فوریت های اداری با شماره تماس ۱۲۸ رونمایی شد

چکیده نوشتار:
  • فوریت های اداری (فواد): شناسایی و مدیریت فرآیندهای اداری با هدف تسریع در رسیدگی به امور فوری و حیاتی که به بهبود روند خدمات‌رسانی منجر می‌شود.

فوریت های اداری با شماره تماس ۱۲۸

طرح فوریت های اداری از هفته جاری به صورت پایلوت در یکی از استان‌های کشور شروع به کار می‌کند.

به گزارش شناسنامه قانون، علاءالدین رفیع زاده، معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در معرفی طرح فوریت های اداری گفت: همان‌گونه که از اسم این طرح پیداست، به نوعی تحقق مصداق شعار رییس‌جمهور محترم مبنی بر «صدای بی صدایان» در حوزه خدمات اداری خواهد بود.

ایشان ادامه داد: بنای ما این است که مراجعه کنندگان به دستگاه‌های اجرایی هر مشکلی که در فرایند ارائه خدمات، احساس می‌کنند برای حل آنی و لحظه‌ای آن در قالب این سیستم به ما اطلاع بدهند و ما بلافاصله رسیدگی خواهیم کرد و بازخورد آن را نیز بلافاصله به مردم خواهیم داد.

معاون رییس‌جمهور احساس مردم در مورد پای کار بودن دولت در ارائه خدمات را از اهداف این طرح برشمرد و تأکید کرد: ارائه خدمات وظیفه اساسی دولت است و مردم حق دارند خدمات مناسبی را دریافت کنند.

رفیع زاده این طرح را مطالبه بسیاری از مردم و مراجعه کنندگان به دستگاه‌های اجرایی خواند و گفت: خروجی بسیاری از برنامه‌های اصلاح نظام اداری در اینجا خودش را باید نشان بدهد. اگر ما در مرحله ارائه خدمات اداری به مردم، خروجی اصلاحات نظام اداری را نبینیم، به معنای آن است که ما در واقع کاری انجام نداده‌ایم. رضایت مردم از خدمات دولتی، خروجی نهایی کار همکاران ما در دولت و نظام اداری است.

معاون رئیس جمهور در ادامه یادآور شد: در قالب این طرح نارضایتی مردم از طریق سامانه تلفن گویا اطلاع‌رسانی می‌شود تا نماینده ادارات در قالب پلیس اداری در مسئله مورد نظر ورود پیدا کرده و موانع و مشکلات را بر مبنای درست و راهکارهای منطقی رفع کنند.

رفیع‌زاده تصریح کرد: در قالب این طرح تلاش می‌کنیم تا نارضایتی‌های مردم را به حداقل رسانده و عملکرد دستگاه‌های اجرایی را در خدمت‌رسانی به مردم در حوزه‌های مختلف ارتقا دهیم.

فیلم: تشریح فوریت های اداری با شماره تماس ۱۲۸

 

پیش از این رفیع‌زاده در یک برنامه تلویزیونی در خصوص طراحی و راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری گفته بود: ما شماره تلفن سه رقمی ۱۲۸ را به این کار اختصاص خواهیم داد و در دهه فجر از آن رونمایی می‌کنیم. تلاش ما این است که مردم به عنوان خدمت‌گیرنده وقتی به اداره‌ای مراجعه می‌کنند ولی کارشناس و مدیر مربوطه حضور ندارد، به این شماره زنگ بزنند و بتوانیم بازخورد مناسب به مراجعه‌کننده بدهیم.

بر اساس این گزارش، طرح فوریت‌های اداری که به اختصار «فواد» خوانده می‌شود، به صورت آزمایشی در یکی از استان‌های کشور به اجرا در‌می‌آید و پس از ارزیابی، سنجش اثربخشی و اصلاحات مورد نیاز فرآیندهای اجرایی در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

همچنین، با هدف آشنایی كاركنان و مدیران نظام اداری با طرح فواد، محصولات سمعی بصری برای توجیه و ارائه آموزش‌های لازم تولید خواهد شد.

به منظور شناسایی چالش‌های نظام اداری از نگاه شهروندان در هنگام دریافت خدمات از سوی مركز فواد با همكاری شركت ایرانسل، افكارسنجی در سطح ملی در آینده‌ای نزدیک آغاز خواهد شد.

هدف از اجرای طرح فوریت های اداری با شماره تماس ۱۲۸؛ فواد، افزایش شفافیت، تسریع در ارائه خدمات اداری و كاهش چالش‌های مرتبط با شهروندان در تعامل با نظام اداری است.

بیشتر ببینید: دستورالعمل اجرایی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم

15 دیدگاه

  1. باسلام خدمت شما، مشکلات در هم جا وهر ارگان دولتی مخصوصا بیمه تامین اجتماعی مردم اذيت می‌کنند، بنده از اداره کار ورفاه حکم عنوان شغلی گرفتم بردم بیمه با حکم اجرائیه از دادگستری یافت آباد بعداز مدتی به من نامه دادن درخونه حکم شما درج در فیش حقوق انجام نشده آخه چه قانونی است تورو به اون خدا یه بازنشسته هستم بادوتا بچه مستاجر

  2. سلام
    تورو خدا صدای مارو به گوش اون بالا دستی ها برسونید ،چرا شرکت توزیع برق لرستان مدارک پرسنل زیر مجموعه خودش رو اعمال نمیکنه ؟؟؟؟ حدود ۱۰ سال هستش که بنده مدرک کارشناسی گرفتم و تمام همکلاسی های دوره دانشگاه خودم رو میبینم که مدارکشون به محض ارائه توسط ایشان ،درحکمشون اعمال شده اون وقت این مسئولین توزیع برق لرستان هزار قانون من درآوردی از خودشون در میارن و مدارک رو اعمال نمیکنن ، من نمی‌دونم این قوانین از کجا میاد ؟؟؟ مثلاً باید توآزمون شرکت کنید ، باید ۱۰ سال از اخذ مدرک گذشته باشه و……..هزار اما اگر دیگه ،لطفا این گلایه رو به گوش اون بالا دستی ها برسونید مگه گناه ما چیه که نباید مثل دوستان خود در ارگانهای دیگه حقوق مدرک کارشناسی رو بگیریم ؟؟؟بعد از گذشت بیش از ۲۰ سال از سابقه خدمتی خود،واقعا چرا ؟؟چرا؟؟؟ چرا؟؟؟ متاسفانه هیچ کس پاسخ گو نیست.

  3. دقیقا صحبت آقای عطری درست و من تو پست قبلی عرض کردم . پلیس اداری باید تو انتصاب مدیران و پاکسازی مدیران ورود کند ! حراست بر ای دولت قبل سرکار هست و مدیران دولت قبل با پارتی و بی کفایتی راس نشسته و چون بدهکار ۴ تا همکار مثل خودشه! معاونت اداره کل و روسای اداراتش و داده به اونها !!!! موقعی این طرح جواب میده که خانه را درست کنی آقتی رییس جمهور ، بنده در حوزه شرکتهای وزارتخانه خودم پس از ۲۷ سال میدونم و میتونم اثبات کنم

  4. خودتون رو مسخره کردید یا مردم رو؟!
    بازرسی دارید، حراست دارید، حوزه ریاست دارید … حالا یه چیز جدید به بروکراسی مزخرف ادارتون اضافه کنید پلیس ادارات
    جمع کنید بابا خودتون رو

  5. سلام علیکم
    خدمت بزرگهواران نظام جمهوری
    من از سال ۹۰ جامانده تبدیل وضعیت هستم که هر دفع نامه بردم ّه پتروشیمی بندرامام کوتاهی و جواب ندادن
    حتی هلدینگ و وزارت نفت و پتروشیمی و بیت رهبری و مجلس درجریان نامه نگاری شده ولی پتروشیمی انجام و نامه ها را بایگانی کرده چون اهل شهر و فامیل نبودم چون فقط خدا را داشتم از شما جهت پیگری من کمکم کنید
    علی کیانوش حراست انبار بسپاران ال دی مدرک لیسانس مدیریت صنعتی ۲۵ سال سابقه کار بسیجی فعال گردان بیت المقدس هستم

    1. از الان محکوم به شکست است، کارمند در این چند ماهه ارزش حقوقش پنجاه درصد کم شده، انگیزه ای نیست، کارها انباشته شده، نیروی کم بدون هیچ انگیزه ای، حالا فشار بیار به کارمند، مدیران سطح بالا باید تحت نظارت کامل باشند نه کارمند بیچاره

  6. سلام رئیس جمهور محترم خواهشا برای تعیین تکلیف اموزش دهنده ها ی بعداز۹۲ یه فکراساسی بفرمایید بعداز۱۲سال خدمت جهادی خواهان تسریع در تعیین تکلیف هستیم باتشکرفراوان ازشما

  7. این آقای رییس سازمان اداری استخدامی از کجا اومده سوییس؟ اصلا می دونه کار اداری چیه؟ من کارشناس تعاونی های مسکن مهر م تو اداره نه طرحش زمان احمدی نژاد مال من بود نه ساختش نه هیچ چیزش طرف میاد با عصبانیت یطوری که میخواد یا خودش بکشه یا منو از خونه ش راضی نیست اینجا من چه کوتاهی کردم که پلیس اداری بیاد؟ ژنرال اداری م بیاد نمی تونه مشکل طرف حل کنه.بعدم این آقای رییس چی داره بمن میده ۳ تومن عیدی.کنار من نیروی شرکتی آوردن عیدی کارگری میگیره ۱۴ تومن اونوقت من انگیزه دارم برای حل مشکلات مردم؟؟

    1. شما که برای هر مناسبتی مبلغی میاد بحسابت ووووو.شرکتی فقط ی حقوق ۱۲ تومنی اگه میدونی اونم بدهد به تووامثال تو

      1. سلام بنده از استان خوزستان شهرستان اندیمشک
        سد و نیروگاه کرخه هستم
        کسی پیگیر ارسال اطلاعات نیروهای پیمانکاری نیست
        به کجا باید اطلاع بدیم لطفا شماره تماسی بهم بدید
        با تشکر

    2. سلام وخداقوت خدمت انسانهای صادق ،تا کی تبعیض وبی عدالتی شما را به خدا قسم میدهم صدای ما کارگران شرکتی باشید واقعا “چرا پیمانکار اینقدر حق ما را پایمال میکنند و بدون هیچ زحمتی حق کارگر شرکتی را از دولت میگیرند وبه جیب میزنند ،در سرما وگرما مل زحمت بکشیم و بیابان پرستی کنیم ولی پیمانکار بدون هیچ زحمتی در سرما در ویلای خود کنار شومینه ودر گرما زیر کولر نشسته وحقوق ومزایای نیروهای شرکتی دولت را پایمال میکنند ،شما که دم از عدالت علی میزنید در عمل به ما ثابت کنید وبرای رضای خدا ما رااز چنگ این مافیای پیمانکاری بخش خصوصی نجات دهید،تا دعای خیر ما وخانواده هایمان پشت وپناهتان باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شناسنامه قانون در تلگرام