Site icon شناسنامه قانون

دستورالعمل ماده 20 قانون تأسيس و اداره مدارس، مراكز آموزشي و مراكز پرورشي غيردولتي (مصوبه شماره شماره30141/120 مورخ ۲۰/۴/۱۳۹۰) هشتصد و بيست و نهمين جلسه شوراي عالي آموزش و پرورش تاريخ 18/8/1389)

ساختار سازمان اداری و استخدامی کشور انتصابات جدید در سازمان اداری انتصابات جدید در سازمان اداری و استخدامی کشور اطلاعیه جدید سازمان اداری و استخدامی تصویب طرح رتبه بندی مشاغل روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی مراکز آموزشی تأیید صلاحیت شده نظام‌نامه تعالی مدیریت منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی کمیته آمارهای بخشی نظام اداری سامانه مدیریت اطلاعات پرداخت کارکنان نظام اداری سازمان اداری و استخدامی کشور

1ـ در اجراي ماده 20 قانون تأسيس و اداره مدارس، مراكز آموزشي و مراكز پرورشي غيردولتي مصوب مجلس شوراي اسلامي تاريخ 6/5/1387، در مدت اجراي آزمايشي قانون مذكور، موسس يا موسسان مراكز آموزشي غيردولتي1 موظفند سالانه (سال مالي) 5 درصد از شهريه دريافتي از ثبت‌نام‌شدگان را به وزارت آموزش و پرورش پرداخت نمايند.

2ـ سازمان مدارس غيردولتي و توسعه مشاركت‌هاي مردمي موظف است حداكثر ظرف مدت يك ماه « دستورالعمل چگونگي هزينه‌كرد وجوه دريافتي» را با رعايت نكات ذيل تهيه و پس از تأييد شوراي نظارت مركزي ابلاغ نمايد.

1ـ2ـ تهيه برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي لازم براي بررسي، كنترل و انطباق فعاليت‌هاي اداري، آموزشي، تربيتي و مالي مدارس و مراكز آموزشي غيردولتي با قوانين و مقررات ذي‌ربط.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1ـ به استناد ماده 2 قانون تأسيس و اداره مدارس، مراكز آموزشي و مراكز پرورشي غيردولتي مركزي است كه به منظور افزايش توان علمي و تخصصي و يا كسب مهارت‌هاي فني و حرفه‌اي بدون ارائه مدرك تحصيلي رسمي فعاليت مي‌نمايد، از قبيل آموزشگاه‌هاي علمي آزاد، آموزشگاه زبان خارجي، آموزشگاه فني و حرفه‌اي و كاردانش.

2ـ2ـ نظارت مستمر بر عملكرد مدارس، مراكز آموزشي و مراكز پرورشي غيردولتي با استفاده از روش‌هاي علمي ارزشيابي تضمين كيفيت و نيز اعزام هيأت‌هاي نظارتي در سطح ستاد، استان، شهرستان، مناطق و نواحي.

تبصره ـ عوامل نظارت بر مراكز مذكور از بين متخصصين امور آموزشي و پرورشي و ترجيحاً از بين فرهنگيان بازنشسته انتخاب مي‌شوند.

3ـ2ـ طـراحي و اجراي برنامه‌هاي توانمنـدساز مدرسين و نيروهاي شاغل در مـدارس و مراكز و ارتقاء صلاحيت‌هاي حرفـه‌اي ايشان از طريق برگـزاري دوره‌هاي آموزشي.

4ـ2ـ درجه‌بنـدي و رتبه‌بندي مدارس و مـراكز آموزشي غـيردولتي به منظور استانداردسازي سطح ارائه خدمات.

5 ـ2ـ اقدام‌پژوهي و آسيب‌شناسي وضع موجود و انجام مطالعات تطبيقي به منظور كيفيت‌بخشي در محتوا و روش‌ها و تبيين تاثير آن در فرايند تعليم و تربيت دانش‌آموزان با همكاري پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش 

6ـ2ـ شناسايي و معرفي نوآوري‌ها و خلاقيت‌هاي موسسين، مديران و معلمان مراكز از طريق طراحي و اجراي جشنواره‌ها، همايش‌ها و فراخوان‌ها.

7ـ2ـ بررسي روش‌هاي متداول آموزشي و پرورشي در مراكز آموزشي غيردولتي و ارائه روش‌ها و برنامه‌هاي نوين و كارآمد.

8 ـ2ـ پرداخت حق‌الزحمه عوامل اجرايي نظارت.

9ـ2ـ كمك به تامين امكانات و تجهيزات لازم براي مدارس و مراكز آموزشي غيردولتي ترجيحاً در مناطق كمتر برخوردار.

1۰ـ2ـ تأمين منابع مالي بابت برگزاري كلاس‌هاي آموزشي و تشكيل جلسات و گردهمايي‌ها.

11ـ2ـ ساير موارد با تاييد وزير.

3ـ وزارت آموزش و پرورش موظف است 90% از مبالغ دريافتي را به حساب ادارات كل آموزش و پرورش استان واريز نمايد. وجوه واريزي براي كيفيت‌بخشي به مراكز غيردولتي و همچنين ادامه تحصيل دانش‌آموزان كم‌برخوردار و مستعد در مدارس غيردولتي با كيفيت مطلوب، هزينه خواهدشد.

تبصره ـ مجموعه ابتكارات و نوآوري‌ها و خلاقيت‌هاي مدارس و مراكز آموزشي و پرورشي غيردولتي به منظور كيفيت‌بخشي ساير مراكز دولتي و غيردولتي همه‌ساله توسط سازمان مدارس غيردولتي و توسعه مشاركت‌هاي مردمي شناسايي و تدوين و در اختيار موسسان قرار گيرد.

موضوع: دستورالعمل ماده 20 قانون تأسيس و اداره مدارس، مراكز آموزشي و مراكز پرورشي غيردولتي در هشتصد و بيست و نهمين جلسه شوراي عالي آموزش و پرورش تاريخ 18/8/1389 به تصويب رسيد

دبير شورا ‌ـ مهدي نويد

 

Exit mobile version