اخبار اداری و استخدامی

تعیین افزایش حقوق ۳۰ درصد حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵

تعیین افزایش حقوق ۳۰ درصد حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵

شناسنامه قانون- مجتبی یوسفی سخنگوی کمیسیون تلفیق با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ اظهار داشت: در جلسه عصر امروز موضوع افزایش نرخ ۲ درصدی مالیات بر ارزش افزوده در لایحه بودجه مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: کمیسیون تلفیق به پیشنهاد افزایش ۲ درصد مالیات بر ارزش افزوده یعنی افزایش مالیات به میزان ۱۲ درصد موافق نکردند و مالیات بر ارزش افزوده همان ۱۰ درصد در سال آینده باقی ماند؛ این تصمیم به دلیل کاهش نگرانی از افزایش قیمت‌ها اتخاذ شده است.

سخنگوی تلفیق همچنین گفت: حداقل افزایش حقوق ۳۰ درصد تعیین شد وبرای حداقل‌بگیران درصد رشد بالاتری در نظر گرفته شد.

توضیحات شناسنامه قانون:

بر اساس آخرین خبری که از زبان تاجگردون، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مطرح شده است، بحث افزایش ضریب حقوق بیشتر از ۲۰ درصد منتفی است و همه افزایش‌های پلکانی مطرح‌شده بر روی دریافتی کارکنان اِعمال خواهد شد.

همچنین، با توجه به مصاحبه برخی از اعضای کمیسیون تلفیق،فرمول نحوه افزایش حقوق سال آینده مشخص شده است. که در مطلب زیر می‌توانید به صورت دقیق ملاحظه کنید

بیشتر بخوانید:  تداوم بکارگیری ۱۰ هزار معلم بازنشسته و حق التدریس آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۵ با حکم مجلس

373 دیدگاه

  1. کوکب سلیمانپور از بهمن هرسال تا بهمن سال بعد در بهترین حالت تا حالا ۲۰ درصد به حقوق باز نشستگانِ کشوری اضافه میشه که اونم از همون بهمن جنسا بصورتِ جهشی باالا میرن ، تازه اون اضافه آخر با حقوق فروردین یا اردیبهشت اعمال میشه در طولِ سال هم دستِ کم دوبارافزایش تورمی روی تمام اقلام اعمال میشه ، بخاطرِ همین آرزوی من یکی اینه که نه حقوقها اضافه بشه نه قیمتِ اجناس بالا بره ، منتی هم سرِ ما نذارن که حقوقاتونو افزایش دادیم . من که از خدامه.

  2. دولت محترم نباید حقوق ها رادرصدی اضافه کند…مگر تورم برای حقوق بگیرها درصدی اضافه می شود؟؟؟همه به یک اندازه فشارمتحمل می‌شوند…پس اضافه شدن حقوق ها هم باید به یک اندازه باشد تاحق به حق داربرسد۰۰.

    1. درصدی یعنی 30 درصددپایه حقوق پلکانی یعنی اینکه هر کس فرق دارنده
      الان باذافزایش 30 درصد همه هم اندازه لضافه شده

  3. آقای دکتر با یک حساب سرانگشتی میتوانی بفهمی که با تورم ۵۰ درصد حقوق ۳۰ درصد باز بعضی از اقشار کارمند البته بهداشت ودرمان وآموزش و پرورش ۲۰ درصد تا قبل عید میرند زیر خط فقر دکتر جان اگر برای ۸۰ یا ۹۰ میلیونی را ۵ درصد افزایش میدادی وبرای اون ۲۰ میلیون حقوق بگیر بهداشت را ۱۰۰ درصد هم افزایش بدی بهشون نمیرسه بهتر بود همسان سازی حقوق را اجرا می‌کردید برای همه نهادها وزارت خانه ها چرا بهداشت ودرمان داره برنامه میره یک فکری کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *