Site icon شناسنامه قانون

اشباع استخدام دولتی در تهران

ساختار سازمان اداری و استخدامی کشور انتصابات جدید در سازمان اداری انتصابات جدید در سازمان اداری و استخدامی کشور اطلاعیه جدید سازمان اداری و استخدامی تصویب طرح رتبه بندی مشاغل روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی مراکز آموزشی تأیید صلاحیت شده نظام‌نامه تعالی مدیریت منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی کمیته آمارهای بخشی نظام اداری سامانه مدیریت اطلاعات پرداخت کارکنان نظام اداری سازمان اداری و استخدامی کشور

معاون برنامه‌ریزی استاندار تهران با بیان اینکه ظرفیت استان تهران در بخش استخدام دولتی اشباع شده است، گفت: دارندگان مدارک دانشگاهی و فارغ‌التحصیلان منتظر استخدام در دستگاه‌های دولتی نباشند.

به گزارش ایسنا نعمت‌اله ترکی در حاشیه هفتمین کارگروه اشتغال استان تهران که صبح امروز با حضور رئیس اداره صنعت،‌ معدن و تجارت استان تهران برگزار شد با بیان اینکه جلسات کارگروه اشتغال به صورت ماهانه در استان برگزار می‌شود، افزود: 10 درصد از اعتباراتی که صندوق توسعه ملی قرار بود به بخش صنعت و کشاورزی اختصاص دهد، محقق شده و از ابتدای سال تاکنون از 256 طرح ارائه شده، 228 طرح به تصویب نهایی رسیده و تسهیلات آنها تا پایان سال از محل صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود.

وی افزود: سقفی که برای این طرح‌ها مصوب شده، هزار میلیارد تومان است و با پشتیبانی کارگروه،‌ این رقم تا پایان سال محقق خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی استاندار تهران با بیان اینکه در بخش صنعت و کشاورزی 200 میلیارد تومان از این تسهیلات جذب شده است، گفت: نرخ سود این تسهیلات 16 درصد است و با توجه به اینکه این تسهیلات یک ساله است، سال آینده بخش‌های جدیدی را در دستور کار قرار خواهیم داد.

ترکی در ادامه درباره بررسی‌هایی که کارگروه مشاغل انجام داده است، به ویژه در بخش حرفه‌آموزی، گفت: ظرفیت استان تهران در بخش اشتغالزایی دولتی کاملا اشباع شده لذا فارغ‌التحصیلان و دارندگان مدارک دانشگاهی در استان در انتظار استخدام در مراکز و بخش‌های دولتی نباشند، چرا که این امر محقق نخواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی استاندار تهران با بیان اینکه در حال حاضر 5000 مرکز یا آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای در تهران مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند که 3000 مرکز از این تعداد تعطیل است، گفت: یکی از دلایل تعطیلی این آموزشگاه‌ها؛ این است که آموزش‌های حرف، تبدیل به شغل نمی‌شود و مقرر شده آسیب‌شناسی عدم اشتغال پس از آموزش در این آموزشگاه‌ها مورد بررسی کارگروه قرار بگیرد و تکلیف آنها تعیین شود، چرا که معتقدیم اگر 2000 آموزشگاه فعلی با کیفیت بالا فعالیت داشته باشند، به مراتب بهتر از آموزشگاه‌هایی است که خروجی مناسبی ندارد.

وی گفت: 31 مرکز دولتی نیز در استان در حوزه حرفه‌آموزی وجود دارد که آماده واگذاری آن به بخش خصوصی هستیم تا تمام مجموعه در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد.

ترکی درباره سامانه اشتغالزایی که پیش از این عنوان شده بود، استانداری به دنبال رونمایی آن است، گفت: این سامانه نهایی و مقرر شده مجموعه‌های دولتی در آن دخالت نداشته باشند و اتحادیه اصناف و انجمن‌ها این سامانه را راه‌اندازی کنند.

Exit mobile version