پرویز فتاح در صحن علنی مجلس: کمیته امداد امام را ۲۰ درصد کوچکتر کردیم/ حذف تشکیلات اداری زائد
رئیس کمیته امداد گفت: در راستای چابکسازی سازمانی نسبت به پالایش نیروی انسانی کاهش سطوح مدیریتی حذف تشکیلات اداری زائد اقداماتی صورت گرفت و کمیته امداد نسبت به دو سال قبل حدود 20 درصد کوچکتر و چابکتر شده و هزینه های خود را کاهش داده است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امامخمینی (ره) در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به ارائه گزارشی از عملکرد و دستاوردهای کمیته امداد پرداخت و اظهار داشت: در حکم مقام معظم رهبری تکیه اصلی کمیته امداد بر کمکهای کمی و کیفی مردم بزرگوار قلمداد شده اما بر نقش قوای سهگانه در پشتیبانی همهجانبه از مأموریت کمیته امداد تأکید شده است.
وی افزود: در سال 95 حدود 97 درصد از ردیف اعتباری کمیته امداد که مصوب مجلس بوده توسط دولت پرداخت شده است و دولت با وجود تنگناها به وظیفه خود در این راستا به درستی عمل کرده است، درآمدهای مردمی نیز سال گذشته 50 درصد رشد داشته و به 1500 میلیارد تومان رسیده است.
رئیس کمیته امداد امامخمینی (ره) با بیان اینکه در کمیته امداد تخصیص اعتبارات به مناطق مرزی در اولویت قرار دارد، تصریح کرد: سال گذشته با حمایت مجلس و دولت موفق شدیم 10 درصد از افراد تحت پوشش کمیته امداد را برای اولینبار کم کنیم که معدل 175 هزار خانواده بود و این خروج مددجویان از تحت پوشش کمیته امداد اکثراً به دلیل اشتغال و خودکفایی آنان بوده است.
فتاح خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته در راستای چابکسازی سازمانی نسبت به پالایش نیروی انسانی کاهش سطوح مدیریتی حذف تشکیلات اداری زائد اقداماتی صورت گرفت و کمیته امداد نسبت به دو سال قبل حدود 20 درصد کوچکتر و چابکتر شده است و هزینه های خود را کاهش داده است.
وی افزود: در حوزه مسکن نیز همکاران من در کمیته امداد موفق شدند تا حداقل 20 هزار واحد مسکونی را در شهر و روستا و عمدتا در روستاها احداث و 50 هزار واحد را بازسازی کنند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار داشت: تعداد مددکاران بدون آنکه که نیروی جدیدی جذب شود از 1900 نفر به 4 هزار نفر رسیده و تعداد پروندهها نیز به ازای هر مددکار 400 پرونده است که تلاش میشود میزان این پروندهها کاهش یابد.
فتاح خاطرنشان کرد: 300 هزار خانواده که عمدتا سرپرست آنها بانوان هستند در شهر و روستا از بیمه تامین اجتماعی یا بیمه روستایی و عشایر بهرهمند هستند و تمام خانوادههای تحت پوشش از سال 94 تاکنون تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفتهاند.
وی افزود: حدود یک میلیون حامی در طرح اکرام ایتام و محسنین جذب شدهاند که متوسط دریافتی هر یتیم در ماه از طریق خیرین 140 هزار تومان است و در همینجا اعلام میکنم که ما از اردوهای جهادی نیروهای انقلابی و جوانان مومن در آبادانی کشور استقبال و حمایت میکنیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار داشت: در تبصره بودجه سا ل95، هزار میلیارد تومان وام قرضالحسنه برای اشتغال داشتیم که 1100 میلیارد تومان جذب شده است و این یعنی 110 درصد که میتوان گفت در کشور ما بینظیر است . 300 میلیارد تومان نیز از منابع امداد به ایران میزان اضافه شد و به 102 هزار خانواده وام اشتغال پرداخت کردیم و حداقل 15 درصد طرحهای اشتغال در سال 95 بوده است.
فتاح خاطرنشان کرد: ما برای هر اشتغال 13 میلیون تومان وام پرداخت کردیم که قابل قیاس با وام اشتغال در سایر بخشها نیست و هزینه بسیار کمتری را دارد.