تعطیلی شنبه ها مورد مخالفت هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاست های کلی نظام قرار گرفت
تعطیلی شنبه ها مورد مخالفت هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاست های کلی نظام قرار گرفت
شناسنامه قانون- هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز -شنبه- خود با تعطیلی شنبه ها موافقت نکرد.
به گزارش شناسنامه قانون به نقل از مجمع تشخیص مصلحت نظام، هیأت عالی نظارت به ریاست آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس هیأت عالی نظارت و با حضور اکثریت اعضا، وزرای کشور، امور اقتصادی و دارایی، رؤسای سازمان امور اداری و استخدامی، امور مالیاتی و سازمان بورس و اوراق بهادار و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد.
در ابتدای جلسه، مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص جدول تطبیق لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس تبصره ۳ این لایحه تمامی دستگاههای اجرایی موظف به تنظیم ساعات کار خود در پنج روز هفته از روز یکشنبه تا پنج شنبه شده بودند که اعضا پس از استماع گزارش سازمان امور اداری و استخدامی و نیز بیان دیدگاههای مسئولان اتاق بازرگانی به بیان دیدگاههای خویش در قالب موافق و مخالف این مصوبه پرداختند. سپس رأی گیری به عمل آمد و در نتیجه این بخش از لایحه با جز ۲ و تبصره ۴ این ماده از جهت ناعادلانه بودن مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاستهای کلی نظام قانونگذاری تشخیص داده شد. علاوه بر این، اعضای هیأت عالی، تبصره ۴ را به دلیل افزایش هزینههای بخش خصوصی مغایر بند ۱۱ سیاستهای کلی تشویق سرمایه گذاری دانستند.
هیأت عالی نظارت در ادامه، به بررسی اصلاحیه مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح یک فوریتی اصلاح قانون قاچاق اسلحه و مهمات پرداخت و آن را رافع مغایرتهای پیشین این هیأت دانست.
بنا بر این گزارش، اعضای هیأت عالی نظارت، بررسی مغایرتهای «طرح استفساریه جز ۱ بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در دستور کار قرار دادند و پس از استماع گزارش کمیسیون تخصصی و نیز وزیر امور اقتصادی و دارایی، به طرح دیدگاههای خویش پرداختند.
پس از انجام مباحث مبسوط و بررسی موضوع از ابعاد گوناگون، مغایرت مصوبه مذکور با سیاستهای کلی نظام احراز نشد.
هیأت عالی نظارت در بخش پایانی جلسه، به بررسی مغایرت مصوبه مجلس درباره طرح استفساریه ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با سیاستهای کلی نظام پرداخت.
اعضا پس از استماع گزارش وزیر کشور و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاههای خویش پرداختند و در نتیجه حکم مندرج در ذیل این استفساریه درخصوص عطف بما سبق کردن آن را مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاستهای کلی نظام قانونگذاری تشخیص دادند.
eitaa.com/Shenasname
بله
https://ble.ir/Shenasname
روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
سروش
splus.ir/Shenasname
خب هیئت عالی نظارت مخالفت کرد با تعطیلی روز شنبه روز پنجشنبه چی میشه حالا تکلیف بقیه استانها چی میشه ما خانواده نداریم ما بچه نداریم ما زندگی نداریم آقایون تو هفته دو روز تعطیلن در بین تعطیلی مناسبتها در هفته هست خیلی خوبه ، خب باید براشون مهم نباشه جایی که چیزی به نفع ملت باشه تصمیم گیری خیلی سخته ولی جایی که چیزی به نفع ملت نیست و راضی نیستیم شب تصمیم می گیره صبح تصویبه مثل موضوع افزایش سن بازنشستگی ، دوستان راضی باشید چرا همیشه ناراضی هستین عدالت از این بالاتر .
با سلام
خواهشا برای فشار نیامدن به بخش خصوصی و اینکه بیشتر فعالیت های اقتصادی در پایتخت هست تدبیر کرده و پنجشنبه های تهران را غیر تعطیل اعلام بفرمایید?
همه در حال ثبت نام براي رياست جمهوري هستند در اين وضع اميدما فقط به خداست
مجلس كه جديد شده و شهيد جمهور رييسي هم نيست. آيا كسي پيدا ميشود كه بفكر مادران داراي فرزند مدرسه اي باشد.
داشتم باور ميكردم كه قرار است براي رفاه مردم كاري انجام گردد!!!
شورای نگهبان هنوز اظهار نظر نکرده چجور سر از مجمع درآورد؟؟
یه دلیلش هم اینه اعضای مجمع همه تهران هستند و پنجشنبه ها تعطیلن و براشون فرقی نداره احتمالا
كجايي رييس جمهور عزيز
كسي نيست كه حمايت كنه از قانوني كه به نفع مردمه
جايت واقعا خاليه
حالا که نظر مجلس مهم نیست از این به بعد دولت لوایح خود را برای تصویب به این هیات عالی ارائه دهد
الان همه چيز رفت رو هوا
خوب بچه هاي ما تعطيل هستند ولي من بايد برم سر كار
تعطيلي شنبه اگه بده خوب مثل پايتخت نشينها مارا هم پنج شنبه تعطيل كنيد
اين يعني عدالت
عدالت اين نيست كه خود شما تعطيل باشيد بقيه مثل برده كار كنند
کاهش ساعت کاری از 44 به 40 تکلیفش چی شد؟
هیچی از اولش مردم سر کار بودن
یا علی مدد