نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا به تصویب رسید
نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا
شناسنامه قانون- یکصد و نود و چهارمین جلسه شورای عالی اداری، ۲۲ اسفندماه با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم، تحقیقات و فناوری، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی، دبیر هیأت دولت و مسئولان دستگاههای مرتبط برگزار شد.
به گزارش شناسنامه قانون، سند نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا با پیشنهاد مشترک سازمانهای اداری و استخدامی کشور و برنامه و بودجه در در یکصد و نود و چهارم جلسه شورای عالی اداری تصویب شد.
محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور در جلسه شورای عالی اداری با اشاره به تدوین و تصویب سند «نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا» در دولت چهاردهم تأکید کرد: باید کاستیها و عقبماندگیهای در زمینه اجرای دولت الکترونیک جبران شود.
معاون اول رئیسجمهور با قدردانی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمانهای اداری و استخدامی و برنامه و بودجه در فرایند تدوین پیشنویس و متن نهایی این سند با کمک اساتید و نخبگان برجسته علمی و دانشگاهی و همچنین بهرهگیری از نظرات بخش خصوصی افزود: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاستهای کلی نظام اداری ناظر بر توسعه نظام اداری الکترونیک و همچنین قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور این سند مهم در دولت تهیه و تصویب شده است.
همچنین، علاءالدین رفیعزاده رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در این جلسه با بیان اینکه هدف هوشمندسازی فرایندهای ارائه خدمات دولتی، جلب رضایت مردم است، گفت: این سند میتواند تحولی در روند هوشمندسازی دولت ایجاد کند و انتظار داریم اقداماتی که بر اساس این سند انجام میشود، سرعت انجام کار را نیز افزایش دهد.
وی در پایان گفت: لازم است در این راستا از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و همکارانشان تشکر کنم.
گفتنی است، سند نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا با پیشنهاد مشترک سازمانهای اداری و استخدامی کشور و برنامه و بودجه و همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور و همچنین برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم مبنی بر توسعه دولت هوشمند به تصویب اعضای شورای عالی اداری رسید.
ایجاد هماهنگی میان تمامی ارکان فعال در حوزه دولت الکترونیک و دولت هوشمند با رویکرد همافزایی، حذف اقدامات موازی، ارتقاء یکپارچگی تصمیمگیری و عملیاتی، ارتقاء شفافیت عملکردی، تسهیل امور مردم و کسب و کارها از جمله مهمترین اهداف تدوین سند نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا در دولت چهاردهم است.
ای کاش برای پرسنل فعال در این حوزه هم که تمام بار مسئولیت این بخش رو به دوش میکشن هم فکری می کردند.