Site icon شناسنامه قانون

بخشنامه ساعات موظف ماهیانه قانون ارتقاء بهره‌وری کارکنان بالینی نظام سلامت

نظر گزینش در اثنای قرارداد یا پیمان باعث قطع همکاری نمی‌شود ممنوعیت تغییر شغل شیوه نامه افزایش نیروی شرکتی پست دستیار مردمی سازی ساختار اداری و پشتیبانی مجتمع

بخشنامه ساعات موظف ماهیانه قانون ارتقاء بهره‌وری کارکنان بالینی نظام سلامت (بخشنامه شماره ۵/۲۰۹/۵۸۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۳ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)

معاونین محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور و سایر موسسات و سازمانهای وابسته

با سلام و احترام

با عنایت به ابهامات و سوالات متعدد موسسات تابعه و همکاران مشمول قانون ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت و به دنبال هماهنگی بعمل آمده با حوزه های تخصصی در خصوص محاسبه حضور موظف و غیر موظف کارکنان مشمول قانون و به منظور ایجاد وحدت رویه در این زمینه با توجه به نامه شماره ۸۵/د / ۱۳۹ مورخ ۱۳۹۶/۰۱/۲۸ معاونت محترم پرستاری و همچنین دادنامه شماره ۵۱۲ صادره از هیات عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال بند (۲) بخشنامه شماره ۲۰۹/۴۹۶۹ د مورخ ۱۳۹۴/۰۸/۲۷ تصاویر پیوست به استحضار می‌رساند:

ساعات موظفی ماهیانه کارکنان مشمول قانون فوق الذکر پس از کسر حداکثر هشت ساعت در هفته براساس عوامل مصرح در بند (۱) ماده واحده قانون محاسبه گردیده و ساعات کار نوبتهای شب و ایام تعطیل با ضریب ۱/۵ محاسبه و جزو ساعات موظفی فرد لحاظ خواهد شد.

لذا خواهشمند است دستور فرمایید در این رابطه اطلاع رسانی و اقدام لازم صورت پذیرد.

سیف اله مرادی- مدیر کل منابع انسانی

بخشنامه ساعات موظف ماهیانه قانون ارتقاء بهره‌وری کارکنان بالینی نظام سلامت

بخشنامه ساعات موظف ماهیانه قانون ارتقاء بهره‌وری کارکنان بالینی نظام سلامت

توضیحات مربوط به بخشنامه از زبان دکتر عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت:

با ابلاغ این بخشنامه، شاهد اصلاح رویه‌های اجرایی قانون در دانشگاه‌های علوم پزشکی خواهیم بود و پرستاران عزیز دیگر شاهد اضافه کاری‌های اجباری نخواهند بود. همچنین، مواردی مانند محاسبه نادرست شیفت‌های شب و عدم رعایت سایر مفاد قانون که منجر به شکایت برخی پرستاران به دیوان عدالت اداری شده بود، برطرف خواهد شد.

هدف از قانون ارتقای بهره‌وری، کاهش بار کاری پرستاران و افزایش بهره‌وری در سیستم سلامت است. بنابراین باید تمامی قوانین و مقررات مرتبط با این حوزه به گونه‌ای تفسیر و اجرا شوند که به نفع پرستاران و در نهایت به نفع بیماران باشد.

Exit mobile version