انتشار اسامی ۱۳۰۰ دستگاه که حقوق کارکنان و مدیران را اعلام نکردند
با وجود هشدار سازمان اداری و استخدامی در رابطه با اعلام و ورود اطلاعات حقوقی کارکنان و مدیران دستگاههای اجرایی در سامانه ثبت حقوق و مزایا بیش از ۱۳۰۰ دستگاه هنوز هیچ اطلاعاتی وارد نکردهاند.
شناسنامه قانون- بعد از آنکه پرداخت حقوق کارکنان در آبانماه مشروط به ورود اطلاعات حقوق و مزایا به سامانه مربوطه شد، سازمان اداری و استخدامی مهلت دو هفتهای برای دستگاههایی تعیین کرد که هنوز اطلاعات را وارد و یا تکمیل نکرده بودند و با ارائه تعهد کتبی، امکان پرداخت حقوق برای آنها فراهم میشد.
در آذرماه بود که بار دیگر سازمان اداری و استخدامی با دستگاههای مربوطه مکاتبه و طی بخشنامهای اعلام کرد که حداکثر تا ۱۵ آذرماه باید اطلاعات در سامانه تکمیل شده باشد در غیر این صورت پرداختی برای مسئولان مربوطه یعنی بالاترین مقام دستگاه اجرایی به همراه معاونان مالی و اداری یا معاون توسعه منابع انسانی و همچنین ذیحساب صورت نمیگیرد.
بیشتر ببینید: بخشنامه تخصیص و پرداخت حقوق آذرماه از طریق سامانه یکپارچه نظام اداری
گزارش از سازمان استخدامی به برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد رفت
بررسیهای نشان میدهد که در ۲۹ آذر ماه، مکاتبهای بین لطیفی- رئیس سازمان اداری و استخدامی- با رئیس سازمان برنامه و بودجه- و همچنین وزیر اقتصاد صورت گرفته و ضمن ارائه گزارش این سازمان در رابطه با آخرین وضعیت ورود اطلاعات به سامانه حقوق و مزایا و سامانه پاکنا، لیست دستگاههایی که اطلاعات حقوق و مزایای خود را در سامانه ثبت یا تکمیل نکردهاند، اعلام شده است.
گزارش دریافتی ایسنا در مورد لیست ارائه شده از سوی سازمان اداری و استخدامی از این حکایت دارد که بیش از ۱۴۵۰ دستگاه در این لیست وجود دارد که در سال جاری اطلاعات وارد شده آنها کمتر از ۵۰ درصد است؛ به طوری که از این حدود ۱۴۵۰ دستگاه ثبت اطلاعات بیش از ۱۳۰۰ دستگاه صفر درصد است و هیچ گزارشی اعلام نکردهاند و نزدیک به ۱۵۰ دستگاه دیگر نیز کمتر از ۵۰ درصد ورود اطلاعات داشتهاند.
گرچه سامانه ثبت حقوق ومزایا از سال ۱۳۹۷ امکان در ج اطلاعات حقوق و مزایا داشته است ولی ظاهرا اغلب این دستگاههایی که آمارشان در سال جاری صفر است پیش از این هم ورود اطلاعات نداشتهاند.
برخی دستگاههای با اطلاعات حقوقی صفر
در بین دستگاهها و یا زیرمجموعههایی که ورود اطلاعات آنها صفر است و حقوق مدیران و کارکنان خود را اعلام نکردهاند، به این موارد اشاره کرد:
سازمان بازرسی کل کشور مانند اداره کل زندانها، وزارت آموزش و پرورش مثل ادارههای کل پرورش فکری کودک و نوجوان، وزارت ارتباطات از جمله ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت کشور، کانون وکلای دادگستری، زیرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی مانند جهاد دانشگاهی و موسسه رویان، زیر مجموعههای وزارت اقتصاد از جمله ادارههای جمع آوری و فروش اموال تملیکی، اداره کل امور مالیاتی، مناطق آزاد کیش، قشم و ارس، شعب بانک توسعه صادرات، صندوق تامین خسارت بدنی، گمرکها، شعب بانک مسکن، شعب بانک کشاورزی، وزارت بهداشت مثل بیمه سلامت، بهزیستی، وزارت تعان از جمله مدیریت تعاون روستایی، سازمانهای دیگر مانند اداره کل راه آهن، خبرگزاری جهموری اسلامی در مراکز استانی، حج و زیارت از وزارت ارشاد، زیرمجموعه های وزارت نفت مانند شرکت بازرگانی گاز ایران و شرکتهای پالایش نفت، زیرمجموعه های وزارت ورزش مانند فدراسیون های ورزشی و در سایر موارد شهرداری ها، دانشگاه امام صادق(ع)، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، دبیرخانه مجلس خبرگان و دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام.
حقوقها طبق وعده واریز نشد؟
ثبت اطلاعات کارکنان از جمله حقوق و مزایای آنها در سامانه پاکنا و حقوق مزایا بر اساس تکلیف ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه در راستای شفاف سازی پرداختها انجام میشود و در قانون بودجه در دو سال اخیر تاکید بر این بوده که دولت هر گونه پرداخت حقوق را بر اساس اطلاعات درج شده در این سامانه انجام دهد و در سال جاری نیز تاکید شده بود که دولت پرداخت حقوق را از خرداد ماه به شرط اطلاعات ثبت شده در سامانه انجام دهد.
بر این اساس با توافق بین سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و همچنین وزارت اقتصاد و دارایی از آبان ماه قرار بود که پرداخت ها مشروط به درج اطلاعات باشد، اکنون با توجه به لیستی که از سوی سازمان اداری و استخدامی به دو دستگاه دیگر ارائه شده اینکه نسبت به توافق صورت گرفته اقدام خواهد شد و حقوق مسئولان مربوطه یعنی بالاترین مقام دستگاه اجرایی، معاون مالی و ذیحساب پرداخت نشود، به تصمیم سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد در اجرای قانون بر میگردد.
لیست حدود ۱۴۵۰ دستگاه و سازمان با ورود اطلاعات صفر و یا کمتر از ۵۰ درصد در سامانه ثبت حقوق و مزایا اینجا قابل مشاهده است.
هی میگید
نتشار اسامی ۱۳۰۰ دستگاه که حقوق کارکنان و مدیران را اعلام نکردند
پس کو لیست اسامی ؟
خط آخر گزارش را بخوانید. لینک را کلیک بفرمایید.
نمیدونم چه تاثیری بحال ما مردم داره که کی چقدرمیگیره انکه مهم است اینه که با حقوق ۴تومن چطوری میشه زندگی کرد ایا کف حقوق بازنشسته ها مخصوصا تامین اجتماعی را بالاتر میبرند یا مثل همیشه میگن نداریم این هم سال دیگه به مشکل میخوره
شرکتی در بیمارستان امام رضا هستیم ماهی کل اضافه کار و سنوات و… کل دریافتی ما ۳۴۰۰هست ولی حین ثبت اطلاعات ۱۰میلیون ثبت کردند جایی هم نمیتوانیم حرفمان را بگوییم
سازمان بنادر و دریانوردی رو فراموش نکنید.
خوب مگر قرار نشد حقوق کارمندان به خصوص مدیران آنان پرداخت نشود، سر حرفتان باشید وحقوقشان را تا ثبت اطلاعات پرداخت نکنید تا برای مردم گردنکشی نکنند
سلام نهاد کتابخانه های عمومی با هفت هزار پرسنل چرا اسمی ازش نیست بعد کتابخانه فلان اسمش هست والا نمیدونیم نهاد کتابخانه های عمومی سر چی حساب میشه
در اکثر کشورها پیشرفته آمار دقیق کارمندان وحتی دانشجویان وافراد جویای کار ودرتمام زمینه ها دارند متاسفانه در ایران هیچوقت آمار در تمام زمینه ها دقیق نبوده یکی از علل آن نبود استقلال وقدرت دیوان محاسبات کشوری وزیر مجموعه آنها بوده از جهتی وجود نداشتن دولت قدرتمند با ساختار وبستر دولت الکترونیک و وجود ارگان های با قدرت های موازی ودر مقابل دولت سبب گردیده بسیاری از اهداف حتی همچون بررسی سرمایه های وزیران وبا نفوذ سرانجام نرسد این عوامل سبب تضعیف مدیریت و تبعیض مضاعف گردد
نیاز به انتشار حقوق نیست مگر سازمان برنامه و بودجه و بسیاری از سازمان ها مثل سازمان امور مالیاتی نمی داند کی چقدر میگیرد
اصلا انصاف اینه همه مردم به یک اندازه حقوق بگیرند به هم ۷ تومان بدند
حقوق نیروهای شرکتی شهرداری صباشهر به 4 میلیون هم نمیرسه واقعا انصافه؟
قوانین اقتصاد سالهاست تحقیق و کتابها راجع به آن نوشته شده و تقریبا پا به پای دیگر علوم در حال پیشرفت و توسعه می باشد. نمی دونم چرا تو این مملکت کسی نمی خواد حرف علمی بزنه و حرفای صدمن یه غاز خاله زنکی جایگزین علم شده. درآمد 1000 دلار یعنی 30 تا 35 میلیونی که سقف کشوره درآمد یک کارگر سادس! جالبه همه هم تو این سایت حقوق بیشتر از اینو نجومی میدونن!
“اگه به یه نفر اندازه سه نفر پول بدی اون نفر احتمالا اندازه سه تا پنج نفر برات کار میکنه و ضمنا یه نفر راضی بهتر از سه نفر ناراضیه”
قدر تخصص افراد رو بدونیم و سختی کارها رو درنظر بگیریم اینقدر چرند نگیم. با دستور که نمیشه اقتصاد درست کرد. خب معلومه اونی که واقعا کار میکنه نمیاد حقوقشو بزاره تو سامانه تا یه عده کودن کوته بین نادان بیسواد سازمانشو نابود کنن.