین رفیعزاده؛ معاون رئیسجمهور و رئیس این سازمان، 16 مهرماه در جلسهای با حضور علی کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش و معاونان آن وزارتخانه، با اشاره به حساسیتهای حوزه تعلیم و تربیت، بر توجه جدی و درک جایگاه خاص آموزش و پرورش در کشور تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت اجرای درست تکلیف وزارت آموزش و پرورش بر اساس ماده 88 قانون برنامه هفتم، گفت: بایستی وزارت آموزش و پرورش، کارگروهی را با حضور همکاران سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه تشکیل دهد که سند جامع سرمایه انسانی آموزش و پرورش، به درستی و با نگاه آیندهپژوهی تهیه شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با یادآوری تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت آموزش و پرورش در کشور، گفت: این مجموعه نیازمند یک طرح تحولی در ساختار اداری است تا با کوتاهتر شدن فرایندها و چابکی در حرکت و ارائه خدمات، موجب افزایش رضایت شهروندان باشد.
معاون رئیسجمهور در خصوص همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور برای حل برنامههای جاری وزارت آموزش و پرورش، اطمینان خاطر داد و گفت: انتظار داریم وزارت آموزش و پرورش هم با ارائه برنامه تحولی در ساختار اداری خود، ما را در مدیریت نیروهای مازاد و بکارگیری در بخشهای دیگری از آموزش و پرورش یا حتی دولت همراهی کند.
در ادامه این جلسه، در خصوص نحوه جذب و استخدام معلمان، جذب و پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان و چالشهایی که در این حوزه وجود دارد، بحث و تبادل نظر شد