ثبتنام دهمین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ دستگاههای اجرایی شروع شد
شناسنامه قانون- ثبتنام دهمین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ دستگاه های اجرایی به صورت اینترنتی از روز چهارشنبه ۲۳فروردینماه ۱۴۰۲تا پایان روز دوشنبه ۴ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ انجام خواهد شد. این زمان به هیچ وجه تمدید نخواهد شد، متقاضیان باید در مدت زمان فوق، نسبت به ثبتنام اقدام نموده و از موکول نمودن آن به روزهای پایانی خودداری نمایند.
دانلود دفترچه ثبت نام دهمین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲
با توجه به مجوزهای صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و در راستای اجرای ماده(۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری و مفاد دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاههای اجرایی منضم به بخشنامه سازمان به شماره ۱۰۱۲۴۳مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۹و به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگاههای اجرایی کشور، شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی برای استخدام در دهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور به شرح زیر اعلام میگردد:
مفاهیم و تعاریف برخی از اصطلاحات بکار رفته در متن دفترچه راهنمای ثبت نام امتحان مشترک فراگیر به شرح ذیل است:
الف) دستگاه اجرایی
کلیه وزارتخانهها، مؤسسات دولتی، مؤسسات یا نهادهای عمومی غیردولتی، شرکتهای دولتی و کلیه دستگاههایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر و یا تصریح نام است از قبیل شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی، بانکها و بیمههای دولتی (کلیه دستگاههای موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری)، دستگاه اجرایی نامیده میشوند.
ب) ایثارگران
ب – ۱) ایثارگران سهمیه بیست و پنج (۲۵) درصد شامل:
ب – ۲) ایثارگران سهمیه پنج (۵) درصد شامل:
تذکر: مراجع تأیید مدت حضور داوطلبانه در جبههها عبارتند از:
۱. معاونت نیروی انسانی هر یک از ردههای نیروهای مسلح در مورد رزمندگان متبوع خود؛
۲. معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد بسیجیان و نیروهای مردمی اعم از مستخدمین دولت و صاحبان مشاغل و صنوف آزاد و افراد فاقد شغل؛
۳. معاونت توسعه و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در مورد جهادگران.
ج) داوطلب بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و شهرستان مراکز استانها)
با توجه به قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوب سال ۱۳۹۹) مبنی بر ایجاد اولویت برای داوطلبان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و شهرستان مراکز استانها) در امتحانات مشترک فراگیر داوطلبی بومی شهرستانی تلقی میشود که «متولد» یا «ساکن با سابقه ده سال سکونت» در همان شهرستان باشد. بومی بودن افراد به طرق ذیل احراز میگردد:
۱- شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا یکی باشد.
تبصره: با توجه به تغییرات تقسیمات کشوری در سالهای مختلف، در صورت اختلاف نظر یا ابهام درخصوص شهرستان محل تولد، ملاک عمل نظر اداره کل ثبت احوال استان مربوطه خواهد بود.
۲- استفاده از اولویت بومی از طریق سکونت به موجب تأیید ساکن بودن و حداقل ده سال سکونت با ارائه استشهاد محلی (براساس فرم پیوست) ممهور به مهر نیروی انتظامی (پاسگاه یا کلانتری محل) در شهرستان مورد تقاضا با ارائه مدارک و مستندات ذیل امکانپذیر خواهد بود:
الف- داشتن گواهی تحصیل در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تأیید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه؛
ب- گواهی اشتغال به کار رسمی، پیمانی و قراردادی در بخش دولتی و عناوین مشابه در بخش خصوصی مشروط به پرداخت حق بیمه.
تبصره: داشتن گواهی تحصیل در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تأ˻د اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه میتواند به عنوان تمام یا قسمتی از سابقه ده سال سکونت به شرط ارائه استشهاد محلی مبنی بر تأیید ساکن بودن فعلی فرد در شهرستان محل مورد تقاضا ملاک محاسبه قرار گیرد.
د) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (موضوع مصوبه شماره ۶۹۳۸۵/۲۷۸مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۹مجلس شورای اسلامی)
بر اساس ماده (۱۵) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (موضوع مصوبه شماره ۶۹۳۸۵/۲۷۸ مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۹ مجلس شورای اسلامی)؛
۱- به ازای تاهل و داشتن هر فرزند، یکسال به سقف محدوده سنی داوطلب که در دفترچه راهنمای ثبت نام درج گردیده، اضافه خواهد شد. سنوات قابل افزایش برای تاهل و داشتن فرزند موضوع این ماده، حداکثر پنج (۵) سال میباشد.
۲- به ازای تاهل و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، حداکثر تا ده (۱۰) درصد به مجموع امتیاز آزمون مشترک فراگیر داوطلب اضافه میشود.
تبصره: امتیازات مطروحه در بندهای (۱) و (۲) این ماده با رعایت تبصره بند (ت) ماده (۱) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مبنی بر اینکه امتیازات فوقالذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند وی، بالای ۲/۵ نباشد. مبنای تعیین نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری امتحان مشترک فراگیر میباشد، اعمال میشود.
۱- داشتن تابعیت ایران؛
۲- اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛
۳- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛
۴- انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان؛
تبصره: با عنایت به ماده (۸) مصوبه شماره /۱۴۰۰/۶۷۹۵دش مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشآموختگان برتر مشمول تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی بنیاد ملی، نخبگانی که پروژه تحقیقاتی جایگزین خدمت مورد تأیید مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح را شروع نموده و دوره آموزش نظامی خود را طی نمودهاند، میتوانند قبل از صدور کارت پایان خدمت در آزمونهای استخدامی دستگاههای اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ثبتنام نمایند. این دسته از افراد در صورت پذیرفته شدن در آزمون استخدامی، حداکثر تا یکسال (۱۲ماه) پس از تاریخ برگزاری آزمون مورخ (۱۴۰۲/۰۳/۰۵)، نسبت به ارائه گواهی پایان خدمت خود به دستگاه اجرائی استخدام کننده اقدام نمایند. در صورت عدم ارائه گواهی پایان خدمت توسط افراد مذکور در زمان مقرر، ادامه فرایند استخدامی آنها متوقف گردیده و حتی در صورت قبولی نهایی در آزمون مربوطه، استخدام و بکارگیری آنها کانلمیکن تلقی میشود. همچنین صدور شماره مستخدم، انعقاد قرارداد پیمانی و صدور حکم کارگزینی در بازه زمانی تعیین شده منوط به ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت دائم میباشد.
۵- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که استخدام میشوند؛
۶- عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر؛
۷- نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر؛
۸- عدم وجود هرگونه ممنوعیت استخدام در دستگاههای اجرایی توسط آراء مراجع قضایی و ذیصلاح؛
۹- داوطلبان استخدام نباید جزء نیروهای بازخرید خدمت دستگاههای اجرایی و همچنین بازنشسته باشند؛
۱۰- به استناد ماده (۹۴) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل و پست سازمانی، کارکنانی که تصدی یکی از پستهای سازمانی در هر یک از دستگاههای اجرایی را به صورت رسمی یا پیمانی دارا میباشند، پس از پذیرفته شدن در امتحان مشترک فراگیر در زمان استخدام، نباید جزء مستخدمین رسمی یا پیمانی سایر دستگاههای اجرایی باشند.
تبصره: مسئولیت قبول یا عدم قبول استعفای پذیرفتهشده نهایی بر اساس قوانین و مقررات مربوطه توسط دستگاه اجرایی، در زمان صدور شماره مستخدم و انعقاد قرارداد پیمانی و یا صدور حکم کارگزینی، به عهده داوطلب پذیرفتهشده آزمون میباشد.
۱۱- داشتن حداقل سن بیست (۲۰) سال تمام و داشتن حداکثر چهل (۴۰) سال تمام برای استخدام و برای متخصصین با مدرک تحصیلی دکتری چهل و پنج (۴۵) سال تمام بر اساس بند (الف) ماده (۴۲) قانون مدیریت خدمات کشوری.
تبصره ۱: جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت و بالاتر، از شرط حداکثر سن معاف میباشند.
تبصره ۲: موارد ذیل به شرط ارائه مدارک و مستندات لازم از مراجع ذیربط، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
– پدر و مادر و همسر و برادر و خواهر شهید به میزان پنج سال؛
– داوطلبانی که در جبههها به طور داوطلبانه خدمت نمودهاند به میزان حضور در جبهه و همچنین مدت زمان بستری شدن و یا استراحت پزشکی رزمندگان داوطلب در اثر مجروحیت در جبههها؛
– داوطلبانی که به صورت غیررسمی و تماموقت در وزارتخانهها و موسسات و شرکتهای دولتی، بانکها و شرکتهای تحت پوشش آنها، شرکتهای بیمههای دولتی، شهرداریها و موسسات و شرکتهای دولتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است، موسسات و شرکتهای ملی و مصادره شده که به نحوی از بودجه و کمک دولت استفاده میکنند، نهادهای انقلاب اسلامی و شرکتهای تحت پوشش آنها از تاریخ ۱۳۵۷/۱۱/۲۲ به خدمت اشتغال داشتهاند به میزان مدت خدمت غیررسمی آنها.
تبصره ۳: به موجب بند (الف) ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ازای تاهل و نیز داشتن هر فرزند، یکسال به سقف محدوده سنی داوطلب که در متن دفترچه راهنمای ثبتنام امتحان مشترک فراگیر درج گردیده، اضافه خواهد شد. حداکثر سنوات قابل افزایش برای تاهل و داشتن فرزند، پنج (۵) سال میباشد.
امتیازات فوقالذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند وی، بالای ۲/۵ نباشد. مبنای تعیین نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری امتحان مشترک فراگیر میباشد.
الف – آزمون عمومی
مواد آزمون عمومی عبارتند از:
تبصره ۱: سوالات معارف اسلامی مربوط به پیروان سایر مذاهب اسلامی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی) مطابق تعالیم و احکام فقهی آنان طراحی خواهد شد.
تبصره ۲: اقلیتهای دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از پاسخگویی به سوالات معارف اسلامی معاف بوده و در این صورت نمره مکتسبه این داوطلبان، براساس مجموع تراز شده سایر سوالات محاسبه خواهد شد.
ب- آزمون تخصصی و اختصاصی
سوالات حیطههای تخصصی و اختصاصی در امتحان مشترک با توجه به شغل مورد نظر تعیین شده و مواد آزمون سوالات تخصصی و اختصاصی برای هر یک از مشاغل به تفکیک دستگاههای اجرایی در بخش نهم همین دفترچه مشخص شده است.
تذکر: کلیه سوالات مواد آزمون عمومی، تخصصی و اختصاصی به صورت چهارگزینهای و با ضریب مندرج در جداول بخش نهم میباشند. ضمنًا به ازای هر پاسخ اشتباه به سوالات، یک سوم نمره منفی در نظر گرفته خواهد شد.
الف) سهمیه ایثارگران
جذب ایثارگران مورد تأیید بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق شرکت در امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور و از محل سهمیههای قانونی ۲۵ و ۵درصد از مجموع مجوزهای هر یک از دستگاههای اجرایی و با رعایت ساز و کارهای ذیل صورت میپذیرد:
۲- جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت و بالاتر از شرط حداقل معدل و حداکثر سن معاف میباشند.
۳- آن دسته از فرزندان شاهد، جانبازان از کارافتاده کلی، آزادگان از کارافتاده کلی و فرزندان آنان که علاوه بر سهمیه ۳۶درصد ایثارگران با کسب حد نصاب قبولی و رعایت ترتیب نمرات مکتسبه در سهمیه آزاد پذیرفته میشوند، میتوانند همانند سایر فرزندان شاهد، جانبازان و آزادگان از شرط معافیت حداقل معدل و حداکثر سن بهرهمند گردند.
۴- سهمیه استخدامی مربوط به مشمولین سهمیه ۶درصد ایثارگران در دفترچه راهنمای ثبتنام امتحان مشترک فراگیر مشخص و از سهمیه سایر داوطلبان مجزا گردیده است و داوطلبان ایثارگر برای اعمال سهمیه مذکور صرفاً باید شغلمحلهای مشخص شده در سهمیه ایثارگران ۶درصد را انتخاب نمایند.
۵- کسب حد نصاب نمره امتحان مشترک فراگیر برای مشمولین سهمیه ۳۶ و ۶ درصد ایثارگران تا سقف سهمیه الزامی نمیباشد. بدیهی است در صورتی که ایثارگران موضوع این سهمیهها در شغلمحلهای سهمیه آزاد شرکت نمایند کسب حد نصاب نمره امتحان در شغل مربوط الزامی است.
۶- استخدام مازاد بر سهمیه استخدامی (۲۵درصد و ۵درصد) ایثارگران در صورت کسب حد نصاب آزمون، از طریق رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد در صورت وجود ظرفیت و جنسیت متناسب، صرفاْ در مرحله معرفی افراد برای بررسی مدارک و تا قبل از معرفی افراد به مرحله ارزیابی تکمیلی در همان شغل محل جنسیت امکانپذیر میباشد.
تذکر:
۱- معرفی نهایی ایثارگران در سهمیه استخدامی مربوط به آنها صرفاْ از میان آن دسته از ایثارگران واجد شرایطی خواهد بود که سهمیه ثبتنامی و شرکت در آزمون کتبی آنان در سهمیه ایثارگران صورت گرفته باشد.
۲- در صورتی که داوطلب ایثارگری براساس نمره فضلی در آزمون کتبی در رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد در همان شغل محل جنسیت به عنوان داوطلب آزاد معرفی شده باشد، سایر مراحل آزمون و فرآیند استخدام خود را به عنوان داوطلب سهمیه آزاد ادامه خواهد داد.
۳- پس از انجام ارزیابی تکمیلی، اعلام نتایج نهایی داوطلبان بر مبنای سهمیه معرفی شده داوطلب، در مرحله ارزیابی تکمیلی انجام خواهد پذیرفت.
ب) سهمیه معلولین
جذب معلولین مورد تأیید سازمان بهزیستی کشور از طریق شرکت در امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور و از محل سهمیه قانونی سه (۳) درصد (قانون جامع حمایت از معلولان) از مجموع مجوزهای هر یک از دستگاههای اجرایی و با رعایت ساز و کارهای ذیل صورت میپذیرد:
۱- سهمیه استخدامی مربوط به مشمولین سهمیه ۳درصد معلولین مورد تأیید سازمان بهزیستی کشور در دفترچه راهنمای ثبتنام امتحان مشترک فراگیر مشخص گردیده است. داوطلبان معلول تأیید شده مشمول این سهمیه، برای اعمال سهمیه مذکور صرفًا باید شغلمحلهای مشخص شده در سهمیه معلولان را انتخاب نمایند.
۲- معلولین باید توانایی لازم برای انجام کاری که جهت آن استخدام میشوند را داشته باشند.
۳- بر اساس ماده (۵) آییننامه شماره ۴۴۱۷۸/۸۸۳۸۴ مورخ ۱۳۸۹/۰۴/۲۲ وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک، استخدام معلولان به شرط آنکه به تشخیص سازمان بهزیستی کشور، معلولیت آنان مانع از ماموریت کاری آنها نباشد، بلامانع میباشد.
۴- استخدام مازاد بر سهمیه استخدامی ۳درصد معلولین در صورت کسب حد نصاب، از طریق رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد در صورت وجود ظرفیت و جنسیت متناسب، صرفاْ در مرحله معرفی افراد برای بررسی مدارک و تا قبل از معرفی افراد به مرحله ارزیابی تکمیلی در همان شغلمحل جنسیت امکانپذیر میباشد.
تذکر:
۱- معرفی نهایی معلولین در سهمیه استخدامی مربوط به آنها صرفاْ از میان آن دسته از معلولین واجد شرایطی خواهد بود که سهمیه ثبتنامی و شرکت در آزمون کتبی آنان در سهمیه معلولین صورت گرفته باشد.
۲- در صورتی که داوطلب معلول براساس نمره فضلی در آزمون کتبی در رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد در همان شغل محل جنسیت به عنوان داوطلب آزاد معرفی شده باشد، سایر مراحل آزمون و فرآیند استخدام خود را به عنوان داوطلب سهمیه آزاد ادامه خواهد داد.
۳- پس از انجام ارزیابی تکمیلی، اعلام نتایج نهایی داوطلبان بر مبنای سهمیه معرفی شده داوطلب، برای مرحله ارزیابی تکمیلی انجام خواهد پذیرفت.
ج) سایر امتیازات
۱. بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و شهرستان مراکز استانها)
داوطلبان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و شهرستان مراکز استانها) نسبت به سایر داوطلبان غیر بومی دارای اولویت میباشند. اولویت بومی به این شرح اعمال خواهد شد. «نمره مکتسبه داوطلب بومی شهرستانی در آزمون کتبی (مجموع وزن چهل درصد (٪۴۰) برای حیطه عمومی و شصت درصد (٪۶۰) برای حیطه تخصصی و اختصاصی) با ضریب «یک و چهاردهم» (۱/۴) محاسبه و ملاک عمل قرار میگیرد.»
تذکر: امتیاز مطروحه پس از تعیین حد نصاب و قبل از معرفی افراد مشمول برای سایر مراحل استخدام، محاسبه و ملاک عمل قرار میگیرد.
۲. قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ازای تاهل و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، مجموعاً حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه میشود.
تذکرات:
۱. امتیازات مطروحه در بند فوقالذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای ۲/۵ نباشد. مبنای تعیین نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری امتحان مشترک میباشد.
۲. امتیاز مطروحه پس از تعیین حد نصاب و قبل از معرفی افراد مشمول برای سایر مراحل استخدام، محاسبه و ملاک عمل قرار میگیرد.
۳. با توجه به اینکه اعمال امتیازات فوقالذکر بر اساس اطلاعات خوداظهاری داوطلبان میباشد، در صورتی که در مرحله بررسی مدارک و مستندات، داوطلب فاقد مدارک مثبته باشد، از سایر فرآیند استخدام حذف میشود.
دانلود دفترچه ثبت نام دهمین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲
?بله
https://ble.ir/Shenasname
?روبیکا
https://rubika.ir/shenasname
?سروش
splus.ir/Shenasname
نمایش دیدگاهها
سلام اگه امکان داره ثبت نام رو تمدید کنید بنده دیر متوجه شدم خیلی نیاز دارم. ممنونم
سلام . من میخوام برای کارشناس ثبت اسناد ثبت نام کنم . توی دفترچه هست ولی توی سایت فعال نشده ... جریان چیه. واقعا جهاد دانشگاهی صلاحیت برگزاری چنین آزمونی رو نداره
سلام
متاسفانه قسمت شغل انتخابی در ثبت نام باز نمی شود .آیا سیستم مشکل دارد؟
سلام چرا برا کارشناس امور اداری مدیریت اموزشی نمیخوان درصورتی که تمام منابعش رو گذروندیم اونوقت کارشناس برنامه و بودجه که مدیریت آموزشی خواسته منابعش رو اصلا پاس نکردیم!
باسلام و احترام
لطفا اول مستخدمین قراردادی با مدت معین دستگاههای دولتی را تعیین تکلیف کنید که بیش از بیست سال سابقه دارند اما هنوز قراردادی هستند حال آنکه بعضی ها با کمتر از مدت خدمت پیمانی یا رسمی هستند.
به داد این افراد برسید که پارتی جز خدا ندارند
باسلام
این افراد از ابتدا بدون رعایت مقررات و بدون آزمون استخدامی وارد دستگاهها شدند
سلام.من ۴۳سالمه با مدرک تحصیلی لیسانس و متاهل ودر یکی از دستگاههای اجرایی بصورت قرارداد سابقه دارم ایا میتونم شرکت کنم
ایا تلفنی هست که بشه مشاوره گرفت
ممنون میشم
خواهشا جواب بدین
تشکر
ایا تمدید شده ثبتنام!!؟؟؟؟؟
سلام، خیلی عجیبه که وزارت راه و شهرسازی، رشته شهرسازی نمی گیره!!!!
ای کاش یکی تو مدرسه بهمون می گفت اگه دوست داری شغل دولتی باید بری انسانی فقط!
سلام خسته نباشید خواستم بگم اموزش و پرورش قسمت خدمات استخدامی دارد یا نه دبپلم برق صنعتی دارم پدرم ومادرم فوت کردند متولد سال ۱۳۶۸هستم
اشتباهمیکنیهرجامیریآموزشوپرورشنیامنآمدمپشیمانموراهبرگشتندارم