ساعت کاری ادارات در ماه رمضان شناور شد
شناسنامه قانون- ساعت آغاز به کار ادارات سراسر کشور در ایام ماه مبارک رمضان به صورت شناور از ساعت ۷ تا ۹ صبح است.
به گزارش شناسنامه قانون، ساعت آغاز به کار دستگاه های اجرایی کشور در تمامی استانها به استثنای واحدهای عملیاتی خدمترسان در ماه مبارک رمضان از ساعت ۷ تا ۹ صبح شناور بوده و ساعت آغاز به کار در روزهای بعد از شبهای قدر، ساعت ۹ صبح است.
البته لازم است رؤسای ادارات ستادی و استانی به گونهای برنامهریزی و نظارت کنند که ساعات کار شناور، هیچ خدشهای در نحوه پاسخگویی و ارائه خدمات ایجاد نکند.
مدارس مقطع متوسطه ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه و مقطع ابتدایی ساعت ۸ صبح است که مدارس باید به نحوی برنامهریزی کنند که نیم ساعت قبل از آغاز به کار مدارس، پذیرش دانشآموزان انجام شود و در فرصت مذکور برنامههای فرهنگی، تربیتی و ورزشی را اجرا کنند.
تبصره پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور در راستای حمایت از خانواده و کاهش دغدغه والدینی که هر دو در دستگاههای اجرایی شاغل هستند و فرزند محصل در مقاطع پیشدبستان و دبستان دارند، دستگاههای اجرایی را در تعامل با یکدیگر مکلف کرده که با شناور شدن ساعت شروع به کار یکی از والدین موافق کنند. کارکنان زن سرپرست خانوار که دارای این شرایط باشند هم مشمول همین حکم خواهند بود. این تبصره ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ به تصویب هیات وزیران رسیده است.
ساعت آغاز به کار بانکها همچنان ۷ و ۳۰ دقیقه صبح است و کارمندان بانکها برای انجام مقدمات شروع به کار، نیم ساعت زودتر حاضر خواهند بود تا از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح خدمات بانکی به مردم ارائه شود.
ساعت آغاز به کار دانشگاهها و بیمارستانها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و همچنین بخشهای آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساعت ۸ صبح است.
ساعت آغاز به کار واحدهای نظامی، انتظامی و امنیتی نیز ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح است.
?بله
https://ble.ir/Shenasname
?روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
?سروش
splus.ir/Shenasname
نمایش دیدگاهها
استدعا دارد نظر مردم رو به مسئولین ارشد مرتبط دولت برسونید. ساعات اداری از ۸ صبح شروع بشه و ۱۴/۳۰ خاتمه پیدار کنه.
سلام ساعات کاری ادارات کارشناسی نیست. والدینی که بچه محصل دارند بایستی اول بچه ها رو سامان دهند و به مدرسه برسونند سپس به محل کار مراجعه نمایند. به نظر ساعات کاری ادارات بایستی ۸ صبح باشد. اینکه ساعت کاری ادرات شناور باشد تداخل و مشکلاتی رو بدنبال دارد. ضمنا مراجعین هم بدونند که از ساعت ۸ همه کارمندان سر کار حضور دارند. مراجع از کجا بدونه فلان کارمند کی به سر کار خواهد آمد. این شیوه صحیح نیست. ساعات کاری باید همزمان شروع و پایان یابد.
سلام
بسیار عالی فرمودید
ما هم هر دو شاغل،بچه دبستانی داریم.موندیم چیکار باید کرد توی سروسامان دادن این بچه و به مدرسه رسوندن.
آخه توضیح کامل و واضح هم ندادید که منظور از ساعت شناور،پاس ساعتی واسه کارمند منظور نمیشه که،درسته؟؟؟
سلام. ساعت شناور به این معناست که به هر اندازه دیرتر از ساعت موظفی به اداره برسید، در انتهای همان روز جبران کنید و به همان میزان در اداره بمانید.
با یک تیرِتغییر صد نشان می زدید. ساعتو تغییر ندادید و چندین ساعت برای ادارات و بانکها و دبستان و دبیرستان و اوقات شناور ماه مبارک و .....را ایجاد کردید.