کتاب استخدامی
اخبار اداری و استخدامی

اصلاحات طرح ساماندهی کارکنان برای رفع ایرادات شورای نگهبان در صحن علنی به تصویب رسید

اصلاحات طرح ساماندهی کارکنان برای رفع ایرادات شورای نگهبان در صحن علنی به تصویب رسید

شناسنامه قانون- طرح ساماندهی کارکنان در صحن علنی مجلس اصلاح شد.

به گزارش شناسنامه قانون، نمایندگان در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۳۰ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد کارکنان دستگاههای موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در راستای رفع ایرادات شورای نگهبان، با اصلاحات طرح ساماندهی کارکنان دولت موافقت کردند.

متن اصلاحات طرح ساماندهی کارکنان برای رفع ایرادات شورای نگهبان در صحن علنی به شرح زیر است:

۱- ماده واحده به شرح ذیل اصلاح می شود:

«ماده واحده- از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، انعقاد هر نوع قرارداد توسط دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۱۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و وابسته به آنها به منظور تأمین نیروی انسانی با شرکت‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی دولتی و غیردولتی ممنوع می‌باشد.»

۲- تبصره (۱) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

تبصره ۱- فعالیت‌های موسسات و شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد دستگاه‌های موضوع این قانون که فعالیت‌های مربوط به طرح‌های عمرانی یا تملک دارایی سرمایه ای با استفاده از امکانات و تجهیزات موسسه یا شرکت را بر عهده دارند از شمول این قانون مستثنی می باشند.

۳- تبصره (۲) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

تبصره ۲- دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران موظفند ظرف حداکثر شش ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این ،قانون با نیروهای شرکتی که به صورت غیر مستقیم و تمام وقت تا پایان سال ۱۴۰۱ در دستگاههای مربوطه مشغول بکار بوده و در سال ۱۴۰۲ نیز در همان دستگاه مشغول به خدمت می‌باشند، قرارداد مستقیم بی‌واسطه منعقد نمایند انعقاد قراردادهای مذکور بدون تحمیل هرگونه بارمالی جدید از قبیل احتساب مدرک تحصیلی بالاتر خواهد بود.

آیین نامه اجرائی این تبصره ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد و توسط سازمان مذکور به کلیه دستگاه ها و سازمان‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ می گردد.»

۴- تبصره (۳) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

تبصره ۳- انعقاد قرارداد مستقیم با کارکنان موضوع تبصره (۲) این قانون که در پست‌های موضوع ماده یکصد و بیست و چهار (۱۲۴) قانون مدیریت خدمات کشوری اشتغال می‌یابند بدون رعایت سقف پست های سازمانی و مشمول قانون کار میباشد و با کارکنانی که در مشاغل تخصصی مشغول به خدمت می‌گردند قرارداد کار معین موضوع تبصره ماده (۳۲) قانون مدیریت خدمات کشوری بدون رعایت محدودیت مربوط به سقف پست های سازمانی مذکور در این تبصره منعقد گردد.»

۵- تبصره (۴) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

تبصره ۴- سوابق غیردولتی آن دسته از کارکنانی که در دستگاه‌های موضوع این قانون بکارگیری می‌شوند مشروط به پرداخت کسور مربوط براساس دستورالعملی که ظرف شش ماه توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد به عنوان سابقه، جهت بازنشستگی لحاظ می‌گردد.»

۶- در تبصره (۹) عبارت «و تبصره ذیل ماده (۳۲)» حذف می‌شود و جمله (در انتهای ماده (۴۷) قانون مدیریت خدمات کشوری عبارت «و استفاده از خدمات کارمندان اینگونه شرکت‌ها و موسسات صرفاً بر اساس ماده (۱۷) این قانون امکان‌پذیر است» حذف می‌شود.) به انتهای تبصره مزبور اضافه می‌شود.

شناسنامه قانون در پیام‌رسان‌های داخلی

36 دیدگاه

  1. چرا به اصل موضوع تصویب طرح ساماندهی با اکثریت رای نمایندگان اشاره نمی کنید…متن تکراری در کانلتون را اشتراک کنید….شما خودتان با میثمتون لطیفیتون مخالف این طرح هستید

  2. پس ما نیروهای قراردادی طرحهای عمرانی که قرارداد مستقیم با اداره داریم چی میشیم این همه سال در حق ما اجحاف شده اونوقت یه آبدارچی شرکتی که دو ساله اومده سر کار ، کارمعین میشه ما چی میشیم ؟این عدالته؟؟؟؟

    1. درود بر شما واقعا حق رو گفتید.نیروهای طرحی که از طرح های عمرانی دستگاهها بالغ بر 17 سال هست ما رو به استثمار گرفتند در این طرح مثلا ساماندهی ندیدن….وای بر آه مظلوم

  3. این بی عدالتی است در حق افراد تحصیل کرده و خانواده هایشان و کل ملت ایران که هزینه این طرخ نمایشی هم از جیب ملت ایران می رود.

  4. تملک دارایی سرمایه ای با استفاده از امکانات و تجهیزات موسسه یا شرکت را بر عهده دارند از شمول این قانون مستثنی می باشند.

    کسی هست که این قسمت از تبصره 1 رو تفسیر کنه؟

    1. یعنی اینکه همچنان از همان منبع شما وامثال ما تامین اعتبار خواهیم شد وهر شش ماه یکبار باید تنمان بلرزد که آیا در این طرح ها دیده شدیم یا نه…فقط برای شرکتی ها که سابقه دو تا سه ساله دارند خوب شد مثل طرح ایثارگران که حقشان نبود ونیست.بعد 12 سال از جوانی ،شادابی و….گذاشتیم این حقمان نبود

  5. سلام ودرود
    پس تکلیف نیروهای قراردادی شناسه داری که سالهاست در دستگاههای دولتی هرسال قرارداد میبندن و امنیت شغلی ندارند چی شد؟ مگه میشه بیست سال قرارداد مدت معین بست؟ مدت معین یسال دوسال اخه بیست سال مدت معین مگه؟ چرا وقتی قراردادی اندازه رسمی حقوق تعیین میشه و بار مالی نداره تبدیل به رسمی نمیکنند؟ خیلی راحت دستگاهها پایان بیست سال بهش میگن نمیخایم بعد بعد ببست سال این کجا بره دنبال کار مجدد؟!؟ ایا مجلس واقعا کسی به این موارد توجه کرده؟

  6. آقایان نمایندگان مجلس انقلابی پس از اینکه با قانون ۶ ماه جبهه داوطلبانه اقوام، خویشان و وابستگان خود را به استخدام رسمی دولت در آوردید، لطفاً بفرماییید تکلیف نیروهای قراردادی که اکثرا سوابق بالای ۱۰ سال دارند چه میشود. همکاران شرکتی که با داشتن یکسال سابقه رسمی شدند. آیا همکار قراردادی با سابقه ۱۰، ۱۵، ۲۰ و به بالا میتواند دیگر انگیزه ای برای کار داشته باشد. بابا تو این تبعیض و بی عدالتی از بین رفتیم. “هَل مِن ناصر يَنصرنا؟”

  7. احسنت

    درود خدا بر تمام کسانی که استارت این طرح را کلید زدند، تقدیر وتشکر از نمایندگان عزیز جهت استقبال و تایید کردن این طرح

  8. دست مربزاد به این نمایندگان فهیم و خوش فکر که پس از این همه حنجره پاره کردنها و توجیح کردنشان باز هم در اصلاحیه حتی نامی از کارکنان قراردادی خرید خدمت طرح های تملک دارایی که سالیان سال قرارداد مستقیم با دستگاههای اجرایی دارند حتی دارای شناسه قراردادی هستند و می بایست به قراردادی کارمعین تبدیل می شدند برده نشده چطور ممکن هست که برای نیروهای شرکتی که فاقد رابطه مستقیم استخدامی با دستگاه هستند قانون مصوب می شود و تبدیل به کار معین شود ولی نیروی قراردادی طرح که دارای حکم کارگزینی با دستگاه اجرایی است نتواند تبدیل به قرارداد کارمعین شود و پتیین تر از نیروی شرکتی قرار گیرد؟!
    احسنت به درایت شما نمایندگان و تصمیماتی که برای ما می گیرید

  9. این طرح بدون در نظر گرفتن تبدیل وضعیت نیروهای کار معین شایسته به مراتب بالاتر بی عدالتی در حق اون نیروها هست. عجیبه چرا شورای نگهبان ایرادی به این مساله نگرفته

  10. افرادی که با آزمون و طی مراحل استخدامی و گزینش وارد ارگان ها شدن به صورت مدت معین چی میشن؟ با افراد بدون آزمون یکی میشن؟ بحث عدالت و شایسته سالاری چی میشه پس؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *