Site icon شناسنامه قانون

سیاست های كلی ترویج و تحكیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران

ساختار سازمان اداری و استخدامی کشور انتصابات جدید در سازمان اداری انتصابات جدید در سازمان اداری و استخدامی کشور اطلاعیه جدید سازمان اداری و استخدامی تصویب طرح رتبه بندی مشاغل روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی مراکز آموزشی تأیید صلاحیت شده نظام‌نامه تعالی مدیریت منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی کمیته آمارهای بخشی نظام اداری سامانه مدیریت اطلاعات پرداخت کارکنان نظام اداری سازمان اداری و استخدامی کشور

سیاست های كلی ترویج و تحكیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران

سیاست های كلی ترویج و تحكیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران

به منظور ترویج و تحكیم فرهنگ پایداری و ایثار و جهاد در كشور و تكریم و پاسداری از حق ایثارگران اعم از شهیدان ، جانبازان، آزادگان و رزمندگان و خانواده های آنان و سهمی كه در عزت، امنیت و اقتدار ملی و نظام اسلامی دارند، سیاست های كلی نظام در این امور به شرح ذیل تعیین می گردد:

۱- اعلاء ترویج و تحكیم فرهنگ ایثار، جهاد، شهادت و تفكر بسیجی در جامعه و نهادینه ساختن آن در اندیشه، باور، منش و رفتار مردم و مسؤولان و مقابله با عوامل بازدارنده و تضعیف كننده آن.

۲- تعظیم وتكریم ایثارگران و پاسداری از منزلت و حق عظیم آنان برمردم وكشور و تبیین نقش برجسته آنان در انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و دفاع مقدس و امنیت ملی.

۳- بستر سازی ، ایجاد و توسعه ظرفیت های لازم در رسانه ها به ویژه صدا و سیما، نظام آموزشی كشور و دستگاه های فرهنگی هنری به منظور تحقق بندهای یك و دو و ترویج اهداف ، آرمان ها ، وصایا و آثارایثارگران و ارائه الگوهای جهاد و حماسه وفداكاری و معرفی قهرمانان عرصه جهاد و شهادت به جامعه .

۴- حمایت از تولید آثار ارزنده فرهنگی و هنری در جهت اشاعه فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت در جامعه .

۵- تحقیق، شناسایی و ترویج مستمر عوامل تقویت كننده فرهنگ جهاد ، ایثار و شهادت و مشاركت دستگاه ها و اركان نظام و لایه های مختلف اجتماعی در اجرای سیاست های مربوط به ایثارگران.

۶- توانمندسازی فردی و جمعی و اهتمام به پرورش استعداد ها و ارتقاء سطح علمی ، فنی و فرهنگی ایثارگران و فرزندان آنها به منظور نقش آفرینی فعال و مؤثر در عرصه های مختلف و اولویت دادن به استفاده از ایثارگران در بخش های مدیریتی در شرایط مساوی .

۷- اولویت دادن به ایثارگران در سیاستگذاری ها ، برنامه ها ، قوانین و آیین نامه های كشور و نیز در تخصیص و توزیع امكانات وحمایت های دولتی و فعالیت ها در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی كشور به تناسب ایثار و جهاد در راه آرمانهای اسلام و اهداف انقلاب اسلامی .

۸- شناخت نیازهای واقعی وارائه خدمات مؤثر به ایثارگران و خانواده های آنان در ابعاد مختلف فرهنگی، علمی، آموزشی، اجتماعی، بهداشتی، درمانی، بیمه ای، معیشتی، اشتغال، مسكن ، حقوقی، اداری، رفاهی و استخدامی با حفظ اصول عزتمندی، عدالت و روحیه خوداتكائی و شؤون ایثارگری.

۹- مناسب سازی بناها و مراكز خدمات عمومی، معابرشهری، مراكز اداری ، تفریحی و ورزشی و وسائط نقلیه عمومی با وضعیت جسمی جانبازان و ناتوانان جسمی و حركتی ، منطبق بر معیارهای مطلوب.

۱۰- توسعه مراكز علمی و پژوهشی وارتقاء ظرفیت ها ، توانمندی ها و فناوری ها واهتمام به تأمین تجهیزات وآموزشها و مراقبت های لازم برای پیشگیری ، درمان وكاهش آسیب های فردی و جمعی ناشی از جنگ و تهدیدات.

۱۱- حمایت قضایی از ایثارگران و خانواده آنها و صیانت و حفاظت از حریم ایثارگری ، با ایجاد ساز و كارهای مناسب توسط قوه قضائیه .

۱۲- حفظ و ترویج آثار ، ارزش ها، حماسه ها و تجارب انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با ایجاد ، توسعه و نگهداری موزه ها ، یادمان ها ، نمادها و نشان های جهاد ، مقاومت و ایثار و پاسداشت قداست و منزلت تربت پاك شهیدان و ساماندهی و نگهداری مناسب آنها به صورت مراكز فرهنگی.

Exit mobile version