قانون اجازه اجرای لایحه استخدام کشوری پس از تصویب کمیسیون خاص مشترک مجلسین 

مصوب ۱۳۴۳,۰۹,۲۴ مجلس شورای ملی

قانون اجازه اجرای لایحه استخدام کشوری پس از تصویب کمیسیون خاص مشترک مجلسین 

ماده واحدهبدولت اجازه داده میشود لایحه استخدام کشوری را که بمجلس شورای ملی تقدیم شده پس از تصویب کمیسیون خاص مشترک‌ مجلسین بموقع اجرا بگذارد. کمیسیون مزبور مرکب از بیست و چهار نفر می‌باشد که دوازده نفر از هر مجلس بانتخاب روسای مجلسین عضویت آنرا خواهند داشت. مصوبات کمیسیون مشترک تا تعیین تکلیف نهائی آن در مجلسین لازم ‌الاجرا خواهد بود.

تبصرهکمیسیون مزبور مکلف است از نمایندگان مجلسین که پس از تشکیل کمیسیون خاص ظرف یک ماه پیشنهادات کتبی بکمیسیون تقدیم ‌دارند برای ادای توضیح در اطراف پیشنهاد خود دعوت بعمل آورد.

قانون بالا مشتمل بر یک ماده و یک تبصره که در تاریخ روز ۲شنبه شانزدهم آذر ماه یکهزار و سیصد و چهل و سه بتصویب مجلس سنا رسیده بود در جلسه روز ۳ شنبه ‌بیست و چهارم آذر ماه یکهزار و سیصد و چهل و سه بتصویب مجلس شورایملی رسید.

رئیس مجلس شورای ملی- مهندس عبدالله ریاضی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *