آیین نامه نحوه حذف یارانه افراد پردرآمد در سال ۱۴۰۳
آیین نامه نحوه حذف یارانه افراد پردرآمد در سال ۱۴۰۳
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ـ وزارت امور خارجه
سازمان برنامه و بودجه کشور ـ سازمان هدفمند سازی یارانه ها
فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
هیئت وزیران در جلسه ۶/۸/۱۴۰۳ به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان هدفمندسازی یارانهها) و به استناد جزء (۶) بند (الف) تبصره (۸) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، آییننامه اجرایی موضوع جزء یادشده را به شرح زیر تصویب کرد:
آییننامه اجرایی موضوع جزء (۶) بند (الف) تبصره (۸) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور
ماده ۱- در این آییننامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار میروند:
۱- وزارت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی.
۲- سازمان: سازمان هدفمندسازی یارانهها.
۳- پایگاه: پایگاه ملی اطلاعات رفاه ایرانیان.
۴- دستگاه/دستگاههای اجرایی: دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶.
۵- کارگروه تعاملپذیری: کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی موضوع ماده (۳) قانون مدیریت دادهها و اطلاعات ملی مصوب ۱۴۰۱.
ماده ۲- خانوارهایی که واجد هریک از شرایط زیر باشند، با رعایت ملاحظات اجتماعی و به صورت تدریجی، غیرمشمول حمایت دولت تلقی میشوند:
۱- خانوارهای دارای املاک و مستغلات از جمله باغ ویلاهای مجلل (لوکس) با مجموع ارزش ریالی بالاتر از سیصد و پنجاه میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۳۵۰) ریال.
۲- خانوارهای دارای یک یا چند خودروی سواری یا وانت دو اتاق (کابین) دارای شماره انتظامی شخصی با مجموع ارزش سی میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۳۰) ریال.
۳- خانوارهایی که میانگین مجموع درآمد ماهانه اعضای آنها در فاصله زمانی میان بهروزرسانی اطلاعات توسط وزارت (مذکور در ماده (۶) این آییننامه) به میزان مندرج در جدول زیر یا بیشتر باشد:

تبصره- برای خانوارهای بیش از پنج نفر به ازای هر نفر افزایش، یک واحد به ضریب مندرج در ردیف پنجم جدول فوق اضافه میشود.
۴- خانوارهایی که میانگین ماهانه خرید مجموع کارتهای بانکی خانوار از حسابهای غیرتجاری در درگاه شاپرک (در بازه شش ماهه) به میزان مندرج در جدول زیر یا بیشتر باشد:

تبصره- برای خانوارهای بیش از پنج نفر به ازای هر نفر افزایش، مبلغ یکصد و بیست و پنج میلیون (۰۰۰ر۰۰۰ر۱۲۵) ریال به مبلغ مذکور در ردیف پنجم جدول فوق اضافه میشود.
۵- ایرانیان مقیم خارج از کشور براساس اعلام وزارت امور خارجه.
۶- خانوارهایی که بیش از پنج سفر خارجی (در بازه یکساله) دارند.
تبصره ۱- نحوه تشخیص مشمولان بندهای (۱) و (۲) این ماده در چهارچوب ضوابط مربوط به احکام موضوع جزء (۱) بند (ذ) و بند (چ) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور خواهد بود.
تبصره ۲- وضعیت خانوارهایی که واجد شرایط مذکور در این ماده نیستند و غیرمشمول حمایت دولت بودهاند، تغییری نخواهد کرد.
ماده ۳- تشخیص خانوارهای دارای شرایط ویژه که به دلایلی نظیر بعد خانوار، خانوارهای دارای بیماران خاص و صعبالعلاج، معلولیت و نظایر آن که علی رغم آنکه واجد یکی از ویژگی های موضوع ماده (۲) این آییننامه بوده و مشمول حمایت دولت تلقی میشوند، برعهده کارگروهی متشکل از وزرات (مسئول کارگروه)، سازمان و سازمان برنامه و بودجه کشور میباشد.
تبصره- وزارت مجاز است با استفاده از ظرفیت سازمانهای حمایتی عمومی و دولتی و یا سازمانهای مردمنهاد، نسبت به پاسخگویی به اعتراضات در موارد لازم اقدام نماید. منابع مالی برای اجرای این ماده از محل اعتبارات مصوب مربوط، به پیشنهاد وزارت و توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین خواهد شد.
ماده ۴- وزارت مکلف است تشخیص اولیه مبنی بر غیرمشمول بودن خانوارها و علت عدم شمول آنها را از طریق مقتضی به اطلاع سرپرست خانوار برساند. کسانی که به این موارد اعترض دارند می توانند مدارک مثبته ادعای خود را از طریق سامانه مربوط ارائه دهند. وزارت باید ظرف (۱۰) روز مدارک را بررسی و نتیجه آن را ضمن اطلاع به سرپرست خانوار، به سازمان اعلام نماید. وزارت موظف است ظرف یکماه از تاریخ ابلاغ آییننامه، با بهبود و بهروزرسانی سامانههای موجود خود، جهت دریافت و ثبت اعتراض افراد به تشخیص غیرمشمول بودن خانوارها و ثبت مدارک مربوط و نیز اعتراض خانوارهایی که یارانه آنها حذف شده است، نسبت به بررسی اعتراض آنان با استفاده از دادههای به روزرسانی شده و در دورههای زمانی ششماهه اقدام کند.
ماده ۵- سازمان موظف است نسبت به ثبتنام از متقاضیان یارانه نقدی ـ معیشتی از طریق سامانه الکترونیکی و درج حسابهای بانکی از طریق بانک های عامل در سامانه رفاهی سازمان و همچنین رسیدگی به اعتراضات آنها از طریق سامانه مذکور اقدام نماید.
ماده ۶- به منظور بهبود و بهروزرسانی مستمر و تکمیل شناسنامه اقتصادی خانوار در پایگاه، دستگاههای اجرایی از جمله بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلفند حسب درخواست سازمان یا وزارت و مطابق مصوبات کارگروه تعامل پذیری، اقلام داده ای و خدمات بر خط (وب سرویس) مورد نیاز برای ثبتنام و صحتسنجی آن (حداکثر دوبار در سال) را به وزارت یا سازمان ارائه کنند.
تبصره- کارگروه تعامل پذیری موظف است نتیجه بررسی مجوز دسترسی های لازم به اطلاعات مورد نیاز در اجرای این آییننامه را ظرف یکماه به سازمان و وزارت اعلام نماید.
ماده ۷- وزارت مکلف است با رعایت تشریفات موضوع ماده (۳) قانون مدیریت دادهها و اطلاعات ملی مصوب ۱۴۰۱، امکان دسترسی کامل برای مشاهده اطلاعات موجود در پایگاه را برای سازمان فراهم سازد.
ماده ۸- وزارت می تواند جهت پایش و ارزیابی ملاحظات اجرایی و اجتماعی این آییننامه تا پیش از اجرای کامل، آن را در بخشهای جغرافیایی خاص به نحو آزمایشی اجرا کند.
ماده ۹- در اجرای آییننامه اجرایی نحوه تعیین و شناسایی خانوارهای ایرانی و اتباع خارجی، موضوع تصویب نامه شماره ۱۶۴۴۹۵/ت۵۸۷۱۷هـ مورخ ۱۷/۱۲/۱۴۰۰، سازمان ثبت احوال کشور موظف است نسبت به اعلام ماهانه ساختار خانوار و تغییرات آن به وزارت و سازمان برای انجام تکالیف مقرر جهت واریز یارانه ظرف یکماه از تاریخ ابلاغ این آییننامه اقدام نماید.
تبصره- تا زمان نهایی شدن پایگاه خانوار توسط سازمان ثبت احوال کشور، مبنای وسعسنجی، ساختار خانوار ارسالی ماهانه توسط سازمان به وزارت خواهد بود.
ماده ۱۰- دبیرخانه شورای اطلاعرسانی دولت مکلف است در چهارچوب صلاحیت های قانونی خود و با همکاری سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، ترتیبات لازم برای تسهیل اجرای این آییننامه را به عمل آورد. وزارت و سازمان مکلفند قبل از انجام تکالیف مقرر در این آییننامه و در بازه زمانی مقتضی، دستگاههای مذکور را جهت انجام تکلیف فوق مطلع سازند.
معاون اول رئیس جمهور ـ محمدرضا عارف
کتابهای استخدامی انتشارات آراه
کتابهای استخدامی سامان سنجش
کتابهای استخدامی از انتشارات معتبر را میتوانید از فروشگاه اینترنتی اداریها تهیه کنید.
دهک بندی کاملا کذب وبی اساس وغیرواقعی است
من یک بازنشسته ام بغیرازحقوق درامدی ندارم از15ام ماه پول ندارم به سختی زندگی می کنم ولی دهک 9شدم به چه دلیل چون من چندسال پیش اپارتمان 70متری فروختم جهازدخترمو دادم یه اپارتمان60متزی خریدم تراکنش سال1400زده130میلیون اخه این انصافه
یارانه حق همه ملته ازپول برق وگاز واب و….ازمامیگیرید پس منتی نداره
من یک باز نشسته ام یک آپارتمان ویک ماشین دارم آیا خونه اجاره دادم یا حقوق زیاد میکیرم کسانیکه کارخونه دارن یا حقوق های آنچه نانی می کیرن. اونها را قطع کنین در این زمانه کسی درآمدش چهل تومان باشه باید یارانه بگیره
به مردم ایران توجه نمی شود مردم در اذهان مسئولین اهمیت ندارند همه توجه به سمت خارج ایران است. تو را خدا دیگه بسه
یارانه حق هر ایرانی است . ایران دارای ثروت ملی فراوانی است این انصاف نیست که دولت محترم از جیب مردم بر دارد به دیگری بدهد با این همه ثروت ملی ما نباید درصد بالای خانوار زیر خط فقر داشته باشیم اونی که در آمد بالایی داره مالیات پرداخت می کند مگه چه قدر باید دست به جیب مردم باشید .
سلام یارانه ی اینجانب آخردیماه ۴۰۳، ماه قبل ،واریزنشد نه برایم پیام پیام دریافت کردن ونه پول ،اما درتراکنشهی بانکی باکمال تعجب ثبت شده !آیارسیدگی میشود؟بنده با۲۵سال سابقه ی کاری دبیربازنشسته هستم .ممنون
مگریارانه هابه خا طرافزایش قیمت حا مل ها ی انر ز ینداده بودند ایا قیمت حامل کاهش یا فته که می خو اهند انها بردارند
حرام خوری و دروغ و دغل بازی مردم ایران برای کلاه گذاشتن سر همدیگر فرهنگ مردم متمدن ایرانی شده است.
کاملا دروغ کذب و بی اثر هست
گدا پروری مردم ایران با ماهی ۳۰۰هزار تومان یارانه ایا خرج یک روز هر نفر می شود که این حقوق یک ماه است چرا حق و عدالت تو جیب برخی آقا زادها باید برود مردم انقلاب کردن حالا سهم مردم چقدر است سهم حرامزاده ها چقدر
نباید یارانه نقدی دهک هشت و نه حذف بشه چون من خیلی هارو میشناسم که هیچی ندارند اما در دهک هشت یا نه قرار گرفتند این چه دهک بندیه که دقیق نیست یارانه حق مردم ایران باید به همهی مردم داده شود
سلام کاسبی که با دستگاه کارت خوان خرید میکنه چی اونو بخاطر خرید برای مغازه اش دهک 9معرفی کردید تکلیفش چیه مگه حسابش تجاری نیس مگه شما مالیات ازش نمیگیرد پس چطوری دهکش رو بالا محاسبه کردید آخه خوش خداست ؟
ثروتمندان هیچ نیازی به یارانه ندارند
یارانه هیچ ربطی به ثروتمند، فقیر نداره، هرکسی که فرزند این خاکه. منابع این خاک بهش تعلق داره. یارانه حق هر ایرانی با هرنژاد، زبان، ثروت….