کاربر canoeash4

عضوی به مدت 1 روز (از 22 ژوئیه 2024)
عنوان کاربری: کاربر عضو
نام کامل:
موقعیت:
وبسایت: https://www.selleckchem.com/
درباره: Dry pasteurization involving paprika (Capsicum annuum T.) by short time intensive microwave-infrared radiation: Inactivation regarding Salmonella Typhimurium and Aspergillus flavus contemplating top quality wreckage kinetics.

فعالیت توسط canoeash4

امتیاز: 100 امتیاز (رتبه بندی #533)
سوالات: 0
پاسخ ها: 0
دیدگاه ها: 0
آمار امتیازدهی: 0 سوال, 0 پاسخ
امتیازات ارسال شده: 0 امتیازات مثبت, 0 امتیازات منفی
امتیازات دریافت شده: 0 امتیازات مثبت, 0 امتیازات منفی

دیوار پروفایل canoeash4

لطفا وارد شده یا عضو شوید تا بتوانید بر روی این دیوار پست ارسال نمایید
...