آزمون تعیین صلاحیت
اندیشه‌های حقوقی

جدول تعیین درصد فوق‌العاده رتبه بندی معلمان و نحوه محاسبه افزایش مربوط

فوق‌العاده رتبه بندی معلمان به همراه جداول تعیین درصد افزایش

بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص لایحه قانون نظام رتبه‌بندی معلمان، فوق‌العاده رتبه‌بندی درصدی از حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مستمر فرد تعیین شده است.

حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مستمر به ترتیب زیر می‌باشند: حق شغل، حق شاغل، فوق‌العاده مدیریت، تفاوت جزء ۱، تفاوت بند ی، فوق‌العاده ایثارگری، فوق‌العاده شغل و فوق‌العاده سختی کار

حقوق و مزایای معلمان پس از اعمال رتبه ها به شکل زیر می باشد:

  • برای معلمان با رتبه آموزشیار معلم ۱۰%، مربی معلم ۱۵% علاوه بر افزایش رتبه قبلی، استادیار معلم ۱۲% علاوه بر افزایش رتبه های قبلی، دانشیار معلم ۱۰% علاوه بر افزایش رتبه های قبلی و استاد معلم ۵% علاوه بر افزایش رتبه های قبلی، به مجموع حقوق، مزایای معلمان، افزوده می شود.
  • پس از اعمال بند فوق، چنانچه حقوق و فوق العاده های هریک از معلمان از ۸۰ درصد مجموع حقوق و فوق العاده های هیات علمی مربی پایه یک دانشگاه تهران، کمتر باشد، مابه التفاوت رتبه بندی تا سقف مذکور تحت عنوان «تفاوت تطبیق» افزایش پیدا کرده و در احکام کارگزینی آنان درج خواهد شد.

افرایش پرداختی ناشی از اجرای این قانون، تحت عنوان «فوق العاده رتبه بندی» و «تفاوت تطبیق» همه ساله متناسب با تغییرات حقوق و فوق العاده های هیات علمی مربی پایه یک دانشگاه تهران محاسبه می شود و مشمول کسور بازنشستگی نیز می گردد.

در این خصوص نکات زیر قابل توجه است:

دولت مکلف است همه امتیازات و درصدهای موضوع فصل دهم قانون مدیریت را برابر سایر کارکنان دولت، به مشمولین این قانون اختصاص دهد و فوق العاده رتبه بندی علاوه بر امتیازات و درصدهای مزبور بوده و از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ پرداخت می‌گردد.

کسب رتبه های بالاتر مستلزم حداقل پنج سال خدمت در هر یک از رتبه ها خواهد بود.

دوره خدمت در هر رتبه برای معلمان ابتدایی، مدارس استثنایی و مناطق محروم، مرزی و عشایری، به ازای هر سال خدمت ۳ ماه از سقف رتبه کاهش می یابد.

دوره خدمت در هر رتبه برای نخبگان، صرفاً برای یکبار حداقل سه سال می باشد.

حداقل سابقه خدمت معلمی برای کسب رتبه های دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب۱۵ و ۲۱ سال است.

به نظر می‌رسد با اجرای رتبه‌بندی کف حقوق معلمان به ۸ میلیون افزایش یابد.

5 دیدگاه

  1. مسخره است به مدرک تحصیلی و سنوات خدمت و ارزیابی‌ها که مدارک معتبری هستند امتیاز چندانی نگذاشته اند و به بندهای موهوم دیگر امتیاز خوبی داده اند. مثلا برای مدرک دکتری وفوق چه امتیازی علاوه ای گذاشته اند،؟؟ ولی برای تدریس در خارج آ. پ امتیاز گذاشته اند..کاری کرده اند که معلمان به کاغذ بازی و تالیف کتاب پولکی مشغول شوند.. . متاسفیم

  2. ملاحظه بفرمایید گناه ما که درشهریور۱۴۰۰بازنشست شدیم چیه ؟دولت و مجلس محترم رتبه بندی سر وقت اجرا نکرده چرا ما باید این همه ضرر کنیم ۱۰سال حقوق کمتری بگیریم پاداش پایان خدمت ما هم بهمین نسبت کم میشه .لااقل بازنشسته های ۱۴۰۰رو شامل میشد شما رو به خدا کمی به فکر ما باشید

  3. نام این لایحه، رتبه بندی نیست بلکه سرهم بندی است.
    درضمن آقای رضایی نویسنده این متن خبر نگفته اند که آیا فوق العاده ویژه جزو این افزایش میشود یاخیر؟ چون این بند نیز جزو حقوق مستمر می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شناسنامه قانون در تلگرام