تصویب کلیات تعطیلی پنجشنبه ها و کاهش ساعات کاری به ۴۰ ساعت در هفته در کمیسیون اجتماعی/ دستگاههای اجرایی ضروری مستثنی شدند
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس دوازدهم از تصویب تعطیلی روز پنجشنبه به استثنای برخی دستگاههای اجرایی ضروری مانند گمرک، بیمارستانهاف سازمان امور مالیاتی و این قبیل دستگاهها در جلسه امروز کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد.
ولی داداشی، نماینده مردم آستارا و سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت؛ در تشریح جزئیات نشست امروز بعدازظهر (یکشنبه ۲۵ شهریورماه) این کمیسیون گفت: مهمترین دستور کار جلسه امروز بررسی لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری (اعاده از شورای نگهبان) با حضور نمایندگان سازمان اداری و استخدامی کشور، معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی، مرکز تحقیقات اسلامی قم، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی بود.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: این لایحه به منظور کاهش ساعات کاری در هفته از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت و تعطیلی یکی از روزهای هفته در مجلس یازدهم و کمیسیون تخصصی اجتماعی بررسی و سابقاً شنبه به عنوان روز تعطیل تصویب شده بود، که شورای نگهبان به این مصوبه ایراد گرفته بود.
داداشی ادامه داد: طبق قانون لایحه مذکور برای رفع ایرادات شورای نگهبان به مجلس و کمیسیون اجتماعی بازگشت داده شد. امروز مجدداً در کمیسیون اجتماعی بحث و بررسی و مقرر شد روزهای پنجشنبه تعطیل و روزهای شنبه تا چهارشنبه به عنوان روز کاری تعریف شود.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی اضافه کرد: همچنین در این جلسه ۴۰ ساعت کاری از شنبه تا چهارشنبه برآورد شد.
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته یک سری از دستگاههای ضروری مانند گمرک، سازمان امور مالیاتی، بیمارستانها و این قبیل دستگاههای اجرایی که ضرورتاً باید برقرار باشند، استثنا شدند. مثلاً ما بحث صادرات و واردات را در گمرک داریم، لذا گمرک نمیتواند تعطیل باشد؛ چراکه اگر بحث تجارت تعطیل شود، خسارت زیادی به اقتصاد کشور وارد میشود. بنابراین پنجشنبه برای گمرک، سازمان امور مالیاتی، مراکز درمانی و این قبیل دستگاهها که ضروریاند تعطیل نیست.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن اشاره مجدد به اینکه کلیات بحث تعطیلی روز پنجشنبه و کاهش ساعات کاری به ۴۰ ساعت در هفته در جلسه امروز این کمیسیون مصوب شد؛ اضافه کرد: در بحث دستگاههایی هم که از این مصوبه مستثنی شدند، مصداق تعیین دستگاه به سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و امور استخدامی و معاونتهای ریاست جمهوری واگذار شده که کدامها ضرورتاً باید برقرار باشند.
بله
https://ble.ir/Shenasname
روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
سروش
splus.ir/Shenasname
نمایش دیدگاهها
چه فایده وقتی بازار بازه
تعطیلات سالیانه تقویم جمهوری اسلامی را باهم ببینیم
از ۲۹ اسفن تا ۱۵ فروردین بمدت ۱۶ روز عملا تعطیل
۱۴ و۱۵ خرداد تعطیل رحلت امام
۲۲ بهمن تعطیل
۹ و۱۰ محرم تعطیل
۲۰ صفر تعطیل اربعین حسینی
۲۸ صفر تعطیل رحلت رسول اکرم
۲۹ یا ۳۰ صفر شهدت امام رضا تعطیل
۸ ربیع الاول شهادت امام حسن عسکری تعطیل
۱۷ ربیع الاول تولد مذهب شیعه جعفری تعطیل
۳ جمادی اثانی شهادت فاطمه زهرا تعطیل
۱۳ رجب تولد امام اول تعطیل
۲۷ رجب مبعث تعطیل
۱۵ شعبان تولد امام غایب تعطیل
۲۱ رمضان شهدت امام اول تعطیل
۱ شوال و۲ شول عید فطر تعطیل
۲۵ شوال شهادت رئیس مذهب شیعه تعطیل
۱۰ ذیحجه عید قربان تعطیل
۱۸ زیحجه عید انتخاب امام اول تعطیل
تا اینجا جمعا میشود ۳۶ روز تعطیلی که با احتساب ۵۲ روز جمعه میشود۸۸ روز واکنون نخبگان در مجلس تصویب کردند که ۵۲ روز پنجشنبه های سال هم تعطیل شود که جمعا میشود ۱۴۰ روزیهنی ۴ماه و۲۰ روز مملکت تعطیلی که ما نمیتوانیم با دنیا مبادله کنیم ۵۲ روز هم یکشنه است که کشورهای جهان تعطیلند جمعا میشود ۱۹۲ روزاز ۳۶۵ روز ارتباط ما با دنیا قطع است از ۱۷۳ روز باقیمانده هم یکماه آن بدلیل گرمای تابستان ونبود برق ادارات نیمه تعطیلند
ونهایتا ۱۴۳روز کاری در طول سال داریم
ماشاالله به نبوغ این مجلسیان