Site icon شناسنامه قانون

دستورالعمل هزینه یابی فعالیت ها (1395)

ساختار سازمان اداری و استخدامی کشور انتصابات جدید در سازمان اداری انتصابات جدید در سازمان اداری و استخدامی کشور اطلاعیه جدید سازمان اداری و استخدامی تصویب طرح رتبه بندی مشاغل روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی مراکز آموزشی تأیید صلاحیت شده نظام‌نامه تعالی مدیریت منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی کمیته آمارهای بخشی نظام اداری سامانه مدیریت اطلاعات پرداخت کارکنان نظام اداری سازمان اداری و استخدامی کشور

دستورالعمل هزینه یابی فعالیت ها (ضمیمه 1 پیوست 3 بخشنامه بودجه 95)

مشاهده متن کامل در فرمت پی دی اف (pdf)

مقدمه

نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد به عنوان یک نظام مدیریتی برای ارتقای کارآیی و اثربخشی مخارج بخش عمومی مورد توجه دولت ها بوده است. در بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، طبقه بندی عملیات به نحوی است که هدفها شفاف تر بیان می شوند، ارزیابی بودجه آسانتر بوده و در روش هزینه یابی آن، ارتباط بین داده و ستانده مورد توجه قرار می گیرد.

با توجه به تعریف فوق، سه عنصر اصلی در نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد عبارتند از: برنامه ریزی (تهیه برنامه سالانه)، محاسبه بهای تمام شده و مدیریت عملکرد. برای این که برنامه قابل اجرا باشد، باید ساز و کار لازم برای هزینه یابی آن وجود داشته باشد. هزینه ها را به روش های متفاوتی می توان به موضوع های هزینه (از جمله واحدهای عملیاتی، مراکز هزینه و محصولات) مرتبط ساخت. در هر معیاری که مورد استفاده قرار گیرد، نظام هزینه یابی نه تنها باید اطلاعات هزینه ای دقیقی را در خصوص برنامه های اجرایی و فعالیت ها تولید کند، بلکه باید قادر باشد هزینه های مزبور را به درستی به موضوع های هزینه مرتب سازد.

(در حال تکمیل…)

Exit mobile version