امتیازات قانون جوانی جمعیت در نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی
شناسنامه قانون- در اجرای امتیازات قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در دفترچه راهنمای نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی که به تازگی منتشر شده است، تغییراتی نسبت به دورههای گذشته مشاهده میشود.
بیشتر ببینید: ثبتنام نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور سال ۱۴۰۰
بر این اساس، دو امتیاز عمده متأهلین و دارندگان فرزند در این آزمون به شرح زیر است:
الف- افزایش سقف سنی
بر اساس تبصره (۳) “بخش دوم: شرایط عمومی داوطلبان”: «به ازای تأهل و نیز داشتن هر فرزند، یکسال به سقف محدوده سنی داوطلب که در متن دفترچه راهنمای ثبتنام امتحان مشترک فراگیر درج گردیده، اضافه خواهد شد. حداکثر سنوات قابل افزایش برای تأهل و داشتن فرزند، پنج (۵) سال میباشد. امتیازات فوقالذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای ۲/۵ نباشد. مبنای تعیین نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری امتحان مشترک فراگیر میباشد.
ب- افزایش امتیاز مکتسبه آزمون کتبی
بر اساس جزء (۳) بند (ج) “سایر امتیازات”: «به ازای تأهل و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، مجموعاً حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه میشود.
تذکر: امتیازات مطروحه در بند فوقالذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای ۲/۵ نباشد. مبنای تعیین نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری امتحان مشترک میباشد.
گفتنی است، بر اساس ماده (۱۵) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت:
«ماده ۱۵- کلیه دستگاههای مذکور در ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مکلفند:
الف- در بهکارگیری، جذب و استخدام نیروی جدید به ازای تأهل و نیز داشتن هر فرزند یک سال تا حداکثر پنج سال به سقف محدوده سنی اضافه کنند.
ب- در بهکارگیری، جذب و استخدام به ازای تأهل و نیز هر فرزند دو درصد (۲%) مجموعاً حداکثر تا ده درصد (۱۰%) به امتیاز هر فرد اضافه میشود.
شمول این بند در مورد دستگاههایی که قواعد استخدامی خاص خود را دارند منوط به عدم تعارض با ضوابط آن دستگاهها است.»
مطالب مرتبط: