مصوبه کمیسیون تلفیق برای متناسب سازی حقوق و مزایای بازنشستگان اعلام شد+ فیلم
شناسنامه قانون- عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مصوبه این کمیسیون درباره حقوق افزایش حقوق بازنشستگان را تشریح کرد و گفت: متناسبسازی حقوق و مزایای بازنشستگان براساس ۹۰ درصد حقوق و مزایای شاغلین همتراز میشود
به گزارش شناسنامه قانون به نقل از خانه ملت، حمیدرضا حاجی بابایی با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان در طول قانون برنامه هفتم توسعه گفت: این کمیسیون مصوب کرد که متناسب سازی حقوق بازنشستگان تا ۹۰ درصد حقوق و مزایای شاغلین همتراز شود.
وی با بیان اینکه متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری تا ۹۰ درصد حقوق و مزایای شاغلین در سال های اول تا سوم برنامه انجام می پذیرد، تأکید کرد: این افزایش حقوق به شکلی رقم خواهد خورد که در سال سوم برنامه حقوق و مزایای بازنشستگان به ۹۰ درصد حقوق و مزایای شاغلین دست پیدا کند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این افزایش حقوق به ترتیب در سال اول برنامه ۴۰ درصد، در سال دوم ۳۰ درصد و در سال سوم نیز ۳۰ درصد مابه التفاوت خواهد بود تا نهایتا حقوق و مزایای بازنشستگان به ۹۰ درصد حقوق شاغلین برسد.
میزان افزایش حقوق بازنشستگان در لایحه برنامه هفتم مشخص شد
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مصوبه این کمیسیون درباره افزایش حقوق بازنشستگان را تشریح کرد.
همچنین به گزارش ایرنا، محسن زنگنه با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان طی سالهای اجرای برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مصوب کرد که در طول سالهای برنامه با تاکید بر سه سال اول به گونهای میزان افزایش حقوق و درصد افزایش حقوق بازنشستگان نسبت به شاغلین صورت گیرد که حقوق بازنشستگان بتواند به ۹۰ درصد حقوق شاغلین همتراز دست پیدا کند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه افزود: فرمولی که در نهایت نمایندگان به آن رای دادند بدین ترتیب است که اگر فرض کنیم یک فاصله ای بین حقوق کارمند شاغل و بازنشسته وجود دارد و این فاصله ۱۰۰ است، مقرر شد که ۴۰ درصد در سال اول، ۳۰ درصد در سال دوم و ۳۰ درصد در سال سوم جبران شده تا نهایتا به ۹۰ درصد حقوق بازنشسته برسد.
زنگنه بیان کرد: اگر ما بخواهیم حقوق بازنشستگان را در سال ۱۴۰۳ در کل کشور به ۹۰ درصد حقوق شاغلین برسانیم حدودا بین ۲۰۰ الی ۲۳۰ هزار میلیارد تومان منابع نیاز داریم و طبیعی است که این منابع در یک سال امکان پذیر نیست. به همین خاطر ما یک فضای پلکانی را ترتیب دادیم که بتوانیم در سه سال به این رقم دست پیدا کنیم.